Арести в КАТ-Габрово, белезници за трима

Те са заподозрени за регистрация на крадени автомобили
Обновена: 21 юли 2018 14:48 | 20 юли 2018 22:22, Красимир Ангелов
21
Арести в КАТ-Габрово, белезници за трима
Снимка: Булфото

Трима служители на КАТ в Габрово са задържани при акция на полицията. Задържаните са заподозрени за регистрация на крадени автомобили.

Паралелна операция има и във Варна, където е задържан краден кемпер, за който се предполага, че е нерегламентирано регистриран в КАТ-Габрово.

Специализираната прокуратура провежда разследване срещу организирана престъпна група, създадена с користна цел, в която участват служители на сектор „Пътна полиция“ на ОДМВР-Габрово, бе краткият коментар на говорителят на главния прокурор на Република България Румяна Арнаудова пред „Фокус“.

По думите й престъпната група е извършвала длъжностни и документни престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: КАТГабровоарести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Кога ще метнете и другите КАТ -ове?
16
1
 
5
 
! Отговори
факт преди 5 години
Цялата система на полицията е проядена от тежка корупция и бандитизъм,всеки ден го виждаме и това е поради липса на контрол над полицаите в полицията е бардак.
15
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
кога И В София САМО ГЛЕДАМ КАК КАТАДЖИИТЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА !!!предлагам КРУПНИ МЕРКИ ЗА ТАКИВА ДЖИГИТИ С ВЛАСТ !!!дИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ И КОНФИСКАЦИЯ НА КОЛАТА !!!нЕ НОМЕРАТА ДА ИМ СЕ СВАЛЯТ САМО ТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА ПРИМЕР !!!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Вихър - Има ли поне един с чест и морал в тази държава!?сигурно има много такива, за каквито питаш, но те със сигурност не са в мвр-то
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя цялата "институция" наречена КАТ е превърната във една мафиотска структура за източване на пари по различни канали. Всички знаят че там се въртят големи далавери и то от много отдавна. Регистрирането на крадени превозни средства е се практикува от 20 години. А продажбата на книжки и други документи е ежедневие.Отделно че след като ГЕРБ дойдоха на власт във КАТ и РПУ позволиха на определени банки да сложат клонове през който да дерат населението със огромни коминисионни за всеки документ.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румен, крайно време е да си приберете Любка Георгиева недоносчето. Достатъчно! Никой не ви е длъжен на теб Румен и на Любка Георгиева с действията, които извършвате всеки ден.Твоите коли Пежо и Форд не ги подпали. Но пицарията я опожари. Крайни са действия,които извършва Любка Георгиева всеки ден, срещу възрастни хора майки с деца. Неудачите си Румен ги борете не чрез насилие над други хора.Проблемите си ги решаване Румен, но при други хора.Извършвате терор всеки ден. Приберете си версиите.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено след такива случки ги повишават. Това си е нормално, нещо като "кръщене".
10
1
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
И след 24 часа ли е стоял в ареста на РПУ!? А Страсбург, де!
9
1
 
9
 
! Отговори
споко преди 5 години
споко - в понеделник ще ги пуснат - така стана и в павликени като крадоха бензин - всички ги върнаха на работа я ама....с тежкото наказание " мъмрене"
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато се назначават потомствени връзкари, в тази система корупцията и престъпленията няма да престанат...Вчера на голямо кръстовище, пълно с коли и пешеходци, полицай със служебна кола мина на червен светофар най - нагло и то с превишена скорост! Изумлението беше всеобщо, шофьорите пуснаха клаксоните, но този " полицай" увеличи скоростта... Докога ще си мислят тези, че са над закона, като ги нарушават посред бял ден пред очите на хората???
7
1
 
12
 
! Отговори
Вихър преди 5 години
До кога??? Каква е тази кадрова политика? Има ли поне един с чест и морал в тази държава!?
6
2
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Само като намекнат, че ще проговорят, ако влязат в съда, и ще разкрият далаверата нагоре, ще ги пустнат...Така пуснаха депутата от Монтана Димитър Аврамов, бивш гербер и протеже на Фидосова, прокарал закона за Белите петна в земеделието, настоящ депутат от ДПС.Или ще го самообесят на катерушка, или самозастрелят със заглушител.
5
1
 
26
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Дълбоката държава е изгнила от ръждата на повсеместна корупция...
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кат добрич кога ?
3
1
 
23
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Ще стане като с шофьорските книжки масово фалшиви.
2
6
 
17
 
! Отговори
Пипи преди 5 години
Като отиде регистрацията в транспортното министерство ще настане рай за крадени коли
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 12 часа за кафето са на свобода!