Млад мъж с "Ягуар" уби дядо в Свети Влас

Пробите за дрога и алкохол на шофьора са отрицателни
23 юли 2018 14:27,
48
Млад мъж с "Ягуар" уби дядо в Свети Влас
Снимка: архив "Булфото"

70-годишен мъж бе блъснат от автомобил в Свети Влас и загина на място.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас, цитиран иот БТА.

Колата, помела пешеходеца, е "Ягуар" и била управлявана от 27-годишен мъж от София.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества. Двете проби са били отрицателни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Такива присъди има на запад и в САЩ,а в България ще изкарат мъртвия(БОГ да го прости)виновен.В Абсурдистан няма правосъдие,цари хаос, корупция, бедност и безхаберие на управляващите.
38
1
 
14
 
! Отговори
Мутра преди 5 години
Свети Влас и Ягуар ...от София, картинката е ясна . Виновен е дядото че му е сякал пътя а момчето направило всичко възможно да предотврати удара... Айде условна присъда и късмет следващия път.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станахме банални
36
1
 
16
 
! Отговори
Затвор преди 5 години
Затворете го в затвора младия копе.дак дано има смъртна присъда. Не е хубаво това да убиеш възрастен от нелепост. Инцидент или не нямаш право да си нелеп и да си викаш че нищо няма да стане като вдигнеш висока скорост. Айде сега стана белята затваряйте го в затвора. Той вече е убиец. Ако утре нелеп убие баща ти няма да си тук и да се подиграваш на случилото се.
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истински родолюбец като повечето българи в България. Ами да, вместо да се мъчи човека и бавно да го закопава българската действителност така поне не се е мъчил. Наградете младежа, той е истинско съкровище и светло бъдеще. Просълзих се от гордост.
34
0
 
14
 
! Отговори
Николова преди 5 години
Щом е с "Ягуар", много ясно, че пробите са отрицателни!
33
3
 
5
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Ако беше пенсионер с лада,коментарите щяха да са само положителни.
32
2
 
5
 
! Отговори
Валентин ангелов преди 5 години
Защо това софийско *** е живо , Убнийте *** на място.
31
1
 
3
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
NISJTO,4E PROBITE SA OTRIZATELNI.ZAGINA 4OVEK ,ZASHTOTO-TOJA KOITO KARASHE JAGUARA,SI POMISLI,4E E ,,HVANAL BOGA ZA ROGA,,!? SJTE MINAT SIGURNO,NAI MALKO 100 GODINI,DOKATO SE NAU4I BALGARINA,4E- KATO VLEZESH V MALKO PO SKAPA KOLA,PARVO NJAMA DA TI SE VDIGNE ,,IMIDZA,, I ,4E NE TRJABVA DA SE NASIRASH. GORKIJAT DJADO.
30
0
 
3
 
! Отговори
Разбирко преди 5 години
Днес бг да бяхте попитали поне къде е станало на пешеходна пътека ли не ,така да се поизясни малко иначе от статията ви няма смисъл
29
1
 
27
 
! Отговори
Ехххх преди 5 години
Ехх тези пенсионери неспряха да се удрят в скъпи и бързо каращи коли...Няма управия в БГ блатото.В Европа в момента в който видят дете или пенсионер и намалят до 20 км/ч че даже спират ... Европа не е БГ ... факт.
28
2
 
19
 
! Отговори
Наред преди 5 години
Всичко е наред ... БГ е на първо място по фатални инциденти в Европа. Когато няма работеща наказателна система и кат, резултатите са на лице.
27
2
 
16
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 5 години
ЧОВЕК е това, човек.., баща ти да е, дядо ти, ще искаш ли дрогашчето да го ОПЕЧЕШ на шиш... ! Колко народ се изгази само тая година на пешеходните пътеки!? Има ли друга Европейска държава в която живота да няма никаква стойност - Ставински пое ли вина!!!
26
3
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Тъй като отсега е ясна присъдата -няма да и а такава ,д апожелаем следващите да са роднини на съдията ,който ще го оправдае този виден индивид на демокрацията ;) !!!
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ли ще измислят тъ;помер, че да взимат проби и с него защото и без алкох0л и др0га много водачи ще го счупят
24
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дядото пак е пресичал дет дойде по диагонал. Мен по цял ден ми изскачат хора от всякакви места. Пълни овцее сте ...искате ред , а никой неиска да спазва местата за пресичане или законите. Анархисти . Едните карат, като луди а другите ходят дет им дойде..третите не пишат глоби на никой.
23
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така и така такива не ги вкарват в затвора, поне да го проверят откъде на 27 години има пари за ягуар
22
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и в Созопол един такъв съмнителен тип с Ягуар. Кара по пешеходната улица и то с над 80км/ч. Може и да е същият. Или да ги махат тия или няма да им ходя по скапаните курорти. И без това последните 5 години бях на море в Гърция и Италия. Тази година направих изключение, но...
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният случай на неспазване на закона за движение по пътищата поради липсата на контрол по спазването му. Шофьорът на Ягуара щеше ли да блъсне пешеходеца, ако спазваше правилата? На 99,9% е сигурно, че нямаше да го блъсне, но за да се спават правилата трябва да има работещ контрол, както е навсякъде по света.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Получава грамота от НОИ.