Габи Петрова спечели сребро от Балканиада в Стара Загора

Нашето момиче скочи 14,34 метра при първия си опит
20 юли 2018 21:20, Красимир Ангелов
14
Габи Петрова спечели сребро от Балканиада в Стара Загора
Снимка: БТА

Европейската вицешампионка на троен скок от Прага 2015 Габриела Петрова спечели сребърен медал на Балканиадата по лека атлетика, която започна днес в Стара Загора.

Петрова завърши втора, след като постигна 14.34 метра още при първия си опит. Личният рекорд на българката за сезона е 14.40 метра.

Шампионка стана Параскеви Папахристу (Гърция), бронзова медалистка в зала от световното първенство в Портланд 2016 и трета европейското на открито в Амстердам за същата година, с личен рекорд от 14.74 метра. Така тя оглави европейската ранглиста за годината.

610 състезатели от 18 страни участват на Балканиадата по лека атлетика в Стара Загора, което продължава тази вечер и утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
купен футболист, може да се подържа подготовка на един атлет, от когото се виждат резултати, дори напереки. Да сте видяли такива във футбола? С две думи ми се иска всеки да получи това , което е заслужил, като фиманси за подготовка, тогава ще очакваме повече резултати, а не повече лежачи! А фитболерите, могат да станат държанки на държанките си временно, може това да ги стимулита, да заиграят по-добре?!Правилно мнение!
7
0
 
1
 
! Отговори
Инфо преди 5 години
Габи-Джиди, спечели сребро и на дълъг скок, която й е дисциплина за разгрявка. Рекапитулация: пълен комплект медали, като загрявка за Европейското.На 100 и 200 м. М/Ж , + щафетите, 7-мо бой/ж, , висок и дълъг скок...гюле/ж, трипълчейз/м, ....Да не изреждам повече... Само ще кажа, кажа, че ако на атлетите ако не се помага, поне не се пречи(футболни "фенове" хвърлящи бомбички, които нарушават целостта на трасето) Нека помислят, че има и други спортове! С една заплата на некадърен купен ф
6
0
 
2
 
! Отговори
фен преди 5 години
Мачкай Габи, ти си номер 1!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГАБИ. БЛАГОДАРИМ ТИ !!!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващият път-златен медал!!
3
1
 
19
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Трябват ни повече такива успехи! Браво! За разлика от дегенериралата друсалка от другата статия, носеща същото име и помела първо 10 коли а после разбила носа на момиче в дискотека, това момиче прославя България, а другата само ни показва какви *** са "танцьорките" по заведенията!
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лайк!