Ударът, завършил със смърт - Мерцедес, разполовен от дърво!

При сблъсъка близо до Карлово загина млада жена
25 юли 2018 15:21,
64
Ударът, завършил със смърт - Мерцедес, разполовен от дърво!
Снимка: Bulgaria On Air

Автомобилът, в който тази сутрин загина млада жена, е бил разполовен след удар в дърво.

Както Dnes.bg писа катастрофата стана рано тази сутрин на Подбалканския път в района на Карлово.

Лекият автомобил се е движил в посока Казанлък. Отклонил се е от пътя и се e забил в дърво. От удара колата се е разполовила. Едната ѝ част е изхвърчала на 50 метра от другата, съобщи Bulgaria ON Air.

Още по темата

В автомобила са пътували семейство. Те са откарани със случаен превоз в болница, като малко по-късно 27-годишната пътничка е починала от раните си.

28-годишният водач остава в болница в тежко състояние. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Фатална грешка е да се движиш със скорост по-висока от тази с която ангелът ти хранител може да лети .
56
0
 
4
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Нужни са нови закони.Закони,изцяло съобразени с манталитета и начина на мислене на бългърина !И след това тези закони трябва да се прилагат с цялата им строгост.Имайки предвид, че нашенеца обожава демонстративно да прави абсолютно същото заради което е наказан,законите трябва да се прилагат по възможно най-кратката процедура.Иначе....добре дошли в абсурдистан!
55
1
 
1
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Е с колко км.в час е летял тоя,че от удара да се разполови колата на две ?Хайде да го кажем така.Точно каквото е търсил си го е намерил.Гъзърията и комплексарщината си имат цена и никой не ,,те" пита ама искаш ли да платиш сметката.
54
5
 
4
 
! Отговори
Шофьор преди 5 години
Хора защо не спреде да коментирате кой как и какво има загинал млад човек майната му на всичко друго има причина за всичко случило се но след като не сте били там имали място за "сигпрно заради това или онова " ???? Какъв народ !!!
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Според *** катастрофите в България ставали, защото шофьора бил ***!!!!"Да ви осветля с малко по-подробна информация, която тук не е упомената. Първо, не са били *** и Ганка в колата, ами Ахмед и Айше. Второ, определено не са карали с 50 или 90км/ч, защото "са се гонили" с едно съвсем неспоменато БМВ, управлявано от Мехмед. И в едната кола и в другата кола са се возили работници на една китна фабрика в Карлово, известна с това, че наема само от "малцинствата".
52
6
 
16
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Никаква катастрофа не е станала, а убийство. На вярващите че със скорост от 90 може да има такава щета по колата им пожелавам по малко да мислят!
51
2
 
17
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
Що за тъnoтии ръсите бе?Катастрофата е станала - защото едното дърво - не е отстъпило на другото!А тук - като ви чете човек едиотщините - сте цяла гора ...дървета!
50
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава катастрофа може да стане и при разрешената скорост от 90 км/час. Въпросът е защо е станала катастрофата, а това не се разбира от новината.
49
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 49Питай разбирача - с 50те километра в час!Той ще ти обясни - че всичко е от умора на мат'ряла!Ганьовска история!
48
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както разбирам от предишните коментари,явно човека е искаш да паркира до дървото полекичка и изведнъж колата се е разхвърчаха на парчета !Пфууу ,глупаво дърво !С каква скорост се е праснали в ...колата?
47
4
 
10
 
! Отговори
За 44 преди 5 години
Казвах ви аз, че за *** другите са ***, ама вие не вервате. Ето го *** в пълен ръст.
46
1
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Шоферчето си го бива, щом е запазил лявото огледало читаво
45
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При страничен удар в дърво, колата лесно може да се разцепи на две и без да е с висока скорост. Същото е и с тези 50 метра - половинката продължава да се търкаля на колелата и се отдалечава много. Няма достатъчно информация, за да съдим, но *** много - без да мислят дават истини от последна инстанция. Не е ясно и защо изобщо е станала катастрофата и може шофьорът да не е виновен, но *** вече го осъдиха.
44
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** е безсмъртен! *** е велик!*** може да кара и магаре с 300...и да прави дрифт!*** се трепят като мухи по пътищата...и КАТ им е виновен!***!
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** .... "иронизира" ***!А другия *** - умува - как аджеба - Мерцедеда се блъснал.с 25км. чупил се през средата и отхвърчал на 50м.*** у нас са "маса"!
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е защо са катастрофирали - искат *** да коментира, че шофьорите са ***. Мисля, че напълно успешно са го направили.
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според *** катастрофите в България ставали, защото шофьора бил ***!!!!
40
3
 
8
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
Толкова ли не можеш да схванеш най-прости работи?!Пиша бавно, дано схванеш. Коментира се с каква скорост се е движел, когато е станала катастрофата и валят предположения за превишена скорост - 150 км/час, 200 км/час,..., 1000 км/час от такива като теб. Не е магистрала, така че или разрешената скорост е до 90 км/час, ако е извън населено място или е до 50 км/час в населено място, ако няма друго ограничение. Без допълнително инфо не мога да кажа защо се е случила катастрофата, но такива като теб
39
5
 
12
 
! Отговори
до 36 преди 5 години
В други новини четох за несъобарзена скорост, т.е. скоростта не е била превишена.--------***... изобщо не е била превишена скоростта!Колата е била мека от жегата - затова половината е изхвърчала на 50 метра!Сигурно злоупотребата с чесън и шкембе чорба - ражда гении като теб!
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36На такива като теб директно трябва да се отнема правото да управляват автомобил. Какво като на магистралата имаш ограничение 140 км/ч, ако нямаш видимост на 30м.или пада пороен дъжд. Може ограничението да е 30км/ч. Но ако е хлъзгаво ще караш с 5км/ч. Още не са въвели знаци със сензори. Да се разполови мерцедес и части от него на 50м да излетят...., не е хвърчал. Ама никак. Жена му е виждала как кара. Дете е имало в колата. Не е невинна.