Възстановен: Фози отново шеф на митницата в Олтоманци!?

Георги Владимиров бе арестуван при акция "Цигараджиите"
1 авг 2018 10:37,
31
Възстановен: Фози отново шеф на митницата в Олтоманци!?
Снимка: dir.bg

Георги Владимиров, известен с прякора си Фози, е възстановен като началник на Митнически пункт Олтоманци.

Това е станало със заповед на директора на Агенция "Митници" Георги Костов от 9 юли 2018 година, съобщи "Дарик".

Документът е издаден на основание чл.122, ал.1 от Закона за държавния служител, във връзка с решение на Административен съд  София - град, потвърдено на 21.06.2018 г. от Върховен административен съд.

Още по темата

Георги Владимиров-Фози беше назначен за началник на Митнически пункт Олтоманци със заповед на покойния Ваньо Танов от 9 февруари 2012 г.

На 28 юни същата година беше задържан при спецакция "Цигараджиите" и обвинен като помагач при нелегален внос на 20 млн. къса цигари от Гърция, оценени за над 7 милиона лева.

Георги Владимиров обжалва пред ВКС осъдителната присъда на спецсъда.

Владимиров се върна на работа в системата отново през ноември 2014 г. Това стана след като Върховният административен съд отмени като незаконосъобразна заповедта на директора на Агенция "Митници”, с която Фози бе освободен от длъжността "началник на митнически пункт" с ранг V старши в Регионална митническа дирекция София.

Фози беше и началник на ГКПП Гюешево от 2001 година.

Това е четвъртото връщане на митническия шеф на поста след решение на съда заради незаконосъобразно уволнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли значи Фози за тези райони,Фори ясно фурия обшо казано,може със съответствени замествания ф-в вори,ф-т тори,а фози съответно вози,този,но това с толкова много цигари що е по схема износ-внос двоен ДДС като двоен агент на кой ли агент от чия ли агенция щом В.Танов директора на агенция Митници го е назначил,освободил и възстановил по решение на ВАС,че още 4 пъти възстановяван по тоз начин,че и след смърта на директора Танов при новите директори заради справяне-разбиване на двойната система
27
0
 
2
 
! Отговори
Цеко преди 5 години
На какво мнение е Кирил Калфин aka Кире Немтуро - депутат от герп от Кюстендил?
26
0
 
1
 
! Отговори
Do 28 преди 5 години
До annybodyАми, че в ГЕРБ всички са комунисти.Така че не се прави на много остроумен. Ако не си го осъзнал това, мн по-зле за теб.Като почнеш от вашия вожд- мутра, през цветанов, през почти цялата парламентарна група, заедно с Менда и останалите бивши милиционери.Аман от промити гербаджии.
25
2
 
0
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До анонимен 1 - гарантирано от ГЕРБВъв всеки сайт, под всяка статия все ти ни гарантираш - не че се знае какво, ама все от тия пусти Гербаджии; ами вземи най-после да ни гарантираш нещо от това хубаво БКП, 73 години вече ги слушаме какви са оправни, а ти продължаваш да се лигавиш с герберите.Хайде, душко мозъчно-препрана, в следващия пост да ни гарантираш нещо от любимото БКП!
24
0
 
1
 
! Отговори
яв преди 5 години
Операция ПРЕЧУПВАНЕ
23
0
 
7
 
! Отговори
Много странно преди 5 години
В Министерство на транспорта, МВР, земеделие, съд, здравеопазване, навсякъде, един и същ сценарий. Скапана държава.
22
0
 
5
 
! Отговори
Константин преди 5 години
И как МВР и прокуратура ги хващат, започва да се тръби в медиите, има задържани еди колко си на брой държавни служители за изнудване, подкупи и т.н (престъпления). И това се шуми доста време и след това тези служители най-много да ги уволнят или те сами да се махнат и нищо повече. Това са едни показни акции и нищо повече не се случва. Политици, държ. служители и служители на мвр. Най-лошото което може да се случи на такива служители е да ги махнат от работа и после се връщат или съдът ги връща.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е, че сме стабиУни.А, за всички подобни случки в държавата били виновни Нинова и БСП.Ако не те...Орешарски...Радвайте се на великото управление на мутрата.
20
0
 
4
 
! Отговори
Скитник преди 5 години
Хайде напусналите България, ВРЪЩАЙТЕ СЕ! Какво чакате ? Страната на оправдателните присъди !?
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неписан закон в БГ е че държавен служител не може бъде осъден. В най-лошия случай ще бъде уволнен с голяма вероятност съда да го върне на работа. И така няколко стотин хиляди хрантутника живеят на гърба на останалите няколко милиона.
18
0
 
21
 
! Отговори
фейкнюс преди 5 години
Преди вече доста години имаше предаване на Нова тв с Георги Георгиев пурата - митничаря дето караше само супер скъпи коли. Той обясняваше как не може да има честен митничар просто защото системата не може да го търпи и го махат бързо, бързо.Обиколил съм доста от митниците в бг и мога да потвърдя, че такова животно като честен митничар още не съм срещал-явно такъв е профила за работа.
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не е ли близнак на Галев?
16
0
 
23
 
! Отговори
бай х преди 5 години
няма да се оправи никога нашата държава ....В Англия ако е осъден за престъпление като държавен служител , до живот няма право на държавна работа
15
1
 
25
 
! Отговори
ОХОООООООООО преди 5 години
СЪДА ДА УВОЛНИ ГЕРБАДЖИЯ---НИКОГА--НАШИТЕ КУЧЕТА СА СИ НАШИ--А ТОЗИ ...ЗДРАВО СЕ Е НАЛАПАЛ,АМА И ДАВА--ДОБРО МОМЧЕ...ЦИРК...НАРЕЧЕН СЪДЕБНА СИСТЕМА...ХАХАХАХАХ
14
0
 
23
 
! Отговори
Коки преди 5 години
В ИА "Автомобилна администрация", като те махнат и после те връщат на по-висок пост. Скапана държава и скапани управляващи.
13
2
 
17
 
! Отговори
Опаа преди 5 години
Поредният лош пример на ГРЪБ. Наред с малко грамотните управляващи,сега се дава пример на гьонсуратлък. Тоест правим си каквото искаме. Друг е въпроса защо е нужен началник на Олтоманци то там няма и по 5 камиона на седмица.Но..абе няма думи когато няма смисъл
12
0
 
18
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Тук няма оправия, вижте и какво се случва в ИА "Автомобилна администрация". Повечето от задържаните и след това уволнени са възстановени на работа и дори на по-високи длъжности на назначавани. И кой е там министър - ивайло московски (наше момче). Същото като в митниците. Този съд кой може да осъди, само тези без пари.
11
1
 
21
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 5 години
Ние нашите кадри не ги оставяме в калта...
10
0
 
23
 
! Отговори
65253 преди 5 години
Няма митница в Бг на която да не се краде от държавата без знанието на началника. Нали негово задължение да събира процента от подкупите и да ги разпределя нагоре по веригата на тези който са го сложили там точно с тази цел.Вижте кой е шеф на митница София-Аерогара - Павел Манченко същия дето бяха понижили защото се беше писал инвалид а "рита топка" с Бойко Борисов та последния трябваше да звъни на Танев да го върнат на "оборотната" работа. И тоя "човек" сега е шеф.Нямат срам.
9
2
 
16
 
! Отговори
Павката преди 5 години
Защо много от услугите в държавата не са онлайн, а се плащат заплати ненужно? Пример - справка съдимост, справка следствен, справка НОИ и д-р и др