До мъжа, който ме ограби тази нощ: Благодаря ти, че ни остави живи!

Млада жена остави съобщение до крадеца на апартамента й
22 юли 2018 15:03,
132

Млада жена от София, която е станала поредна жертва на взлом, благодари на крадеца, че я е оставил жива. Заради това, че не е наранил нея и домашните й любимци, жената написа послание в профила си във Facebook, което само за часове беше споделено от хиляди потребител, съобщи Bulgaria ON AIR.

В посланието се казва: "До МЪЖА, който ме ОГРАБИ тази нощ: Благодаря ти, че остави мен и котките ми ЖИВИ! Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест! Документите ми не са ти нужни! Моля те, хвърли ги на някоя близка полянка! Благодаря!".

От поста става ясно, че момичето е ограбено докато спи, без да чуе, че става жертва на нагъл взлом. Заради документите и личните вещи, тя се обръща и към потребителите на социалните мрежи за помощ.

Още по темата

Младата жена е жертва вероятно на същия крадец, обрал дома на семейството на Мира Добрева. Вчера журналистката разказа за посегателството във социалната мрежа.

Междувременно експертите по сигурност напомнят, че едва 37 процента от битовите кражби се разкриват. В много от случаите домовете се избират неслучайно, а са подбирани по различни критерии. Не е рядкост да се влиза в една и съща къща по няколко пъти.

От отговорите под поста на Емона пък става ясно, че преживелите същото като нея не са малко. Десетки от изразилите съпричастност разкриват, че са ставали жертва на кражба, при това по няколко пъти.

В много от случаите нито охраната, нито камерите са успели да спрат обирджиите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
5
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
скоро ще сме като израелтяните - ще спим в специално пригодена стая и сутрин , преди да я напуснем ще гледаме чрез камерите , дали крадците са си отишли.
75
1
 
15
 
! Отговори
Крум преди 5 години
Вие не разбрахте ли че като няма закон всеки да взима дървото и хване ли някоя *** вкъщи посреднощите да му начупи кокалите. Закона на дивия запад вече е в ход
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да си беше взела кучета.
73
1
 
6
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Другари, пара$ит е забранена дума, гли$т, мур$ав, сви$я също - остава директно евреин.
72
1
 
5
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Християнското "благодаря" е предел на отхвърлянето. Да го застреляш, накълцаш с брадвичка е терен който му даваш за да съществува. Омразата към него се омаловажава от взаимния бой, в който и нищожеството живее. Минавайки покрай него като покрай празно място, то престава да съществува, защото е ***, и се муши в човеците за да, ако може и той да живее. Не може, тези човеци които най могат не го искат. А такова духовно извисяване се спуска само за тези дето обичат котки.
71
11
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Благодаря ти, че остави мен и котките ми ЖИВИ!Забележете благодари в множествено число и включва котките си!!! Луда за връзване. Оставям настрана, че благодари на престъпник.
70
2
 
12
 
! Отговори
Hanoi hilton преди 5 години
Благодарим ти партио любима ......
69
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОГАТО ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МУТРАТА И ШАЙКАТА ГЕРБ.......ТОВА ОСТАВА...... ДА БЛАГОДАРИМ НА КРАДЦИТЕ, ЧЕ СМЕ ЖИВИ
68
3
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
герберастия до шия !
67
2
 
6
 
! Отговори
до 71 преди 5 години
Ти си ззлобно заядливо ко пел даче,дано цига нон от Столипиново да те заплоди тебе и козта ти, бял ден да не вид ш! Лъжлив пед ал бил пловдивски селендур,а не знае къде има най много мангани на Балканския полуостров! Дано да ти дойде за съсед раман,ти тогава ще ревеш за комшия софиянец!!
66
1
 
1
 
! Отговори
ВЛАДО БЕЛЧЕВ преди 5 години
ДО Даниел Стойчев *** ще ти разплача ако те видя да ми крадеш яйцата и сиренето!
65
3
 
5
 
! Отговори
До преди 5 години
Хахаха.Софиянец да лъже ,че живее на село?Това е най-голямата смешка.Та те не ни броят за живи хората от селата.И друг път съм писал в този форум,че имам голяма къща на село до Пловдив и съм влизал в конфликт със софиянци дето си мислят че миризливите им панелки са върхът.Ама ти си проста кратуна.И това дето ми го пожелаваш гледай на теб да не се сбъдне.Ц.ървул нещастен.
64
1
 
1
 
! Отговори
7777777 преди 5 години
До ТИто-ТИТО ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ПРОКЛЕТИ ВИЕ СТЕ ПРОКЛЕТО КОЛКО ХОРА СТЕ ОКРАЛИ И НА КОЛКО СТЕ ПРАВИЛИ МИЗЕРИЯ А АЗ.. НА НИКОЙ!БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ПОМНИ МИ ДУМИТЕ АМИН!!!
63
3
 
