След стрелбата заради куче: Простреляният - с опасност за живота!

Засегнати са вътрешни органи, пострадалият е в операционна
24 юли 2018 17:15, Анисия Иванова
121

Снимка: Булфото

С опасност за живота е 50-годишният мъж, който тази сутрин бе прострелян в корема в подлез в София.

Състоянието му е тежко, защото са засегнати няколко вътрешни органи, съобщиха от Военномедицинска академия за "24 часа". Пострадалият е в операционна зала и лекарите се борят за живота му.

Още по темата

Инцидентът стана тази сутрин около 10.00 часа в подлеза на бул. "Гоце Делчев" в София. По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е собственик на два обекта в подлеза.

Според една от версиите простреляният мъж също е собственик на търговски обект в подлеза, според свидетели обаче е бил клиент на един от магазините на стрелеца.

Скандалът възникнал между двамата, защото кучето на жертвата се изпикало пред магазина, скарали се и собственикът на обекта извадил пистолет и прострелял 50-годишния мъж.

Съпругата на простреляния е била с него, съобщи главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков. Той потвърди информацията, че поводът за скандала е кучето простреляния, което уринирало пред витрината на магазина на стрелеца.

"Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни", каза Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

Стрелецът е задържан. На местопроизшествието са започнали действия по разследването под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
10
 
! Отговори
психари преди 5 години
Да сигнализирам за шофьорите - спрели пред подземния ми гараж на тротоара, ....Да сигнализирам за майката, детето й дефекира на детската площадка.Да сигнализирам за съсед, че си тупа килима върху мен.Да сигнализирам за съсед, че по цял ден мес.ти мебели.Да стрелям съсед, че му вони киселото зеле.Да сигнализирам за младеж, че си е изхвърлил фаса.Да сигнализирам за комшуто, че слуша чалга.Да сигнализирам за съседката, че ми трака с токчета.............ама на кого?
94
3
 
8
 
! Отговори
Nik преди 5 години
Защо има лично оръжие стрелеца/издадено или не му е отнето/, след като с регистрация за нанасяне на средна телесна повреда?
93
6
 
21
 
! Отговори
urban villager преди 5 години
Тъй тъй, да обобщим - *** с ротвайлер го изпикава гордо някъде, след направена забележка вади палка щот е мнооо голем и никой не мое да му казва къде да изпикава мастията, налита на бой използвайки осввен това и мастията като оръжие и... ами свършва прострелян напълно закономерно. Стрелецът да си наеме добър адвокат и успех в съда.
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скарали са се по "градски". Собственика на купето се е ядосал, извадил е бухалката (просото е жалко, как в България, за шамари, юмруци и леки травми от бухалки, нииищо не дават), но другия е бил по-гаден и е имаш пистолет. Да видим, какво ще се каже...
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добрия лек, против лош човек с оръжие е добър човек с оръжие !
90
6
 
7
 
! Отговори
RE: Криминално преди 5 години
Който му е издал разрешителното да лежи в затвора?Който му е подтвърдил психотеста да лежи в затвора?Масово хората полудяват, няма рационално обяснение за подобно поведение.Поне като стреля, предупредителен, в крак, в ръка.Той е стрелял, за да убие.Съвет към младите хора: бягайте от БГ, рискът да ви убият е огромен: на пешеходна пътека, крадци, кучефили, кучефоби, на пътя.Облъчват ли ни с нещо - не е нормално.30 г. управление, ни превърнаха реактивни индивиди, морална разруха, изперкахме!
89
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пищовлията с ниско чело ли е и бивша мутра?
88
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криминално проявен със законно оръжие. ........
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Комплекс"хората"???????
86
11
 
8
 
! Отговори
Комплекс преди 5 години
Стрелеца е коплексар,тази постъпка не е повод да се стреля по хората,ако всеки вземе така да раздава правосъдие,докъде ще стигнем! Истина е обаче,че никакъв контрол няма за кучетата,всичко е оставено на самосъзнанието на собствениците,но не всички имат такова. Трябва контрол и санкции ,къде се изхождат животните и кои са пуснати,кои на каишка и т.н. Липсата на контрол,води до желание някой да налага собствено правосъдие!
85
1
 
6
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Абсурдна ситуация... Хубаво, скарали са се заради кучето, но защо са стигнали до крайности??? Дано се оправи пострадалия.
84
2
 
10
 
! Отговори
Психари преди 5 години
Да стрелям шофьорите - спрели пред подземния ми гараж на тротоара, в градинки, на пеш. пътека.Да стрелям майката, детето й дефекира на детската площадка.Да стрелям съсед, че си тупа килима върху мен.Да стрелям съсед, че по цял ден мес.ти мебели.Да стрелям съсед, че му вони киселото зеле.Да стрелям младеж, че си е изхвърлил фаса.Да стрелям комшуто, че слуша чалга.Да стрелям съседката, че ми трака с токчета.Да стрелям дърварите, че режат дърва.Да стрелям клошарите, че дефикират.***
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софийски им простотии.С лакти,нахалство,безпардонност и оръжие към финансов успех.Случаят е резултат на мутренският манталитет създаден от другарите,с цел създаване зони на влияние и трупане на капитал.Единият с бухалка, другият с пистолет,притежаващи магазини на стратигически места???
82
15
 
15
 
! Отговори
Няма куче, няма проб преди 5 години
Туй псе тъй ли нямало де да пикае, че точно пред витрината на магазина.Онзи с пищова да беше гръмнал пикливото куче. Има куче има проблем, няма куче няма проблем.
81
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властите вече поставиха кучето над човека със закон. Нормално е да се изкривят ценностите на гражданите. Съдят хора заради кучета.
80
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако коментиращите тук са представителна извадка на бг народа то ние сме наистина пропаднала, озлобена и дивашка нация която си отива от тоя свят по съвсем логичен начин. Всичко читаво се изнася през Терминал 1 и 2. Това не е защото са ниски заплатите или няма препитание, тука не се живее вече. Всеки комплексар може да те пребие с бухалка защото караш бавно. Та те застрелят само защото имаш куче.Да те оберат докато спиш. Да ти откраднат вилата и да ти остане само бетона от основите и две керемиди
79
3
 
11
 
! Отговори
Mda преди 5 години
Като толкова им е акъла нека сега да си носят последиците. Единият потегля към затвора,а другия и да прескочи трапа ще е травмиран за цял живот. Поне за нас остааналите може да ни послужи като поука да не се трепем заради глупости.
78
5
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Номер 2, бай Оня, да, София е пълна с ***, дойдоха оттам, откъдето си и ти! Но ви търпим, защото сте гладни и ви трябва работа, да ни мекате по цял ден.
77
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не джендърите са страшни, а веганите. Кучепазители!
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стояхме преди дви седмици в квартала да мине един колоездач, защото имаше 7-8 кучета и го подгониха. Слава богу, нищо не стана.