Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone

Рекламният отдел на Samsung определено не си поплюва
Обновена: 29 юли 2018 14:32 | 29 юли 2018 14:10,
134
Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone
Източник: Screenshot, YouTube, Samsung US

Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се подиграва с някои от функциите, които Apple има на своите iPhone смартфони. Прави го чрез серията Ingenius, която бе създаденa с цел осмиване на Apple.

Във видеата винаги основният герой е служител на Apple, който трябва да обяснява защо някои функции не работят, както потребителят иска, а в същото време ги има в по-добър вариант на смартфон Samsung Galaxy - в случая на последния S9.

В първото видео млада афроамериканка иска да разбере как да раздели екрана си на две, за да работи с две приложения едновременно (Multitasking), удобно подчертавайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата разбират, че нейните нокти имат Multitasking, но не и iPhone.

Второто видео посочва различните начини, по които се съхранява информация в един смартфон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, тъй като не иска да съхранява информация "в облака", но такъв няма. Естествено, в Galaxy S9 има.

Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се дразни на малкия отрязан правоъгълник в горната част на iPhone X, който в повечето случаи закрива или снимка, или видео. Samsung Galaxy S9 няма такъв отрязък, но все пак има горна и долна рамка, така че осмиването може би нямаше да е напълно удачно. Но пък семейството, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X напълно върши работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Андроидиотчетата са за ***-отчета.
113
0
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Хуауейчето след година -две ще ги нарита яко и ябълката, и самсунга... :)
112
0
 
2
 
! Отговори
Свой преди 5 години
До 121 може би си прав ,че ще надминат. Но за сега фаворит са ампули специално за работа са доста по удобни по трудни са за хакване доста по сигурни ,поне моите впечатления са такива.
111
3
 
2
 
! Отговори
до свой преди 5 години
съвсем скоро ще ги стигнат и надминатна запад вече спряха да купуват айфончетапродажбите се поддържат от китай където ако нямаш огризана ябълка си най големия задръстенякпросто апъл промиха мозъчетата на китайците но като се има колко им е интелекта не е трудно. бил съм в китай няколко пъти и знам за какво говоряточно за това и ВСИЧКИ китайски марки копират айфон. дори и прехваления хуауей 20 е 1към 1но.. дръпнатите скоро ще се усетят че дават по 4 заплати за едно и също нещо
110
7
 
5
 
! Отговори
Свой преди 5 години
Когато Самсунг стигнат по продажби apple,нека тогава да се подиграват . Когато apple измислиха ios всички останали готованковци едвам чакаха да видят за да копират и да опитат да подобрят .Аз лично не съм виждал aphone да забива имал съм всички самсунзи от s6 до s 8 както и aphone от от 4 до момента без 10 предпочитам apple
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди около 2 години смених айфон 5ес с Моторола мото Джи 5 с 3 гб рам и два сима. И от двата съм доволен и докато не умре телефона не го сменям. А какъв ще си купя - най евтиния на офертата.
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За хората които ползват само базовите функции и камерата, няма никакво значине какъв е телефона. За останалите е ясно защо ползват една или друга марка и модел. А дизайнът...той е до момента в който започнеш да работиш с телефона.
107
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самсунг са страхотна марка, имам прахосмукачка от тях!
106
3
 
2
 
! Отговори
Тон преди 5 години
Бизнеса си върви, маркетинговите трикове също. Един безпристрастен въпрос : кой продава повече, на коя компания продуктите се обезценяват по-бавно? На прима виста, това не е Самсунг. Сега си и признавам - от 2009 ползвам само iPhone и на този етап нищо не може да ме накара да го заменя с нещо различно.
105
7
 
2
 
! Отговори
extremist преди 5 години
До комплексарчета 110: ЗАРАБОТВАШ МЕЖДУ 3-3500 СТОТИНКИ НА МАГИСТРАЛАТА....ЩИ ДАМ 10лв ДА СИ КУПИШ GSM НИ СЪ ПРИТЕСНЯВАЙ
104
3
 
8
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НЯМА НИЩО ПО-ГЛУ*ПАВО ОТ ЯБЪЛЧАНИТЕ
103
8
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Xiaomi му е майката...за 300 лв пей сърце..
102
1
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"Ябълката е за пичове"Стара българска поговорка гласи: "Хубавите ябълки...."
101
4
 
5
 
! Отговори
MadeByGoogle преди 5 години
Може би съм леко твърдолинеен, но от както си купих Nexus 5 преди няколко години съм абсолютно фен на Google телефоните. Сега съм с Pixel 2 XL. Да, има недостатъци, но прави може би най-добрите снимки, операционната система се обновява всеки месец, няма тонове *** инсталирани от производителя, и ти гарантират най-новия Андроид в момента, в който излезе официално.
100
9
 
9
 
! Отговори
комплексарчета преди 5 години
щом ви се дават пари за айфониХ и самсунг от 2000 давайте ги. дали ги имате или ще слугувате на телефончето 2 години е друг въпросаз заработвам между 3 и 3500 евра но за телефон повече от 5~600 лева не давам. просто защото не ми се дават за това
99
9
 
8
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
1.Мултитаскинг - не е практично изобщо да разделяш малкия екран на два по-малки.Дори на монитори никой не го ползва това.2.Карта памет - просто може да спре да работи,да си загубиш телефона,да ти го откраднат.Губиш цялата информация.В облака това не може да се случи + имаш достъп по информацията си от всяко едно устройство.3.Ноч - всички се подиграват с него и всички впоследствие пуснаха нодели с ноч.Дали има ноч,или един пръст дебела лайсна горе,няма никакво значение.
98
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех че, гавраджии тия корейци бре но не си дават сметка че до 5 години китайците ще ги изхвърлят от пазара.
97
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Huawei е истината!Другите споменати горе са вързани директно за НСА. Аман от шпони. Китайците поне им е по-трудно с езика.
96
18
 
3
 
! Отговори
Ябълката е за пичове преди 5 години
Селянджърите и Самсунг им стига !Хау!
95
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама бая глyпaво са ги докарали да изглеждат тия тримцата с нотчовете! Кат телефоните с нотч. На мен ми приличат на изгоряла част от дисплея. Да не говорим че орязват снимките. Бе мaлoyмна работа!