Крадци убиха с нож звезда във фигурното пързаляне

Денис Тен почина в болница на 25-годишна възраст
Обновена: 19 юли 2018 21:39 | 19 юли 2018 16:23, Красимир Ангелов
33
Крадци убиха с нож звезда във фигурното пързаляне
Снимка: Reuters

Бронзовият медалист в турнира по фигурно пързаляне при мъжете от олимпийските игри в Сочи през 2014 година Денис Тен от Казахстан почина в болница на 25-годишна възраст, съобщиха медиите в страната.

Той беше приет в клиника в Алмати с опасност за живота тази нощ, след като е бил намушкан с нож от крадци.

25-годишният фигурист е претърпял спешна операция, но е загубил три литра кръв и лекарите не са успели да спасят живота му.

Казахстанецът е бил нападнат от двама души, които се опитвали да откраднат огледалата на автомобила му в центъра на града. Те са намушкали звездата във фигурното пързаляне с нож в бедрото.

Денис Тен е носител на сребърен медал от световното първенство по фигурно пързаляне през 2013 година и на бронзово отличие от шампионата на планетата през 2015. Той е петкратен републикански шампион на Казахстан при мъжете.

Заради контузия в глезена той завърши на 27-място на Олимпийските игри в Пьонгчанг тази зима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е за чистка ...
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова пистолета и като видиш крадец да ровъчка - в гръб в тила !!!
7
1
 
20
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Крадците трябва да почиват в най-добрия all-inclusive в Казахстан Черния Орел.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
затова е страшно *** с нож. Щото той ги е видял, тръгнал срещу тях вероятно и те какво хак един нож в бедрото, то там в крака какво може да стане... Да ама са нацелили артерията... Жалко
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно са казали намерете кръводаритвли и тогава ще му прелеем. Да почива в мир момчето. Заради едни огледалаа..които след 5 гпдини нямаше да имат никва стойност. Умопомрачени хора.
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още една жертва на глобализъма защо не се казва от каква религия са тез дето.са го намушкали във Киргизстан ислямистите масово пият антифриз и бояришник, а този е имал пари за качествен антифриз затуй са го обрали радикални ислямисти алкохолици.
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за младия човек, за съжаление подобни недомислици са ежедневие, вчера показаха в новините една 16-годишна , която се скарала с братовчедка си и я наръгала и сега много съжалява- ама късно
2
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смъртта въобще не отива на младите... Какво абсурдно безумие е да убият млад, талантлив мъж заради огледала на автомобил... Нямам думи.
1
2
 
63
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
За едни чистачки...., ако беше България нямаше да се учудя, но Казахстан! Хванат ли ги, ще ги обесят, там има диктатура, здрава средноазиатска!