Юнкер се спъва и залита на срещата на върха на НАТО

Наложи се президентите на Финландия и Украйна да го поддържат
12 юли 2018 23:55,
108
Юнкер се спъва и залита на срещата на върха на НАТО
Снимка: Facebook

Ако срещата на върха на НАТО е била тежка за десетките участващи лидери, изглежда, че тя е била още по-тежка за председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Юнкер беше забелязан да се спъва, да ходи трудно и да губи равновесие няколко пъти преди празничната вечеря вчера.

Той се препъваше и залиташе до такава степен, че лидери, сред които президентите на Финландия и Украйна, трябваше да го поддържат да не падне. Холандският министър-председател Марк Рюте също се включи да го прикрепя.

Юнкер казва, че страда от ишиас, който понякога нарушава движенията му, припомня АП.„

Португалският премиер Антониу Коща заяви днес, че председателят на ЕК се е оплакал от болка в гърба. Канцеларията на 63-годишния Юнкер отказа коментар, като каза, че това са лични въпроси.

Ръководителите на европейските институции бяха поканени да се присъединят към лидерите от НАТО на среща и вечеря снощи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тежка болест е ишиаса - хем боли, хем сърби, хем ти е драго! Но е добре като се наишиасиш да е с шопска!
98
0
 
43
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 5 години
какво стадо за заколение !
97
3
 
43
 
! Отговори
Obo San преди 5 години
И Иван Славков не изглеждаше толкова ПОЗОРНО !
96
3
 
45
 
! Отговори
Obo San преди 5 години
За пореден път се е НАКВАСИЛ ! Не сън си и мислил , че ше го кажа , но Елцин в сравнение с него си е направо трезвеник .
95
1
 
48
 
! Отговори
Ценности преди 5 години
Някой от радост други от мъка трети от сутринта.
94
3
 
59
 
! Отговори
За такива,като този преди 5 години
народът е казал,че никога не е късно човек да стане за резил!?!А то голям резил,защото алкохолът не прощава?!?И какво ще ме убеждават мен,обикновенният човек в техните европейски ценности,след като нагледно виждам техните блестщи примери от първите им ръководители?!?И ако това се беше случило в някое наше село със селският пияница ***,*** дойди,и никой нямаше да разбере,а то насред пъпа на Европа,с баш "попа",дето води бащина дружина и пие,като за трима!?!Срам и позор!!!
93
3
 
53
 
! Отговори
Българина преди 5 години
В демократична германия няма НИТО една новина за излагацията на тъмния пиян лорд на разлагащата се псевдо империя ЕС
92
3
 
64
 
! Отговори
Елит преди 5 години
Това е "каймака" на ЕС - пълна излагация, но не и на Европа. Не е никак чудно, че Путин не е там, щеше да е бисер в ***.
91
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, защо БЛоко не беше там. Щеше да го подхване, да го целуне, да го обгрижи и всичко щеше да е ОК.А укрото няма опит в тези работи.
90
2
 
54
 
! Отговори
Кюстендилец преди 5 години
Замезвай ,бе галабе,замезвай !
89
2
 
60
 
! Отговори
личи му преди 5 години
Пиян е на мотика. Насвирил се е като куче! Наквасен като пес!
88
5
 
58
 
! Отговори
999 преди 5 години
СПОРЕД ТУРСКАТА ПРЕСА ОБАЧЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ , А ПО СКОРО ЧЕ Е ПРЕКАЛИЛ С АЛКОХОЛА !НАЙ-ВЕРОЯТНО ЮНКЕР , СЛЕД СТАТИЯТА ЗА ИЗМИР ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ , РЕШИЛ ДА ДЕМОНСТРИРА ЧЕ ТЕ СА ПО СЪВРЕМЕННИ И МОДЕРНИ !НАЗДРАВЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ !ДОБРЕ СЕ КЛАТУШКА , ЗДРАВО СЕ ДЪРЖИ ЗА МЪЖКИТЕ РЪЦЕ И ТОЛКОВА НЕНАСИТНО СЕ ЦЕЛУВА ! ТИПИЧНИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ !
87
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето едно предсказание от Клуб НЛО- Ханш и Транш (1995)''Идвайте пари от западполитиците ще лапат,а пък лихвите ще връщавнучето на мойта тъща.''
86
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От коментарите става ясно, че и БГ ще последва скоро гръцкия пример, но тук 4-*** няма да са достатъчно, поне двойно трябва да се изгонят.
85
2
 
53
 
! Отговори
ТРЕТОПОЛОВИ преди 5 години
Всички в европ.съвет знаят, че Юнкер е лудо влюбен в Борисов, затова го кани навсякъде. Завчера два часа го е чакал на вход, за да го нацелува.
84
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега какво излезна накрая, НАТО го използват като дойна крава - или ни давате еди какво си, или не ви защитаваме(от кой? от САЩ че ще нуждаето от още демокрация?) Това че една държава в цялото си съществуване води войни (98% от съществуването си) защо ние да плащаме за тия алчни варвари? Вън от ЕС, вън от НАТО, видяхме и приоритетите на ЕС, всички да бачкат за 5 държави, останалите там че да им суфлираме и да сме им пазар.
83
3
 
56
 
! Отговори
До 89 преди 5 години
Твърдиш че имало публикации от едно време при недемокрацията, а сега в немския демократичен печат има ли!?! Ес е същия *** като ссср но с целофан...
82
5
 
58
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Жалка история, това е състоянието на ес, сащ китай русия и въобще цял свят ни се смее що за съюз, каква армия граници икономика и иновации когато човека с най голямата власт не знае къде се намира ..... Европа е пълен та шак, арабски халифат, дори арабите не ходят пияни по срещи
81
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българина.......Не знам ръководител на ссср да ходил по срещи пиян... Защо никоя медия на запад не направи скандал от това... Ех, този ваш любим ссср, тавариш, голяма носталгия ви друса. По онова време се виждаше само това, което твоите идоли позволяваха, а за западните медии - пишат си хората, много повече от БГ си пишат, ама няма кой да чете. Или искаш някой в къщи да ти донесе преводи на чуждите публикации.
80
2
 
52
 
! Отговори
Путин преди 5 години
Тоя бие и моите къркандета ...