Тръмп за Путин преди срещата: Не враг, а конкурент!

Американският президент заяви, че няма високи очаквания за срещата
Обновена: 15 юли 2018 15:41 | 12 юли 2018 21:18,
16
Тръмп за Путин преди срещата: Не враг, а конкурент!
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че няма големи очаквания за срещата си с Владимир Путин на 16 юли в Хелзинки, съобщи ТАСС.

"Мисля, че отиваме на тази среща без големи очаквания", обясни Тръмп на пресконференция след срещата на високо ниво на НАТО в Брюксел.

Още по темата

Той съобщи, че планира да обсъди в Путин обстановката в Сирия и Украйна, както и непотвърдената намеса на Москва в изборите в САЩ.

Тръмп посочи, че гледа на Путин като на "конкурент", а не като на "враг".

"Той не е враг... всъщност той е конкурент, той представлява Руся, а аз - САЩ", обясни Тръмп.

Преди време Тръмп заяви уверено, че е готов за срещата си с Путин.

"Подготвям се за тази работа през целия си живот", каза Тръмп на среща със свои привърженици в щата Монтана. Той се присмя на журналистите, попитали го дали е готов за срещата си с Путин на 16 юли в Хелзинки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
8
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Тука може да си плямпаме всичко,но реално нямаме НИКАКВА сериозна информация и можем само да гадаем какво има да става...Напълно възможно е съдбата на Света да е вече решена,а тия боричкания да са само за замазване на очите на раята.Ако Русия щеше да пада-досега да е паднала-4 години и половина са доста време.Най-вероятно развръзката ще е друга-каквато решат Ротшилдови.Те избраха Тръмп,те контролират и Русия до голяма степен-всички козове са в техните ръце...
14
1
 
5
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Ясно,че нищо особено няма да се случи на тая среща,най-много да си изяснят позициите.Просто е много рано за някакви съществени споразумения,да не говорим за Нова Ялта и подялба на Света.Американците все още смятат,че могат да победят Русия без съществени жертви* и не са готови за отстъпки.След 3-4 години ще е друго и тогава ще са истинските преговори.*Приемливи жертви за САЩ-Прибалтика,Полша.Румъния и България.Допустими-цяла Източна Европа.Поносими-цяла Европа без UK.Недопустими-Израел,САЩ и UK
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПАТРИОТДобре, че е бил Сталин да се застъпе за териториалната цялост на България, иначе сега щяхме да сме колкото Косово....
12
4
 
21
 
! Отговори
до 8 патриотчето преди 5 години
е такива като тебе дето не знаят историята пишат глупости , България е била съюзник на германия , така че никой не те е освобождавал , радвай се че руснаците са ни приели без да ни изтрепят , пък твойте любими англичани за сметка на това бомбандираха София , така че ще е по добре неуки като теб да замълчат
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защо им беше на САЩ да свалят Янукович и да принудят Путин да си прибере Крим?"Отговорът на въпроса ти започва от Путин нататък до края на изречението. Принципно очакваха анексирането на Крим, ама не очакваха, че оня ще ги бие като шкембе у дирек, както си го дебнеха от засада.
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо им беше на САЩ да свалят Янукович и да принудят Путин да си прибере Крим?
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп каза още, че по времето на Обама Крим е станал руски и са го свързали с голям мост с Русия построили са пристанище за подводници и са изсипали милиарди. Каза, че той е нямало да позволи това да се случи.
8
21
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 5 години
ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ И 3-И УКРАИНСКИ ФРОНТ (СЪСТАВЕН ОТ УКРАИНЦИ) ЗА ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ . СЛАВА НА УКРАЙНА
7
2
 
12
 
! Отговори
42 преди 5 години
ЕС Е ВЕЧЕН. ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГРАДИ МУЛТИКУЛТУРНО ОБЩЕСТВО, БЕЗ НАЦИИ, В КОЕТО БЕЛИЯТ ЧОВЕК ДА Е В ДЪНОТО НА СОЦИАЛНАТА ТАБЛИЦА, А НАД НЕГО ДА СА ЮДЕИ, МОСЕЛЕМИ, ЧЕРНИ И НАЙ- ОБИКНОВЕНИ ЛАНГУСТИ. ОЩЕ ПО - ВАЖНО ЩЕ Е ДА ИМА ЩАСТЛИВИ КРАВИ, КОКОШКИ, ЗМИИ И ГУЩЕРИ, ДАЖЕ АКО ТЕ ЗАХАПЕ ЖИВОТНО НЯМАШ ПРАВО ДА ГО УБИЕШ. НА ВЪРХА НА СОЦИАЛНАТА ТАБЛИЦА СЛЕД ЖИВОТНИТЕ ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ ХОМОТАТА И ТРАНССЕКСУАЛНИТЕ, КОИТО ЩЕ ВМЕНЯВАТ ТАКА НУЖНАТА "НОРМАЛНОСТ" НА ОБЩЕСТВОТО И ЗАЧИТАНЕТО НА ТЕЗИ ЦЕННОСТИ. БОЖЕ!
6
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той се присмя на журналистите, попитали го дали е готов за срещата си с Путин на 16 юли в Хелзинки."Абе смешно ти е, ама когато се появи кагебееца с пронизващият поглед и харизма по-голяма от залата, в която се намираш, ще започнеш бързо да прехвърляш заучените фрази, докато нацелиш правилната за "добър ден".
5
8
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
АКО НЕ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ФЕЙСБУК И ТУИТЪР!КАК ЩЕШЕ СЕГА ТРЪМП ДА ПИШЕ ТУИТОВЕ, АКО Я НЯМАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, А?ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ТЪРСЯ! ВЪОБЩЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА МИ ОТГОВАРЯТЕ!
4
3
 
3
 
! Отговори
Кутев преди 5 години
ТРЪМП Е ПРЕДАТЕЛ!Едно време ние ги освободихме от фашистко робство, а сега са забравили и се продадоха на интересите на американците за жълти стотинки!ПРЕДАТЕЛ!А КОЙ го направи президент, забрави ли тоя?!
3
18
 
2
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...
2
2
 
16
 
! Отговори
Нико преди 5 години
То и на двамата им бактиса да ги разнасят като парцали из медиите та дано се разберът да делят европа на две и всяка жаба в гьола си само незнам кой ще вземе българия ?
1
3
 
16
 
! Отговори
Aman преди 5 години
Тогава какво се перчиш, че защитаваш Европа от Русия чрез НАТО бе, корпоративен клепар такъв ? Аман от лицемерие по тоя свят, аман от политически игрички..