До мъжа, който ме ограби тази нощ: Благодаря ти, че ни остави живи!

Млада жена остави съобщение до крадеца на апартамента й
132

19669 гледания   |  Още видео

Млада жена от София, която е станала поредна жертва на взлом, благодари на крадеца, че я е оставил жива. Заради това, че не е наранил нея и домашните й любимци, жената написа послание в профила си във Facebook, което само за часове беше споделено от хиляди потребител, съобщи Bulgaria ON AIR.

В посланието се казва: "До МЪЖА, който ме ОГРАБИ тази нощ: Благодаря ти, че остави мен и котките ми ЖИВИ! Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест! Документите ми не са ти нужни! Моля те, хвърли ги на някоя близка полянка! Благодаря!".

От поста става ясно, че момичето е ограбено докато спи, без да чуе, че става жертва на нагъл взлом. Заради документите и личните вещи, тя се обръща и към потребителите на социалните мрежи за помощ.

Още по темата

Младата жена е жертва вероятно на същия крадец, обрал дома на семейството на Мира Добрева. Вчера журналистката разказа за посегателството във социалната мрежа.

Междувременно експертите по сигурност напомнят, че едва 37 процента от битовите кражби се разкриват. В много от случаите домовете се избират неслучайно, а са подбирани по различни критерии. Не е рядкост да се влиза в една и съща къща по няколко пъти.

От отговорите под поста на Емона пък става ясно, че преживелите същото като нея не са малко. Десетки от изразилите съпричастност разкриват, че са ставали жертва на кражба, при това по няколко пъти.

В много от случаите нито охраната, нито камерите са успели да спрат обирджиите.
 


132
Още от Фамилен дом
Апартамент с дъх на "Канела, мед и лавандула"
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
Стийв преди 3 седмици
Спомняте ли си Доктора които уби крадеца в гаража си
103
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Младата жена е жертва вероятно на същия крадец, обрал дома на семейството на Мира Добрева. .....Плиткоумни разсъждения. В България има само 1 крадец, нито 1 повече. Що за логика?
102
0
 
1
 
! Отговори
Leo преди 3 седмици
Attention whore!!
101
0
 
5
 
! Отговори
Охо Бохо преди 3 седмици
Докъде стигнахме!? Да благодариш на крадеца, че те е обрал!!!
100
8
 
2
 
! Отговори
комуняги-убийци!!! преди 3 седмици
До ПЛАНА МОИСЕЙ

България е червясала и въшлясала от комунисти!
Цвета на народа ни емигрира!
99
2
 
3
 
! Отговори
ПЛАНА МОИСЕЙ преди 3 седмици
До мусп
СВЕТОВНИЯ ЦИОНИЗЪМ ДОВОЛНО ПРОТРИВА РЪЦЕ..................................
Гладът е лош съветник
Гладно не се стои.
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Око за око, зъб за зъб. И човечеството ще остане сляпо и беззъбо. Първо те обзема гняв, иска ти се да отмъстиш на крадеца, после търсиш съдействие от властите и накрая те обзема меланхолия и успокоение, че не си единствения. Че все пак си жив и здрав... до следващия обир.
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами трепете ги като ги хванете !
Ако имате голяма градина ровете ги там, ако не хвърлете го в някой ров.
За обществото ще бъе по-добре
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Експертите по сигурност напомнят, че едва 37% от битовите кражби се разкриват". Едва ли повече от 7% от крадците се наказват! Кражби под 100 лв (така четох някъде) се считат за ДРЕБНИ и полицаите не се занимават с тях, но 100 лв за много семейства са МНОГО пари!!!
95
0
 
12
 
! Отговори
Armagedon преди 3 седмици
Прочетете книгата на Егон Ервин Киш-" Раят Америка" за да разберете как са се справили в Америка с битовата престъпност след гражданската война там.Денонощни съдилища и скоропостижно "възмездие". За причинена смърт (умишлено)-наказанието е смърт. За кражба или измама- каторга , а срока според щетата.Така се "засажда" изначално демокрацията а не с мека китка.Имаш право до толкова до колкото не ограничаваш мето право.Закон а не -"врата насред полето"
94
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Докато не се оправи закона за неизбежната самоотбрана крадците ще си вилнеят необезпокояване. Ако знаят, че влизането с взлом може да им коства живота ще се поспрат някак си. Иначе СОТ или локални аларми на вратите и прозорците - това е начинът.
93
0
 
18
 
! Отговори
Туриста преди 3 седмици
И аз на свои ред искам да "благодаря" на престъпниците които свалиха катализатора на колата на паркинга на плаж Бутамята в Синеморец.Пожелавам им със здраве да извадят ценния метал и с чиста съвест да изхарчат парите на за своите деца .Аз колата ще оправя но няма да се върна скоро на БГ черноморието.Пазете се.
92
1
 
16
 
! Отговори
Жоро преди 3 седмици
До маисторите на покриви които ме измамиха и ограбиха като ми взеха 10 пъти от това за което вече се бяхме разбрали. Благодаря, че ме накарахте да спра да вярвам на Институциите Медии,МВР и Прокуратура защото не направиха нищо да ги хванат а ги крият за да продължат да мамят хората!
91
0
 
9
 
! Отговори
Това е преди 3 седмици
по християнските " ценности" - измишльотини за прошката,като ти зашлевят едната страна,ти да обърнеш и другата,и да кажеш благодаря!?!Някой си,ми "забил ножа в гърба",а аз после ще ходя да му благодаря?!?При мен тая отдавна умря!!!Изповядвам принципа:"Око за око и зъб за зъб",на всекиму според заслуженото- по-закон,ред и съвест!!!Казах!!!
90
5
 
11
 
! Отговори
Дам! преди 3 седмици
Тази женичка кратко, точно и ясно е изразила народопсихологията на българина! РОБСКА ПСИХИКА + СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ! "Преклонена глава сабя не я сече". "Надай се на роб - не на гроб". 1337 години история, от които 723 години или повече от половината си история България е била зависима от ромеи, турци, германци, руснаци и евреи. Затова сега сме на този хал! Защото всеки, който ни хване знае, че може да прави с нас каквото си поиска! А ние на всичкото отгоре и ще му благодарим!
89
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Типично за българският народ, ограбват го а той е благодарен че още е жив. Наведена главица... знаете останалото.
88
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя откъде знае че е бил мъж?
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 25
Аве сладур ти от Джермани няма как да влезеш в днес бг. Освен ако не си българска мобилна карта която да бъде обслужвана от германски мобилен оператор.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 24
Защо ми се струва, че много си чел че съдията е убиеца.
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Валентин
Нищо лично!
Когато цитираш някой, нечии думи.. послание изречение в кавички. Да се знае е че е чужда мисъл, думи. Ще те обвинят в плагиатство.
Без да си искал да плагиатсваш от не знание или от това, че си забравил кавичките си.