Ryanair отменя стотици полети днес и утре

Стачката на компанията ще засегне около 600 полета
25 юли 2018 12:08,
4
Ryanair отменя стотици полети днес и утре
Сника: Нова

Стотици полети на Ryanair ще бъдат отменени днес и утре. Преговорите на пилотите с шефовете на компанията удариха на камък и ваканционните планове на хиляди пътници могат да бъдат засегнати.

Обявена е двудневна стачка на кабинния персонал на компанията, която ще доведе до отмяна на 600 полета до Испания, Португалия и Белгия.

Последните преговори между испанските синдикати и ръководството на компанията се провалиха късно снощи и пет профсъюза призоваха кабинния персонал да спре работа днес и утре, информира Франс прес.

Още по темата

Синдикатите настояват за еднакви условия на труд за постоянния и временно наетия персонал, както и превозвачът да се съобразява със законодателството на всяка страна, в която наема служители.

Ryanair опитва да прилага единствено законодателството на Ирландия, където са регистрирани самолетите му, тъй като по-голямата част от работата на персонала е на борда им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на хората, че стачкуват.Това е демокрацията.Това са Синдикати.А нашите мушмороци от една Мая Манолова се уплашиха, какво остава да организират хората, да си търсят правата.На всичко отгоре Бай *** се чуди с робската душица как някой" рита срещу ръжена".Ами ще протестират хората от Раян и после ще имат по- добри запрати, а ние ще броим стотинките
2
2
 
2
 
! Отговори
Насо преди 5 години
Никога с Раян повече! Никога!
1
3
 
7
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
...евтиното винаги излиза...скъпо. Затова и ингилизите /англичаните/ са казали: " Не сме толкова богати,за да купуваме евтини неща".