Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода, пейки...

Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода, разказват те
Обновена: 29 юли 2018 09:15 | 28 юли 2018 22:52,
84
Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода, пейки...
Снимка: visualhunt.com

Кошмарна нощ за десетки българи, клиенти на нискотарифен превозвач. Те прекараха нощта на летище "Лутън" във Великобритания в очакване полетът им до София да бъде изпълнен. Те ще се приберат в понеделник и вторник, предаде bTV.

Самолетът на "Уизеър" трябвало да излети в 21:40 ч. вчера. Първоначалната информация била за закъснение на полета. В крайна сметка обаче полетът е отменен.

Пътниците получават билети за други полети – някои за понеделник, а други чак за вторник. Едва след като са стояли на летището почти 20 ч., въобще се поставя въпросът за хотел, който да бъде поет от авиокомпанията.

"Всички спахме по пода, по пейки. Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода... Така цяла нощ и днес цял ден до обяд, докато наново ни резервираха билети и то чак за понеделник", коментира Стойка Митева, която е сред блокираните на летище "Лутън".

Според пътниците е имало и хора, които са си поискали парите обратно, но им е било отказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нали всичките живеят и работят там. Да се прибере, да се наспи и да хване други полет ?По е така, ние правим с което семейство, когато има подобно проблеми на Софийското Летище (и има), макар да не сме от София !!!!
45
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полетите са нискотарифни,цената предполагам е около 30-40 евро,не може да очакват 5 звездно обслужване при тази цена. Аз все пак се радвам,че на достъпни цени има вече много дестинации,но при фал не виждам как ще очакваш да ти покрият и липсата на комфорт.Ако си купил билети не на 30,а на 330 евро,тогава-да.
44
4
 
14
 
! Отговори
TT преди 5 години
До ДодоТук става дума за летище Лутън...До него от Лондон са 45-50 минути път по магистрала.Самото летище е малко и край него хотели няма.А иначе наистина всеки да си прави сметката като пътува на евтиния...
43
3
 
10
 
! Отговори
:) преди 5 години
Само една вина има превозвача, че не им е пуснал да гледат американски филми, как на техните летища лежат по пода със седмици. Щеше да им стане по-леко.
42
4
 
14
 
! Отговори
НЕ рИвете бе преди 5 години
Със НИСКОтарифна компания е така.Или искате,хем билета евтин,хем всички екстри!?
41
2
 
12
 
! Отговори
Няма ли? преди 5 години
Няма ли сега някой да каже българска работа, само в България го има това и т.н ????
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така е! като не се обучават и не владеят левитацията, ще спят на пода!
39
8
 
8
 
! Отговори
в такива сличаи преди 5 години
се осигурава ваучер за хотел и храна. Ама лорд *** като не знае....
38
3
 
11
 
! Отговори
хаха преди 5 години
ЕЕЕЕх така е без казарма. На единят мъж от пътниците му се развалил маникюра от спането по пода. Кошмар.
37
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу, че голям проблем е станал !!!Една вечер спали на летище и вече става национална трагедия !Женчовци.Да ви има човек проблемите...Хората по света потопи, земетресения, пожари преживяват, а вие ревете за глупости.
36
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** злобана. Те тези добре че са те да ви пращат пари, иначе само с плюване не се живее.Аз не ползвам нискотарифни самолети до България останових че няма смисъл да си харчиш парите там нито си пращам парите там. Има Будали все още и е мило и си ходят после започват да се жалват как се прецакали. Хората там били много злобни, мрънкащи и ядосани на целия свят че живеят зле. Между другото аз останових че вашето племе (да не обиждаме някоии хора които са Българи и са малцинство за съжаление
35
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ефтинията понякога излиза скъпа!А ние сме си по ефтинкото!
34
13
 
12
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода..."============Тази "публикация" печели приза за не-новина на седмицата. На летище Хийтроу има 27 хотела. Който иска да не плаща- спи на летището (99.9% от пакистанците, арабите, африканците и доста рускоговорящи го правят)! Който иска да спи като бял човек- Хилтън е на самия терминал, 250 Евро е нощувката в стая лукс с включена английска закуска. И да, когато летиш с нискотарифна компания, нощувката си плащаш ти. Точка!
33
6
 
18
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
"ако бехте на село при социализма "..и партийния секретар чуеше, че Ви се ходи до Лондон, отдавна щяхте да гниете по лагерите ( Белене и Скравена)Тогава с открит лист се ходеше в селата до границата, а до Париж и Лондон летяха на държавни разноски децата на Номенклатурата, които сега са нещастни , че е " демокрация".С две думи - по добре 1 нощ да спиш на летището в Лондон, отколкото да ти ръждясат подковите в Белене
32
2
 
14
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Трябва ли да е новина всеки път при закъснял или отложен полет ? Или да .... електронните медии печелят от трафик
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свържете се с адвокат или мълчете!
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващият път пак ще сте с Уизеър.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ем, като забиемполета така, по добре се прибера у вас или изчакай на хотел до друг полет....
28
8
 
12
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 5 години
Абе тя Другарката *** твори история на Бузлуджа, вие с битовизми от летищата ни занимавате...
27
8
 
10
 
! Отговори
Кодекс на труда преди 5 години
Спете на купчини. Гастарбайтери миещи английски дирници. Кога се приберете пак ще се шляпате по шкембаците за това какъв прекрасен живот живеете в обединеното кралство.