Край на мъките! Англия отново е на полуфинал на световно

Момчетата на Гарет Саутгейт победиха Швеция с 2:0
Обновена: 7 юли 2018 22:18 | 7 юли 2018 18:54, Друми Георгиев
115
Край на мъките! Англия отново е на полуфинал на световно
Снимка: БТА

След цели 28 години ходене по мъките Англия отново ще играе на полуфинал на световно първенство.

Трите лъва успяха да пречупят коравия отбор на Швеция с 2:0 и отиват в битката за медалите на Мондиал 2018. Попаденията за успеха вкараха Хари Магуайър (30) и Деле Али (59). 

Отново големият коз на английския селекционер Гарет Саутгейт бяха статичните положения. Без много да блестят в атака, англичаните прагматично и хладнокръвно стигнаха до двете си попадения.
 
Много силен мач на вратата направи Джордан Пикфорд, който спаси всички удари в рамката и отчая шведските нападатели.
 
За последно английският отбор бе в топ 4 на света през 1990 г. на шампионата в Италия. Тогава британците загубиха злощастно полуфинала от Германия след дузпи (3:4), а след това паднаха 1:2 от "адзурите" в мача за трето място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз се радвам за Англия, щото ги харесвам, те са си футболна нация, но като гледам какъв футбол играят....малееее, мъка. Напомня ми по стил старите отбори от 20 век, тогава всички играеха по такъв начин. Вратарят винаги подава на някой защитник и мноооого бавно и постепенно тръгват напред. Никаква бързина, никакви супер бързи атаки или контраатаки. На това световно Франция ще е световен. Ония са факири, особено с този талант Килиан Мбапе
91
0
 
1
 
! Отговори
хах преди 5 години
Много яка снимка.
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ustashi!!!!!! Sv in kite v azia! Na 7 juli obersharffuerher Strudeberg unishtojava sas svoia Tigar 22 ruski boklukA i dobre che svarshva snariadite ta ostanalite maj muni oceliavat:)))
89
5
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До АнонименМоше, дявола е еврейския племенен тартор яхве и неговите слуги не са руснаците, а - можеш ли само да си представиш, - азербайджано-тюрките! Този азиатски мелес няма футбол, но успя да елиминира Лече, а ако му беше паднало цесекето щеше да го разперушини. Твоите баща и дядо си отдадоха най добрите години да викат за ЦСКА, Съв. Съюз, Сталин, Червенкоф и бай Тошо, сега ти получаваш пособия като ги хулиш.
88
1
 
4
 
! Отговори
да-ама не преди 5 години
до 103то ако се гледа по население,,,финала трябва е китай-индияа въобще да се класират за световнотокитай,индия,сащ,бангладеш, пакистан , нигерия.. судан етиопия..да те уча ли още на география?? Е сега ще си приличи непочтеносста на квадратите-гледайте какво ще е лежане и ритане
87
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО РУСИЯ БЕШЕ ПАДНАЛА ОТ ИСПАНИЯ ЩЕШЕ ДА СИ ОТИДАТ С НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО!!А СЕГА СИ ОТИВАТ КАТО ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ И СЛУГИ НА ДЯВОЛА КАКВИТО СА!
86
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРИТЕ СА БИЛИ 4-ТИ В СВЕТА!!А РУСИЯ ЕДВАМ СИГНА ДО ОСМИНАФИНАЛ ВЕЛИКОТО ИМ ПОСТИЖЕНИЕ С МНОГО ЛЪЖИ И ИЗМАМИ ПРИ ЖРЕБИЯ!!! А СА ДЪРЖАВА С 20 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО НАСЕЛЕНИЕ!!И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТ!
85
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давайте Усташи ! И преди тепахте червените , и сега ги тепате и за винаги къде ги набарате ще ги тепате !!!
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КРАЙ НА МАЧА КРАЕН РЕЗУЛТАТ 2 НА 1 ЗА ХЪРВАТИЯ СРЕЩУ РУСИЯ !
83
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ареееее .... :)))Ъсташите натикаха червените на кучето в (къде не хгрее слънце) !!
82
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стратегията на крепостните алкохилици - глуха защита окло вратата .Рушене на играта на другия отбор , блъскане и касапене кога може .Да се дотътрят до дузпи . И после крясъци и късмет ...
81
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руските касапи ги мразя не защото е модерно , а защото са касапи .От къде минат трева не никне и само избиване на хора , диктатури и мизерия .По същите причини и северно-корейското кюфте не мога да гледам и аятолаха на Иран .Все скъпи другарчета на др.П (виден московски педо..ил)
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените крепостни селяни пак се търкялят около гредата ...Тея разбират само от водка
79
4
 
6
 
! Отговори
айдее преди 5 години
почетете, почетете..някои май прочетоха и за броени минути симпатиите ,,,изчезнаха . Срамно е да се подкрепят тези неблагодарни сатрапи. Да се разкара и крадливата им президент / ка / с тях. ето лукавят и в мача..нямат достойнство. А вие ги подкрепяте..защото сега е модно да мразиш Русия. Все пак сте от новото излишно поколение
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90, ustashite pak shte go praviat, spoko. Ako mislish,, che idealite umirat se lajesh. Umira samo posrani at ti komunizam, freak!
77
0
 
0
 
! Отговори
до 89 преди 5 години
е па ти си по-*** от всяка *** .Клавиатурата има и малък шрифт и има даже и кирилица .Или не знаеш какво се нарича клавиатура ?
76
1
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 5 години
а комунистическите касапи да стоят ли ? :)
75
1
 
3
 
! Отговори
до 84 преди 5 години
:) абе не съм като теб езика да ми е заврян в зад-ка на др. П :) И такива като теб не могат вече да ми вързват червени връзки , да ме карат да слушам безумията от партийните им конгреси и да ме пращат в концлагер , ако не ща .Аре бегай да смучеш водка и да подскачаш казачока ! :)
74
7
 
3
 
! Отговори
айдее преди 5 години
подлите Усташи да си ходят / за по младото поколение и прочелите по една книга / научете кои са усташите и какво са правили и на чия страна
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
KVO MA INTERSUVA MULTIKULTIOTBORITE NA ANGLIA I SWEZIA PALNI S CHERNILKI