Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи откриха издирвано момиче

Тийнейджърката била изтезавана цял месец в дома на наркопласьор
26 юли 2018 09:11,
183
Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи откриха издирвано момиче
Снимка: Pixabay

18-годишно момиче бе открито от полицаи по време на полицейска проверка в дома на наркопласьор в Добрич.

Тийнейджърката е била в неизвестност от месец, а от 20 дни е била обявена за общонационално издирване. Полицаите намерили момичето случайно при полицейска проверка на собственика на апартамента, в който била открита марихуана. То било в неадекватно състояние и униформените са категорични, че е било държано против волята му от наркотрафиканта, пише "24 часа".

"Пазарувахме с Виктория преди три седмици, тя си поръча маратонки, прибрахме се, после излезе да пие кафе и не се върна" - разказа притеснената майка Атанаска Димитрова.

Тя подала молба за издирване на третия ден от изчезването на дъщеря си и чакала в неизвестност до 24 юли, когато й се обадили от полицията, че момичето е намерено.

Жената споделя, че Виктория е в много тежко състояние. Тялото е посинено, наранено, устата разбита и по тялото многократно са гасени цигари.

Майката разказа, че пред нея Виктория е казвала, че пуши трева един път месечно, но не може да нарече дъщеря си наркоманка. Наркоман, според нея, е мъжът, който я е отвлякъл и измъчвал. Това е 32-годишният Мирослав Дяков, за който се знае, че е дилър. Заедно с Мирослав е задържан още един мъж, който според майката му е помагал.

Момичето било открито съвсем случайно. Когато полицията я намира тя е в крайно тежко състояние, с видими следи от жестоко изтезаване. При медицинските изследвания в кръвта й е открито наличието на три вида наркотици.

Лекарите са констатирали, че момичето е държано вързано, малтретирано и гладно.

Според директра на болницата в Добрич д-р Светозар Байчев, Виктория била цялата в синини. Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, само отваряла и затваряла очи. "Ако искаш да я докоснеш, веднага подскачала от страх”, казва още д-р Байчев, цитиран от "24 часа".

Наложило се е кръвопреливане. Виктория е с рядка кръвна група – АB отрицателна. Лекарският екип е успял да извърши нужните в случая кръвопреливания, доставяйки кръв и от Варна. За момента, лекуващите медици уверяват, че ще осигурят нужната за пациентката кръв и се надяват да стабилизират състоянието ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
До 147:Закон си има, няма нужда от джендърски допълнения.А пролемът идва от властта, че не желае да си прилага законите, щото е много работа..
147
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една певица, Луна и казват. Искам да я видя в такова състояние.
146
2
 
6
 
! Отговори
PILOT преди 5 години
Какво стана с Брендо, как така точно преди процеса отвлякоха детето му , а после го пуснаха и изчезна ? Кой ли има силата и дали нещата не стигат до един от Банкя ? А един с апартаментите не е ли сценариста а ?
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен полицията пак е съдействала за распространяването на нарко-пласмента .Спът си или съдействат срещу една сума пари от нарко бароните по места .Не бих се оплакал на полюцията дето прибира пари за да се продават наркотици .Никой не знаел от съседите -викове, писъци, крясъци ... 20 денонощия .Съвсем на взеха за будали съседите са страхливци и съо4астници с бездушието си .
144
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен една такава ми отрадна парите от къщи на 20 години наркоманка бивша била ...Пуснах е от нас за да не е пребия понеже беше много красива .Оба4е има хора дето наказват кражбата гледам и то мноо първобитно .Да ви кажа на който съм казал всеки ми казва 4е би е пребил .Аз е оставих да си ходи въпреки кражбата .
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛУЧАЙНО?!!!!
142
1
 
12
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Наркоманчето сигурно не си е платило сметките.А майката е rъcкa - хем и е казано че пуши марихуана, хем не била наркоманка!?
141
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама иначе няма проблем с насилието над жени в България казвате....?
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирослав е бауш.
139
0
 
20
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Още един безполезен и непоправим БО....КЛ.....УК за БЕСИЛО...
138
3
 
23
 
! Отговори
X преди 5 години
Такива *** още ли са живи? Ех не е времето на бай Тошо! Този щеше да е натрошен и инвалид, *** изверг!
137
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха, значи не "чичко" е поръчал момичето с цел възпитание, а някаква женска?Съперница отстранява конкуренцията с чужди ръцв?
136
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е нанесла удара в лицето затова е с пребит лице. Мъжа е по наказанията гаси цигарите в нея. И двамата са с метални отклонения явно с подобна проявена жестокост.
135
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива не прощавам!
134
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Мирослав с коя жена би момичето. Тя е жестоката. Натиснете това животно. Жената е касапката.
133
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Мирослав, ако го натиснете ще си каже и майчиното мляко. Всички по веригата на четири коня да се разпънат. Да видите колко е дебела работата всъщност. И как прекриват подобни на него и ми важни чат ходят безнаказано. След това да му се смени и езика ако трябва.
132
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доктор на толкова трудов стаж виждал, какво ли не. Казва че е страшно малтретирана и много бита, такова нещо такава жестокост за първи път вижда. Смятай колко е *** барабар с късо краката си приятелка. Колко трябва да си гад и долен. Трябва да им се смени не само главите, но имената ако се наложи и ДНК-то. Това са касапи не човеци.
131
0
 
13
 
! Отговори
"СИК-ГЕРОЯ" преди 5 години
Да си наркопласьор значи си деградиралРазличните видове престъпления при такива хора си вървят ръка за ръкаСъс сигурност не я е отвлекъл да я тъпче с напълно безплатни наркотициОбщо взето полицията я е открила навремеА този Къра-миро защо не си го изберете за премиер да пребори престъпностаСегашната Ви мутра е напълно некадърна
130
0
 
17
 
! Отговори
д преди 5 години
Не знаех ,че в Добрич няма читави мъже, а само клюкарки .Вместо да разправяте за този герой-градска легенда- Къра -Миро да го бяхте пребили още вначалото на проблемите му.И при нас има наркомани ,но повечето ги пречупваме още при първите мизерии.Един закачаше майка с детенце за пари -спрях колата и си припомних ударите с крака по главата му.След още десетина боя от други колеги сега седи поцял ден в един ъгъл и проси тихичко
129
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи [случайно и без да искат] откриха издирвано момиче"