6
 
! Отговори
ТИто преди 5 години
До 7777777...жегите започнаха. Моля пийте си хапчетата редовно и не забравяйте,че клетвите се връщат.
62
2
 
6
 
! Отговори
Петела до 62 преди 5 години
Лъжеш маймунке ***,лъжеш! Каква махала на село какви пет лева! Пожелавам ти манган в къщата да влезе,*** да нас..ли а тебе да утрепе софийски недоносляк,но и това ще стане! По селата взеха да свършват необраните,ще се насочат и ъм васс! Как беше девиза ви, ,мманагани от все страни събирайте се"аз бих рекъл у най големото село София! Ще дойдт има време ха ха ха
61
5
 
1
 
! Отговори
7777777 преди 5 години
ДО МАНЧО ЧЕРНИЯ ОПЕРАЦИЯ НА СЪРЦЕТО ДА ТИ НАПРАВЯТ АКО СИ КАЗАЛ ЕДНА ЛОША ДУМА ПРОТИВ МЕН АМИН!ДО РУМЕН ЦИКЛОПА И ДРУГОТО ОКО ДА СИ ИЗВАДИШ КОГАТО СИ НА РАБОТА ДА АКО СИ НАПИСАЛ В ТОЗИ САЙТ ЕДНА ЛОША ДУМА ПРОТИВ МЕН АМИН!ДО НЕРЕЗА АКО СИ МИ ПОЖАЛАЛ СМЪРТА И ДВАТА ТЕСТИСА ДА ТИ ОДРЕЖАТ И НАЙ-МИЛОТО СИ ДА ЗАКОПАЕШ АМИН!ДО ИВЧО ЛИЛИПУТ@ АКО СИ КАЗАЛ ИЛИ НАПИСАЛ ЕДНА ДУМА СРЕЩУ МЕН ПЪРВО ДА ПОГРЕБЕШ БАЩА СИ А ПОСЛЕ И ПЛЕМЕНИЦИТЕ СИ СЛЕД КОЕТО ДА УМРЕШ И ТИ АМИН!!
60
2
 
2
 
! Отговори
7777777 преди 5 години
НА МЕН ВСМЕСТО ДА МИ ИЗВАДИТЕ ОЧИТЕ ЩЕ МИ ИСПИШЕТЕ ВЕЖДИТЕ!ВСИЧКИ ПИШЕЩИ В ТОЗИ САИТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СРЕЩУ МЕН ЧЕРВЕИ ДА ВИ ИЗЯДЪТ ДО 1 ГОДИНА!ПРОКЪЛНАТИТЕ ОТ ОБАВКИНИЯ ДЖИНСТ ДЕЦИЦАТА ДА ВИ ИЗМРАТ КАТО БАЩИТЕ СИ МЛАДИ ДА СИ ИДЕТЕ И ДОРИ ПО-МЛАДИ ВЕЧНО ДА ЦЕПИТЕ СТОТИНКИТЕ НА ДВЕ!КАТО ВЛАДО ТРОМБАТА ДА ВИ ЧИСТЯТ МОЗАЦИТЕ АМИН!
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПетелаНито съм почитател на мутрата от СИК Боко,нито съм софиянец.А говоря от личен опит.
58
3
 
2
 
! Отговори
7777777 преди 5 години
ДО ВСИКИТЕ МИ ВРАГОВЕ:ГОСПОД ДА ВИ ПРЕБЕРЕ НАЙ-МИЛОТО ОТ БОЛЕСТИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАВАТЕ,ГРОБОВЕТЕ ВИ ДА БЪДАТ ПОРУГАВАНИ ВСЯКА СЪБОТА,ЖЕНИТЕ ВИ С АФРИКАНЦИ ДА СЕ **** ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВО ВЕКИ И ВЕКОВ ОСОБЕНО МЪРШИТЕ ОТ ЮГОСЛАВСКАТА МАХАЛА НАЙ-МИЛОТО ВИ ДА СЕ КАПЕ И ГОРИ В ПЪКАЛА АМИН!!!КАКВОТО МИСЛИТЕ НА МЕН БОГ 1000 ПЪТИ ДА ВИ ГО ВЪРНЕ НА МИСИИ В АФГАНИСТАН ДА УМИРАТЕ ОТ БОМБИ,ОТ ВИСОКА ДА ПАДАТЕ ДОКАТО СЛАГАТЕ ТАБЕЛИ,С КАМИОН ДОКАТО КАРАТЕ ДА КАТОСТРОФИРАТЕ И ДА УМРЕТЕ В ЖЕСТОКИ МЪКИ АМИН!!!
57
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПетелаМ.алоумнико-аз живея на село.В нашата махала от 20 години не е имало кражби.Не си заключам вратите на двора и къщата,и колата си я оставям с ключ в стартера на улицата.На село всички се познават и чужд човек веднага прави впечатление.Всяка къща има и кучета.Къде е по-лесно за един крадец-блок с 10 входа,където никой не го знае кой е,или село,където веднага бие на очи?Пишете за неща,от които си нямате и понятие.