Автомобил с работници пламна в движение и изгоря

Няма пострадали при инцидента, който стана в Русе
Обновена: 6 юли 2018 18:16 | 6 юли 2018 18:07, Елка Василева
7

 

Автомобил се запали в движение на международния път в Русе, предизвиквайки огромно задръстване в посока Дунав мост. За щастие при инцидента няма пострадали, но колата е напълно изгоряла, предаде Bulgaria ON AIR.

В автомобила са пътували работници от Дулово, които отивали на работа в София. Внезапно таблото е започнало да пуши и за минути предницата е била обхваната от пламъци.

Хората са успели да излязат навреме, а пожарникарите са изгасили огъня. За щастие колата е била без газова уредба, което е предотвратило взрив.

Автомобилът е унищожен напълно, а потърпевшите поставиха за пореден път въпроса за сигурността на старите автомобили, които се внасят от Германия и Италия.

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А възможно ли е да се палят умишлено?Много възможно е!Ама много!И то по много и различни начини.И не ми казвай да си вземам хапчета,защото за разлика от някои тъпани тук,аз учих инженерни специалности и що годе имам представа от физика!
4
0
 
7
 
! Отговори
Цветарка Киризова преди 5 години
Как така "в посока Дунав мост",пък са отивали към София?Нищо не разбрах.
3
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
дааа,две зелени човечета минаха и хвърлиха запалена клечка кибрит.
2
2
 
9
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Анонимен 1Смени си алкохола и гледай хапчетата навреме да си вземаш!
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен не е изобщо във възрастта на автомобилите,защото много автомобили се палеха по този начин из цялата страна,без никаква причина за пожар,дори в паркирани в състояние на покой,разглеждах снимки на такива изгорели автомобили и мисля,че са автомобилите са палени от разстояние чрез лъчение.Има ли експерти,за да раследват тези случаи?