Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода, пейки...

Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода, разказват те
Обновена: 29 юли 2018 09:15 | 28 юли 2018 22:52,
84
Българи, блокирани на летище в Лондон: Спахме по пода, пейки...
Снимка: visualhunt.com

Кошмарна нощ за десетки българи, клиенти на нискотарифен превозвач. Те прекараха нощта на летище "Лутън" във Великобритания в очакване полетът им до София да бъде изпълнен. Те ще се приберат в понеделник и вторник, предаде bTV.

Самолетът на "Уизеър" трябвало да излети в 21:40 ч. вчера. Първоначалната информация била за закъснение на полета. В крайна сметка обаче полетът е отменен.

Пътниците получават билети за други полети – някои за понеделник, а други чак за вторник. Едва след като са стояли на летището почти 20 ч., въобще се поставя въпросът за хотел, който да бъде поет от авиокомпанията.

"Всички спахме по пода, по пейки. Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода... Така цяла нощ и днес цял ден до обяд, докато наново ни резервираха билети и то чак за понеделник", коментира Стойка Митева, която е сред блокираните на летище "Лутън".

Според пътниците е имало и хора, които са си поискали парите обратно, но им е било отказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
що са терали там бре
5
14
 
31
 
! Отговори
селянин социалист преди 5 години
защо да Ви питат?при капитализма и демокрациятавсеки се спасява сам и гледа само себе ситакива са ценноститечовек за човека е вълкако бехте на село при социализма щеше да ви нахраним и подслонимчестит ви капитализъм господа
4
22
 
34
 
! Отговори
Бай Ганя преди 5 години
все тънко се опитва да мине, все между капките а накрая го брули здраво градушка по кухата лейка дето носи за балансьор на раменете. ***, до Лондон си тръгнал или там живееш нямаш кинти за нормален билет?! Еми ако немаш, па стой си на село и ручай зарзават, къде си се юрнал по Западна Европа без шушуминги в джеба?! Стой сега там, въргаляй са по летището и чакай да ти върнат парите....га цъфнат налъмите по свети мокавей :)
3
12
 
39
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименЗа 50 евро пет звезден хотел ли искат..........................Ами щом авиокомпанията не си изпълнява полета в уречения ден и час тогава и 6 звезден хотел ще плаща на пътниците / клиентите си / !Омръзна ми да обяснявам на неграмотници какви са правилата при такива случаи !
2
14
 
16
 
! Отговори
алАНГЛЕ преди 5 години
А бе първи, не че не си прав, ама и тия от Уизеър станаха много нагли последните години. То са правила, то е отношение...чудя се как хората не са се ориентирали към БГ еър, поне и багажа ти е влючен в цената, и отношението е шест.
1
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 50 евро пет звезден хотел ли искат.