Експлозия в Газа уби баща и син. Рани тежко трети

Взривът - часове след договореното примирие с Израел
15 юли 2018 14:15, Петя Славова
11
Експлозия в Газа уби баща и син. Рани тежко трети
Снимка: БТА

Двама палестинци загинаха, а един е ранен при експлозия в жилищна сграда в град Газа, съобщи местното здравни министерство, цитирано от Ройтерс.

Взривът е станал само часове след договореното между Израел и палестински групировки спиране на огъня в ивицата Газа, пише БТА.

Полицията разследва обстоятелствата около експлозията, отнела живота на 35-годишен мъж и 13-годишния му син и ранила трети човек, посочва ДПА.

По първоначални данни бащата, Ахмад Хасан, бил член на въоръженото крило на движението Фатах - "Бригадите на мъчениците от Ал Акса", а взривът е станал при техническа грешка на Хасан, докато правел бомба. Раненият при експлозията е в критично състояние, посочи здравното министрество в палестинския анклав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото Хасан си направи,друг не можеда му го направи.
7
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Не е вярно че евреите дават жертви в миротворческите си акции срещу братята арапи! При смъртта си евреите отделят такава гъста пръдня на изгоряло свинско, че ще замириши не само в турциа а и в гърция. Друг е въпроса че евреите се чувстват Световни Шампиони, защото те докараха афрофранцузите във Франция, а не Макарон - него пък те го назначиха, както да кажем Бойко.
6
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжа е , че българите са спасили евреите през втората световна война.Напротив събрали са всички евреи от окупираните от тях Вардарска и Егейска Македония , натоварили са ги на конски вагони и под военен конвой са ги изпратили в концлагери.Само от Вардарска Македония българските войници и офицери са събрали и изпратили в Треблинка над 3 000 души евреи ( мъже , жени , деца) от които в газовите камери не се е спасил нито един евреин..
5
11
 
3
 
! Отговори
Трол преди 5 години
За всички кратуни, нацъкали минуси на втория дето се е кръстил 1: Не ви пожелавам на децата това което израелците правят на палестинските деца, но е хубаво да си знаете кого дядовците ви са спасявали през втората световна. Затова изгледайте филма Пропаганда. Там има нецензурирани снимки на палестински деца след миротворческо избиване на палестинци. Геноцид покровителстван от ООН и т.н.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо Газа е заградена, а Западният бряг не е заграден?
3
2
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Хасан, докато правел бомбаCapisco bene?
2
17
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-1ти за нормален ли се имаш бе ***,***,които сме спасили,всеки ден убиват палестински деца,а ти ***,им се радваш.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както пише един-А какво ни интересува това нас нормалните хора