Нападателят от Любек - от ирански произход

Според полицията обаче той не е терорист
20 юли 2018 21:50, Красимир Ангелов
18
Нападателят от Любек - от ирански произход
Снимка: БТА

Мъжът, който е заподозрян, че днес е ранил с нож няколко пътници в автобус в германския град Любек, е родом от Иран, но има германско гражданство и е живеел в града от години, съобщи местният в. "Любекер нахрихтен", цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Без да назовава източника си, вестникът добави, че вътрешният министър на федерална провинция Шлезвиг-Холщайн не смята, че нападателят е действал по терористични подбуди.

Полицията съобщи, че няма данни мъжът да е бил политически радикализиран.

"Самоличността на извършителя е изяснена: 34 годишен германски гражданин, жител на Любек", добави полицията в съобщение в Туитър.

Девет души са ранени при нападението, съобщи министър Ханс-Йоахим Гроте, цитиран от ДПА - шестима с нож и трима с други наранявания.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Тия германци в по-голямата си част май ще се окажат големи ***... Да ръгаш с нож наляво и надясно хора, които нищо лошо не ти правят не било тероризъм :D:D:D
10
0
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
напразно ще търсите по света статия на дойче веле по повода. най-много да излезе някой ***-експерт и да ни каже, че "германецът" е бил стресиран от дългата интеграция в мулти-култи кибуца...
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** как може така да го обиждате човека - щом е с гражданство, значи е германец, нали така? За справка - френския национален отбор по футбол и много други. Не е либерално, ксенофобско е. Нарушавате му правата да се самоопределя.
8
0
 
14
 
! Отговори
Тервел-кан преди 5 години
Натръшкал 9 човека ей така от,любов.Германия е бита карта.В тая държава е узаконен грехът,от всякакъв тип.И още подобни неща ще стават
7
1
 
15
 
! Отговори
Менгеле д-р. преди 5 години
Тръгнал,да ръчка 9 човека, не бил терорист.А ми какво е,тия немци наистина не са добре с главите.Бълхата ме хапе,а пък аз да казвам тя ме чеше
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно се е развел с жената или тя много го е изнервила. 100% битов случай и не е терор само си е размахвал ножката в пълния автобус.
5
3
 
17
 
! Отговори
Вадуц преди 5 години
Германците са бита карта гнусните американски *** като Олбрайт допуснаха чрез помощи германия да надигне глава след войната.Надявам се че Тръмп ще ги довърши.Здравият разум го изисква.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е от какъв произход да е с ножа в автобуса и да коля наред.
3
1
 
24
 
! Отговори
Психилокът преди 5 години
Не е тероризъмТова е израз на фрустрация при осъзнаване на собствената си малоценностЗаради разликите в IQ
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"вътрешният министър на федерална провинция Шлезвиг-Холщайн не смята, че нападателят е действал по терористични подбуди."А от какви подбуди е действал?
1
1
 
36
 
! Отговори
от Брюксел преди 5 години
"Мъжът, който е заподозрян, че днес е ранил с нож няколко пътници в автобус в германския град Любек, е родом от Иран, но има германско гражданство и е живеел в града от години"Аха, ясно- интегриран, значи няма проблем. Да си разменим плюшени мечета и да забравим за случилото се.