Убийството в Благоевград - от упор! Убитата – собственик на заведение!

Издирва се 40-годишен мъж, близък до семейството на жертвата
27 юли 2018 08:40,
88
Убийството в Благоевград - от упор! Убитата – собственик на заведение!
Снимка: архив Булфото

Убитата тази нощ в Благовград жена е била управител на заведение в града. Тя е била нападната с огнестрелно оръжие. Според прокуратурта извършителят е познавал жертвата си, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред bTV.

Жената се прибирала от работа около 1.00 часа през нощта. Тя е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила, разказват хора от блока пред "Нова тв".

Още по темата

Хората обясниха, че не са чули изстрели. Открити са стъкла от бутилки. Те смятат, че убиецът е мъж с криминално досие, който доскоро живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче той пребил момичето и оттогава полицията го издирва. Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията.

"Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма", добави тя.

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели, ѝ нанесъл телесни наранявания.

"Доколко и дали има връзка между снощното убийство и това престъпление, за което вече се води разследване и днес е трябвало да бъде разпитана пред съдия жертвата от тази нощ, тепърва предстои да изясним", каза още Арнаудова.

Част от квартала в района на убийството е отцепен от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Какво става преди 5 години
Този човек е любовник на дъщерята на собственичката на заведението която е убилВ софийския жк "Младост" жена съобщава на любовника си че е бременна от него и той моментално изнасилва 14 годишната и дъщеряВ Добрич наркопласьор отвлича 18 годишна клиентка като се знае че имал съучастник и писал на майката от фейсбука на отвлечената
66
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте, полицията няма как и пък не е нужно да се се занимава постоянно с примитивен манталитет. Искате всичко от полицията, - няма как да стане полицията да огрее навсякъде, ами това вече си е направо епидемия.
65
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 62 70Това ез зщаото ня а кой да пои и храни. Смазочни, повечето се оказаха напълно неспособни ...
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно, да кажеш, че алкохолът някой изнасили дъщеря ти, която е много красива, дъщеря ти е виновна, че е много красива и онзи я е видял. Ми тури и забрадка бре ...
63
4
 
8
 
! Отговори
aler преди 5 години
какво ще е това момиче ,което се е забъркало със сериен изнасилвач и рецидивист???затова стават такива престъпления и все някой друг ни е виновен!
62
0
 
17
 
! Отговори
R преди 5 години
чудно ми е,защо всички на снимката са с ръцете в джобовете...
61
1
 
8
 
! Отговори
1111 преди 5 години
КЕНЕ_ФИСТАН
60
5
 
27
 
! Отговори
Екатерина Захариева преди 5 години
Очиларката наша министърка външно-вътрешна кукумявка на някакъв международен форум пред някакви чужди медии ядосана попитала репортерите: " Не разбирам, защо все още не сме в Шенген ? ЗАЩО ?"
59
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да го намерят,ама чак след 9-10 години.И то при положение че не е брадясал.
58
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новините в момента приличат на военна сводка наръгани, разстреляни, изнасилени, отказано лечение ужас в кой век сме. Оня ден гербавите ни уверяваха, че сме цъфнали и вързали и опозицията няма основание за вот на недоверие относно сигурността явно живеем в различни държави.
57
2
 
15
 
! Отговори
Ал Тиквоне преди 5 години
България е стабилнаШенген ни зове !
56
1
 
4
 
! Отговори
Сициля преди 5 години
ряпа да яде.
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стабилни от всякъде
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАйде нагоди ги както ти е удобно на теб.
53
5
 
18
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен50мило комсомолче, по въпроса за свободите - жоро павето, мирчо спасов. по въпроса за работата - държавно разпределение след вуз. не ти вземаше къщата съдия изпълнител, а отиваше да чукаш камъни и да строиш за родината. и се замисли, що де аба, тия дето беха сто годин на власт по време на тая твоята корекомска свобода, изгониха 2 милиона, въпреки че вече има банани и цветни телевизори без ред и рушвети.
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54Дай източник на цифрите всеки може да си нагажда както му е угодно.
51
10
 
34
 
! Отговори
Евроатлантизъма преди 5 години
- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева
50
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е, че медиите не четат статистики колко много убийства стават в Русия, а у нас почти няма убийства и постоянно пускат новини за убийства в България, а такова нещо няма - статистиката го доказва точно и ясно.
49
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убийства на 100 000 души:България 2016: 1.8България 1984: 2.74
48
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брой убийства на 100 000:Мексико: 15Колумбия 25Русия: 10.8Турция: 4.3България. 1.8Италия: под 1 (0.7)Холандия: под 1 (0.7)Швеция: под 1 0.6Не че нещо но според мен сме си МНОГО ДОБРЕ. САЩ са доста зле, но там всеки може да си вземе пушка помпа от супер маркета, а в Русия, Мексико и Колумбия кадето е незаконно свободното притежание имат от 2 до 6 пъти повече убийства.