Лудогорец разби британци за най-голямата си победа в Европа

Швиерчок заби хеттрик за 8 минути при погрома 7:0 над Крусейдърс
11 юли 2018 22:14, Красимир Ангелов
15
Лудогорец разби британци за най-голямата си победа в Европа
Снимка: БТА

Лудогорец направи летящ старт в квалификациите на Шампионската лига с победа 7:0 над шампиона на Северна Ирландия Крусейдърс. Българският шампион унизи британците за най-голямата си победа в Европа до момента.

Разликата в нивото на двата отбора бе фрапиращо, като гостите се опряха на Лудогорец само до средата на първото полувреме. Марселиньо и автогол на Браун дадоха аванс на разградчани, а след почивката последва наказателна акция с нови пет гола, като впечатляващ хеттрик направи резервата Швеирчок в рамките на осем минути.

Така Лудогорец обезсмисли реванша в Белфаст и отсега си опече класирането за втория кръг на квалификациите. Там отборът на Пауло Аутуори ще срещне победителя от двойката Видеотон - Дюделанж.

Подробности за победата на Лудогорец четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
10
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
Нещо не ви разбирам идеята? За клубен отбор, трябва да са само Българи в отбора ли? Някакво правило ли има? Или в Европа на взимат чужди играчи ли? На Лудогорец казвам само - ЕВАЛА. Само така. Клубен български отбор. (не значи с български играчи)Това, че Домусчиев е ***, е ясно. Но в този ред на мисли, ако Бойко или Станишката са на власт, значи ли, че българите сме те? Успеха е успех за всички. Браво
10
1
 
7
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
А как завърши снощи ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 /БИВШ ,,ЛЕВСКИ/ ???
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8ами след като родните "футболисти" предпочитат да си правят тренировките по чалготеките, е нормално че ще се внесат вносни футболисти
8
2
 
25
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
Шопите трябва да свикват с реалностите във футбола ! Ангел Солаков и Милко Балев отидоха в историята !!! Няма вече армейски и милиционерски пагони ! Трябва игра ! И в Разград го правят ! А на ГМО ФК ,,Лафчис,, и ГМО ФК ,,Литекс,, пожелавам да се учат ка се прави футбол от Разград !!!
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с тази скапана политика с многото началници и подначалници поставени само за салтанати без грам креативност разчитащи само на старата си слава левски и цска още дълго време ще дишат прахта на лудогорец
6
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български морски флот имаше над 3000 кораба преди приватизацията си, в момента са около 180 кораба!Домусчиев ги наряза, накупи някакви бразилци и африканци, направи отбор без нито един българин в състава и хайде "Само Лудогорец"...И кой има ползва от това...никой!Хората стоят без работа и заплати, някакви несретници взимат по 30000 евро заплата в Разград!
5
5
 
22
 
! Отговори
Коджабашев преди 5 години
Браво г-н Домусчиев, покажи на тия аматьори как се прави клуб!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои са шопите и кои са делиорманци.Както в оня филм на Дейвид Линч/перефраза/,,Нещата не са такива,каквито са"Всички са тъмнокожи и ,,вносни"
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шопите са на светлинни години за Разград !
2
6
 
10
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
..DELIIRMANA.....ELEMENTARNO..7:0!
1
7
 
11
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
...TEBRIKLER...DELI ORMAN KARTALS!!