Стрелба в Торонто, ранени са девет души

Има ранено дете, стрелецът е мъртъв
Обновена: 23 юли 2018 07:29 | 23 юли 2018 07:23, Анисия Иванова
7
Стрелба в Торонто, ранени са девет души
Снимка: Reuters

Девет души, сред които и дете, са ранени при стрелба в източната част на канадския град Торонто, в квартал Грийктаун, съобщиха осведомителните агенции, цитирайки полицията и канадски медии. Стрелецът е мъртъв.

Засега няма подробности за състоянието на пострадалите при стрелбата, открита около 22 часа местно време, които са откарани в болница. Не е ясно още и кой е застрелял нападателя. Говорител на полицията заяви, че е рано да се каже дали става дума за тероризъм.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: стрелбаторонторанени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 5 години
Бъркаш само в едно - за китайските стоки - еднодневки. Живееш с 20 години назад! Както Канада се измени, но към лошото, така и Китай се измени. Страната, която праща космичски кораби с по трима "тайконавти" и "Нефритен заек" на Луната, не е онази, която изпращаше стоки, правени от малките китайчета в час по трудово! А Канада много отдавна приема чужденци за работа, но какви!Цялата им пътна полиция са сикхи с тюрбани - в религията им е голям грях да вземеш подкуп.В науката им - китайци и индуси.
5
0
 
14
 
! Отговори
88 преди 5 години
Щом не казват какъв е произходът на стрелеца, работата е ясна. Иначе толерантно торонто вече щеше да гърми "бял мъж". Унищожиха си нациите за няколко шекела. Нещастници!
4
2
 
18
 
! Отговори
Тръмп е Велик преди 5 години
Много Слабият и Непочтен Мъж Трюдо, не е годен за лидер!
3
2
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
Канада, богата страна?! Я нещо си свери часовника, годината е 2018, на 1978, съответно Канада е рекордьор по задлъжнялост, мястото с най-голяма задлъжнялост на глава от населението на планетата Земя, се казва Провинция Онтарио - някогашната индустриална столица на Канада и преди няколко десетилетия само едно от най-богатите места. Сега, обаче, като затвориш заводите и оставиш Китай да ти продава *** еднодневки и Онтарио, първи по задлъжнялост, като спрат да им дават заеми и мизерията е тотал
2
2
 
23
 
! Отговори
Не бе преди 5 години
До АнонименК'ви са тия приказки?Канада е супер "спокойна" страна,няма оръжия и всичко върви по мед и масло-гей-паради и прочее екстри!От какво са недоволни-кой ги знае.Е вярно,паднаха 4 места в класацията на най-богатите страни и се напълниха с тара.мбуки,ама не е фатално,дето се вика.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тероризъм има само в Еврогейският съюз. В северна Америка има само изтрещели от "хубав" живот ковбойци.