Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода, пейки...

Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода, разказват те
Обновена: 29 юли 2018 09:15 | 28 юли 2018 22:52,
84
Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода, пейки...
Снимка: visualhunt.com

Кошмарна нощ за десетки българи, клиенти на нискотарифен превозвач. Те прекараха нощта на летище "Лутън" във Великобритания в очакване полетът им до София да бъде изпълнен. Те ще се приберат в понеделник и вторник, предаде bTV.

Самолетът на "Уизеър" трябвало да излети в 21:40 ч. вчера. Първоначалната информация била за закъснение на полета. В крайна сметка обаче полетът е отменен.

Пътниците получават билети за други полети – някои за понеделник, а други чак за вторник. Едва след като са стояли на летището почти 20 ч., въобще се поставя въпросът за хотел, който да бъде поет от авиокомпанията.

"Всички спахме по пода, по пейки. Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода... Така цяла нощ и днес цял ден до обяд, докато наново ни резервираха билети и то чак за понеделник", коментира Стойка Митева, която е сред блокираните на летище "Лутън".

Според пътниците е имало и хора, които са си поискали парите обратно, но им е било отказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3-я сорт........
25
2
 
15
 
! Отговори
Насам натам преди 5 години
Хората пари дават да отидат в Англия, тия искат се връщат..
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1во на завистниците ДГД!2ро билетите сега са по 20-300паунда(завистниците да не получат инфаркт)!3то компанията съм сигурен че ще им е предоставила възможност за прекачване плюс компенсация НО хорат са предпочели отлагане за по -компесация....каквато съм сигурен че ще получат след подаване на заявление във фирмата....глупости от типа,поискали са си парите....не съществуват, има си съответен ред и всички ще бъдат обезщетени плюс полета!!!
23
1
 
16
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
E за 20 ? храна и спане ,а ?!
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай ГаняМай ти си този, който стои на село. Все едно само българите пътуват с нискотарифни компании. Ако говориш някакви чужди езици ще видиш, че такива статии има и в английските, и в немските, и в испанските, и в италианските медии. И никой не пише за хората, че са бедни и селяни. Обичайният коментар е, че са стиснати.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ot London,евала братле, ето това е коментара. Вместо да измислят как да изкарат повече пари те цепят стотинката на две. Ако имаше полети от Северна Шотландия до София на по-ниска цена цял месец пеша ше ходят и гладни ше стоят само да не се минат разбираш ли.
20
7
 
8
 
! Отговори
шоп преди 5 години
До клиент на УизеърЗащото когато са 3-4 човека заедно, при чекина системата ги мята из целия самолет, па те освен на каруца на друго нали не са се возили, та къде им хареса там си сядат.
19
4
 
34
 
! Отговори
НеумесЕна шега преди 5 години
Ша *** прощтавате, но ако това е "кошмарна нощ", на всичко случващо се по Света, сте били на детски лагер с отсръпка."Спахме по пода"...На тавана по удобно ли щеше, да е?
18
1
 
6
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Тук 9 е патологичен лъжец. Като започнем от "изкарах" и натам все-лъже. Безпричинно. Това му е патологията. Както разбирам и авторът на статията лъже, при това даже не го е страх, както ако авиокомпанията беше българска. Страхливи душички са това журналистите ни.
17
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи шматки са българите работещи в Лондон и Испания бачкат и викат ама то нали хладилника е пълен.. ти да живееш с 10 *** в един апартамент да работиш по 10-12 часа,нямаш лично пространство,далеч в много от случайте от близки,семейство приятели и да не знаеш кога ще избухне някои талибанин а не мери..
16
1
 
45
 
! Отговори
клиент на Уизеър преди 5 години
Пътувам за Рим. Резервирам си пакет "Уиз гоу" (багаж, избор на място, качване с предимство и т.н.) Винаги се качвам последен. Гледам кротнала се някаква тетка на мястото ми, до нея мъж и дете. Викам й - 2Ф е мое, а тя - "Ние сме трима, седни някъде другаде". Да се смееш ли, да плачеш ли...погледнах стюардесата, а тя тихичко й каза "Освободете мястото, за тези се плаща", :))
15
12
 
18
 
! Отговори
??? преди 5 години
Пътниците от Лондон са родата на ония де берат боровинки и мият кeнeфи.
14
3
 
15
 
! Отговори
мухахахах преди 5 години
До КефПолагат се, ако си направиш застраховка, ама *** се стиска и за това;)
13
7
 
24
 
! Отговори
шоп преди 5 години
За 10 евро какво искат?
12
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** балканя все тънко иска да мине. За 20 евро от Лондон до София да пътува, ама стават грешки при евтиното и *** се сърди като див селяндурин. Ех ***, ех. Ако Алеко Константинов беше жив, 15 тома щеше да напише още за тебе с името "Бай *** ходи до цивилизацията и обратно в праисторията".
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в Хийтроу се пренощува заради забавени автобуси. Црънички, бая црънички, палестинци, с дръпнати оченца-всякакви ги има.
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поради влошаване на времето и силния вятър по всички Лондонски летища е било така. Не е отменен полета от авиокомпанията.Но на днеса не им се пише подробности явно
9
3
 
28
 
! Отговори
Кеф преди 5 години
Изкарах едни бързи 300 евра.Който си иска парите за полета(9,90)е ***.От 3 часа закъснение се полагат 300 евра за подобна дестинация.Не ти трябва адвокат.Попълваш формуляр от интернет и си ти.След около 3 седмици ти плащат 300 евра.
8
5
 
28
 
! Отговори
Привет от Тутракан преди 5 години
То и мен никой не ме пита имам ли нужда от вода, храна, джин с тоник, нова кола, ново гадже, масаж на стъпалата и т.н..
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При купуване на билети всеки има право да си плати застраховка,ако иска,ако не на пейката ще седи и без пари.Всичко е въпрос на избор