Унгарци изхвърлиха Лудогорец от Шампионската лига

Българският първенец загуби 0:1 от Види, Мисиджан с червен картон
133
Унгарци изхвърлиха Лудогорец от Шампионската лига

Лудогорец отпадна от квалификациите на Шампионската лига след загуба с 0:1 при гостуването в мача реванш на унгарския първенец МОЛ Види. Единственият гол за домакините вкара Хаджич в края на първото полувреме, който се оказа и победен заради нулевото равенство преди седмица в Разград.

Голяма заслуга за попадението на унгарците имаше изгонването на Върджил Мисиджан минути преди откриването на резултата. Холандецът получи втори жълт картон за симулация след падане в наказателното поле на Види, но от повторенията се видя, че в тази ситуация не заслужаваше да бъде изгонен.

При гола на Хаджич пък разградчани бяха с 9 души на терена, тъй като защитникът Георги Терзиев бе извън терена за медицинска помощ. След това Лудогорец така и не успя да отговори на удара.

Още преди да губи българският шампион игра слабо и почти не застраши противниковата врата. Първият точен удар дойде след почивката от Марселиньо, а в края разградчани така и не намериха сили за финален щурм.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
9
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
КЗЛ, КЗБФС, КЗЛ
77
13
 
21
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
76
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябва да се забрани на чужденци да участват в БЪЛГАРСКОТО първенство...
75
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма част от коментарите са примитивни,детски и ***.а.ш.к.и.,но ултрасите не се славят с много мозък .Слаб мач на Лудогорец ,сами са си виновни.А колкото до собственика Домусчиев не е по различен от Ганчев,Русев,Гигов по рано бяха Божков,Чорни,Титан,Лупи.Батков Христолов и т.н. Винаги начело на клубовете стояха и стоят едни не особенно ,,чисти" хора.Така че да се ругаете че тоя бил такъв ,а пък оня инакъв е смешно.А и езика ви е ужасен!!!
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А собственика на ЦСКА е *** от село Галата !Това прави ли ЦСКА помаци ?
73
7
 
7
 
! Отговори
Бобо преди 5 години
Жал ми е за феновете на Левски, който е велик отбор, но беше разрушен от ***. Дано да се оправят нещата и да има повече силни отбори в първенството и истински футбол.
72
3
 
16
 
! Отговори
до 92 преди 5 години
Правилно, то в Разград всички сте кореняк софиянци. Е, с леко турска жилка де, но все пак софиянци.Иначе предполагам знаеш какво е ДОМУЗ, преведено на български.
71
2
 
11
 
! Отговори
до 92 преди 5 години
Ха-ха, знаем ги тия кореняк софияни. С всяка изминала година се увеличават.То София затова стана 2 милиона. От такива кореняк софиянци дошли последните 5-10 години.
70
5
 
6
 
! Отговори
До 91 преди 5 години
Домусчиев няма нищо общо с Рзгр.Той е кореняк софиянец ! Нататък какво изобщо да ти обяснявам.Ясно е колко си просветен.
69
3
 
14
 
! Отговори
до 87 преди 5 години
Турченце, ами какво има да се определя, Борисов съвсем показно "дари", забележете той дарява наши пари от свое име, на приятелчето си Домусчиев (какво българско име, разградско). Парите бяха 5 милиона лева и това беше афиширано като героизъм от медиите. Дори Борисов закара цялото ръководство на ГЕРБ (естесвено с правителствения самолет) да му ръкопляскат на токриването на трибуна "Моци".Та на това на футболен език му се вика не ГРЕДА, а направо АВТОГОЛ.
68
11
 
11
 
! Отговори
До 74 преди 5 години
Стига с това минало бе,хора ! Оценявам успехите на софиянци преди 40 години,но да кажеш ,че Лудогорец са купили първенството при 23 победи 18 равенства и 22 загуби в Европейските турнири е меко казано смешно!Защо си мислите ,че Домусчиев е по-голям мафиот от Г.Ганчев и С.Русев/Д.Пеевски ...Направете справка за собствениците на ЦСКА ,Славия,Локо и Левски последните 20 години.ВИС,СИК,Оръжията на Гигов,Титан,и..т.н.Свят ще ви се завие от мутри
67
8
 
7
 
! Отговори
Роко преди 5 години
Още е слаб БГ футбола очевидно. Има много неща за подобряване. С безхаберници и без пари не става. Само Лудогорец у ЦСКА са професионалисти в момента. Всички други са пръдни.
66
7
 
6
 
! Отговори
До 80 преди 5 години
Как пък точно ти,г-н анонимен ,определи кой с кого е приятел и държавата защо ,как и на кого помага?! Отностно съмненията ти за приноса на Лудогорец за родния футбол ще ти кажа,чеЛудогорец вдигнаха коефицента на Бг,УЕФА вкара пари на отборите в А и Б РФГ и най-важно- вдигнаха класата на първенството и мотивираха децата с визитите на Реал,Ливърпул,Арсенал,Милан,ПСВ,Лацио.
65
1
 
7
 
! Отговори
Преводача преди 5 години
Крайно време Лудогорец да отпаднат за влизането им е шампионската лига кото беше си остава такова
64
4
 
10
 
! Отговори
Мечо преди 5 години
Австроунгарската империя, победи Лудогорец!!
63
0
 
25
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Хех... ще му се молите пак на Дерменджиев да се върне кухххи *** такива!!! Некакви португалски и бразилски ментета викате незнайно защо. С Дерменджиев две ШЛ и ЛЕ играхте и два пъти го гоните глуппаци!!!
62
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74В последно време наистина само делиормана играе с добри европейски отбори, но в миналото и цска и левски са водили и отстранявали европейски грандове като Аякс, Ливърпул, Нотингам и други, но целта беше да се ликвидират грандовете,или поне единия другият е достатъчно близо до властта и го пазят, от последните 7 титли на разград, четири са при отстранен и умишлено фалиран ЦСКА и връщане, за което трябва време да се изгради нов отбор,
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално и закономерно
60
3
 
24
 
! Отговори
до 78 преди 5 години
Бутиковото отборче на един мафиот, забележете частен клуб, подпомаган активно от Държавата, в лицето на приятелчето на същия този мафиот, което благодарение на тъ-по-тията българска е Премиер,с нищо не е допринесло за развитието на футбола в България.По-скоро обратното.Да не говорим, че в този отбор по принцип не играят българи с едно-две изключения.
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добра новина