Танцьорката Габи в ареста до 22 юли, 4 обвинения срещу нея

Поведението й - опасно, според магистратите
9 юли 2018 09:55, Петя Славова
42
Танцьорката Габи в ареста до 22 юли, 4 обвинения срещу нея
Снимка: Bulgaria ON AIR

Четири обвинения е повдигнала районната прокуратура в Пловдив срещу студентката първокурсничка и танцьорка Габриела Медарова. Двете досъдебни производства срещу нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли на ул. "Македония" в Пловдив и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непозната нейна връстничка в тоалетните на нощен клуб в града, припомня "Монитор".

Габриела може да остане в ареста само до 22 юли, когато изтича максималният законов срок за престоя й зад решетките, съобщи адвокатът й Орлин Търновалийски. Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение "задържане под стража", наложена й заради удара в лицето на другото момиче, но отново е била оставена в ареста.

Още по темата

Мотивите на магистратите са, че поведението на Габриела Медарова е опасно за обществото, тъй като тя е извършила двете престъпления в много кратък период едно от друго. Така 21-годишната Медарова ще трябва да издържи още 2 седмици под ключ.

Обвиненията срещу нея са общо четири. Двете са, че е карала пияна и надрусана на 15 април, когато блъсна с джипа на гаджето си 10 паркирани коли.

Другото обвинение е, че е причинила значителни материални щети, а последното е, че е нанесла лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Студентката танцьорка признава, че пийнала водка в нощта преди фаталния 15 април, защото са разстроила – шефовете й в нощния клуб не са й платили и са я глобили. Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си.

Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия. За крошето в лицето на другото момиче казва, че го е ударила без да иска с вратата на тоалетната, тъй като й станало лошо и не можела да контролира действията си. Затова и приятелят й бил с нея в женската тоалетна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
58
 
! Отговори
123 преди 5 години
"тъй като й станало лошо и не можела да контролира действията си. Затова и приятелят й бил с нея в женската тоалетна." да бе да точно за това е бил в дамската :))))))) и един мормот завива.....:)))пфууу б.оо.к.л.уу.кккк
14
0
 
26
 
! Отговори
7+ преди 5 години
Такив..., за органи
13
0
 
41
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Такива ,,Кърпички,, като тази да стои няколко месеца в женския затвор малко нея да подпират с вратите!!!!!!
12
0
 
53
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия." - хахахахаха. Да й повдигнат обвинение и за даване на лъжливи показания. И с вратата на тоалетната "без да иска" е старо, като света оправдание. И аз така казвах, като бях малък.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнтонМене ако питаш ... на дръвника и т'ва е.
10
1
 
62
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Тази вече е аут от живота - и буквално и преносно!Застрахователите ще я попилеят по линия на потрошените коли, защото когато си друсан или пиян, в случая и двете, компаниите ще покрият щетите на потрошените коли, но после си търсят парите от причинителя. Тя просто няма идея какъв комшмар й предстои.Че е *** *** е. Но винаги съм бил на принципа човек като се наак. да може да се избърше. Бесняла, признава, изтърпява наказанието, после ако иска пак продължава.
9
1
 
56
 
! Отговори
Аз преди 5 години
И тя е студентка??? Мястото и е в лудницата.
8
1
 
56
 
! Отговори
не син преди 5 години
Пълен ***, пияна,дрогирана, агресивна! Плаче пред съдията, навън се *** в тоалетната на бара, размазва коли и носове! Ужас!
7
5
 
62
 
! Отговори
Пийнах, друснах преди 5 години
и това ме извинява да правя каквото си искам. С тази демокрация нищо хубаво не ни чака. Преди да сложите минус, си представете, че тази др*сла беше потрошила вашата кола и трябва да я оставите за 2 седмици в сервиза
6
2
 
50
 
! Отговори
miko преди 5 години
Каквото и да измисля за оправдание болкука си остава ***!
5
4
 
47
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Още ли не сте вкарали боклучката в затвора в Сливен да я удрят всеки ден с вратата на тоалетната...."по без да искам" процедурата? В ква държава живеем? Хората с 10-те потрошени автомобила не подадоха ли жалби нещо? Алоу? Абе май и тя ще ходи на Хавайте при маргините и други темподобни свободни хора
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катаджията от Благоевград и граничните полицаи са с подписка - на свобода, защото те не са опасни!
3
2
 
73
 
! Отговори
202 преди 5 години
Това си е парцалче и едва ли ще се промени.
2
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защитната теза на Габи прилича на играта на Испания, с която отпатнаха от руснаците на осминафинала.
1
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам, могат и 5то обвинение да и сложат - за лъжепоказания. Явно няма намерение да си вземе поука от всички тея истории. В противен случй, щеше да си признае, да получи леката присъда и да си седне на ...