Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone

Рекламният отдел на Samsung определено не си поплюва
Обновена: 29 юли 2018 14:32 | 29 юли 2018 14:10,
134
Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone
Източник: Screenshot, YouTube, Samsung US

Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се подиграва с някои от функциите, които Apple има на своите iPhone смартфони. Прави го чрез серията Ingenius, която бе създаденa с цел осмиване на Apple.

Във видеата винаги основният герой е служител на Apple, който трябва да обяснява защо някои функции не работят, както потребителят иска, а в същото време ги има в по-добър вариант на смартфон Samsung Galaxy - в случая на последния S9.

В първото видео млада афроамериканка иска да разбере как да раздели екрана си на две, за да работи с две приложения едновременно (Multitasking), удобно подчертавайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата разбират, че нейните нокти имат Multitasking, но не и iPhone.

Второто видео посочва различните начини, по които се съхранява информация в един смартфон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, тъй като не иска да съхранява информация "в облака", но такъв няма. Естествено, в Galaxy S9 има.

Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се дразни на малкия отрязан правоъгълник в горната част на iPhone X, който в повечето случаи закрива или снимка, или видео. Samsung Galaxy S9 няма такъв отрязък, но все пак има горна и долна рамка, така че осмиването може би нямаше да е напълно удачно. Но пък семейството, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X напълно върши работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НикиИ какви иновации очакваш при положение, че за момента нищо не липсва в топ моделите...Да ти пържи яйца ли искаш? Или да ти масажира простатата?
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер 1 по продажби на телефони все още е Самсунг. Което е показателно за качеството което предлагат .А клиповете са си бъзик и отразяват част от реалните минуси айфоните. Нищо ново под слънцето...
32
3
 
6
 
! Отговори
Човек преди 5 години
А НИКОЙ ЛИ НЕ СЕ Е ЗАМИСЛЯЛ , ЧЕ ТЕЛЕФОНИ ОТ ЕДИН ПРОИЗВОДИТЕЛ , ЕДИН МОДЕЛ ПРИ ЕДНИ ХОРА РАБОТЯТ ДОБРЕ А ПРИ ДРУГИ СА ПЪЛЕН *** . Без значение дали е Епъл, Самсунг , Сони ...... някои говорят за телефоните си като Епъл, Галакси ..... и твърдят че нямат НИКАКВИ проблеми, как всичко върви гладко и отдавна са с тях .. А други казват АйШит , Жалакси .... и мрънкат че са тотално бъгави и некачествени ... Как така ?ПРОБЛЕМА Е В ЖАЛКИТЕ ИМ МЪРЛЯВИ СОБСТВЕНИЦИ БИХ КАЗАЛ АЗ .
31
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Подкрепям Самсунг и Хаваец! Тези дето нон стоп се оплакват от самсунг, за липсата на място и ъпдейта, очевидно са с по-нисък клас. По високите класове нямат такива проблеми. Ябълката е безбожно скъпа за затворена система. Ябълката изпуснеш ли я веднъж и всичко приключва, екрана е на две по диагонала. Изпробвано три пъти...самсунг обаче, чак на петия път лека драскотина по ръбовете. А на успелия в живота искам да кажа, човек, не е хубаво да говориш сам за себе си.
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
присмял се хърбел на щърбел, и от двете фирми не е излизало нищо качественно през последните 10 години
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
единствен недостатък много високата цена за нашия стандарт.Последните месеци излязоха много нови модели на прилични цени. Пример: Honor 10 на Huawei е с много сходни параметри с тези на Huawei p20 pro излезе на пазара на около 800 лв.
28
21
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ха-ха-ха :))) Коментиращите до един са пълни прoфани и вкарват някакви супер измислени случки, като оня, малко по-долу, дето му свършвала паметта :) Пък моят Галакси 7С едж беше с поне 20 филма в него, 650 снимки и 200 порно клипчета и имаше още 30% място, без да слагам допълнителна карта. Истината всъщност е, че Саамсунг и Ейпъл са двата най-добри смартфона в света. Това все едно да спориш БМВ или Мерцедес :) А тези, дето са за другите фирми са все едно фенове на Опел, Форд, Тойота и т.н.
27
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тояги са и едните и другите, въобще електрониката и на едните и другите е тотална "0" некачествена и ненадеждна, само реклами за полуграмотни пубери, който рабира си купува панасоник, това е качествена и надеждна техника, от смартфони до лаптопи и телевизори, всичко останало е компромис
26
3
 
5
 
! Отговори
fool преди 5 години
До NoNameНахапаната ябълка е 150 кинта по-скъпа от S9, което в проценти е точно 10. Като нямаш кинти да си купиш иФон си купуваш Галакси А9, а не Галакси S9.Айде преди да пишете се вземете малко в ръце ... Всички "флагмани" са близки по цена, разликата е, че gnusmas имат телефони за масите, а Apple нямат.
25
5
 
26
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Нахапаната ябълка е изкуствено надут продукт. Цените им понякога са нереални, спрямо това което получаваш... Така че от където и да го погледнем, Не си струва!
24
19
 
12
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Аз имам 3 самсунга и няколко айфона. Е няма просто такова *** като самсунга. Перманентно съм out of space. Имаш СД слот и какво от това 90% от приложениятя не можеш да ги сложиш там. След деинсталация на приложенията място няма. Трябва да зануляваме самсунга за да има място. Другите екстри на аифона са доста повече .... свърсвързани устройства ... Макбук, таблетите ми, на apple уво никога не съм сменял батерия а имам айпад 1 още работещ. Самсунг таблет умря геройски а и да не беше няма ъпд
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и едните и другите не стават, уважаващ себе си човек никога няма да се довери на тези 2 марки
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Top*
21
9
 
4
 
! Отговори
fool преди 5 години
Това което Apple правеше преди 10+ години с Windows сега го прави Samsung с iOS, изключително оригинално плагятство точно от Apple евала!!!Както се казва, всичко се връща :DАко някой няма идея за какво говорим гледайте "get a mac" сериите
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете too manufacturers by falure rate q4 2008. 34 % от самсунг са дефектни.Личния ми опит съвпада.
19
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на самсунг. Освен че правят хубави телефони, правят и добри клипове.
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахахааа много яки реклами.През комунизма над оптика пишело:"Да отворим очите на хората"!
17
3
 
8
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
Ахахааа много яки реклами.
16
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айфона за типично телефонче за плеймейтки . самсунга е класи над него !
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
въпросът е принципен. явно всичко трябва да ти се обяснява. толкова си напреднал ментално.Не ми хвали iPhone!С 4 ГБ оперативна памет 1800 лв??