Да премерим мускули в "Кралете на силата"

Йордан Йовчев ще участва в събитието на Кирил Вълчев
2 авг 2018 14:15, Василия Пейчева
11

2526 гледания   |  Още видео

Силови предизвикателства, фитнес на открито и богата музикална и танцова програма. Ръкавицата към всички спортно настроени хора хвърлят тази събота легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев и продуцентът Кирил Вълчев - Скалата.

В "Кралете на силата" можете да премерите мускули и да спечелите награда от паричния фонд.

"Направили сме такова аматьорско предизвикателство за всеки. Подготвили сме шампиони, които ще направят професионална демонстрация. Предвидени са и материални награди. Това го правя 20 години. Идеята ми беше да покажа, че упражненията с тежести не са нищо страшно", каза Кирил Вълчев - Скалата пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" той обясни, че хранителните добавки са натурални неща - концентирарани храни на прах или таблетки. А зависимостта от стероидите той определи като почти равна на тази от наркотиците.

"На почти 50 години съм, все още поддържам форма", отбеляза Скалата, демонстрирайки мускулите си.

"Надявам се мъжете да бъдат истински мъже - да бъдат силни, да харесват жени, да защитават слабите", каза още Вълчев.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Подходът му в рекламата типично американски - покажи на тълпата, че си на нейния или под нейния мозъчен потенциал за да ти повярват. Нищо против към него, начините му да наложи определени внасяни от него хранителни добавки, лежането в затвор в Турция за търговия с ефедрин и много други. Но много ми падна в очите, когато се появи в предаване по телевизията за да защитава Анита Мейзер, уж като свидетел на нещата.
Ако не знаеш къде да отидеш, ела на себе си!
9
0
 
5
 
! Отговори
Lina До Анонимен преди 7 месеца
Нищо изразено в крайност няма шанс да ме привлече - описанието ми беше за т.нар " нови " мъже, за едни размити граници, за достааааааа нещица. И онези мъже, на които силата им идва от думите и действията. Няма лошо човек да тренира,пиша за щкрайности, издаващи липси. За визията - как да кажа, за един мъж е необходимо да е мъж, не да си рисува брада с къна, по - обяснително не мога да го напиша, а и няма смисъл. За привличането -за някой едната вежда може да е секси, всеки вижда различно.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киро Скалата никога не е бил нещо особено, просто генетика и добра стойка. Нито сила, нито особени мускули, които да не може да постигнеш за година в зала.

А за Лина - хората са го казали - по дрехите посрещат. Едва ли ще те впечатли някой дебел с една вежда или 40 кг изгърбен, от пръв поглед. Първото привличане към човек е на чисто първично ниво. Нормално всеки да иска да изглежда добре. Не говоря да има плочки до ***, това е твърде много усилия и грижи.
7
4
 
7
 
! Отговори
Lina преди 7 месеца
Изкуствени мускули, изкуствени отношения, изкуствени мъже.... Как си се оглеждат и опипват, "тренирайки" ,просто смях. Всеки с прикритието си има право да бъде щястлив. А къде изчезнаха " old school" ,мъжете- тези с поведение и. мозък, тялото е ясно, може ли да тренираш 6 часа зя едната плочка. Имаше един, който жена му го издържаше,а той работи "красив", мъжа на Биляна Йотовсвска, не се сещам как се казваше сега -новите мъже - до 2 на фитнес,след това на вежди и прическа,муЦка за селфи sold.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тъпчат се с анаболи и хормони, а ви лъжат, че са чисти. Просто избиват комплекси
5
0
 
8
 
! Отговори
Киро Скалата преди 7 месеца
Абе тоя Кирил Вълчев ми е взел псевдонима?!

Между другото, движил съм в тея среди, има едно понятие, нарича се Глори (слава), тези за едната слава са склонни да пият чудовищни количества химии, да тренират много пъти дневно. Като цяло са много амбициозни, хубавото тяло е ужасно много труд и пари, възвръщаемост в БГ - НУЛА, само слава..
4
0
 
16
 
! Отговори
Фитнес преди 7 месеца
ХХАхахахахах....Киро Скалата чист.....че той хормона на растежа го няма за нищо бре...Примаболан, анавар, винстрол- за всеки който вдига това е ежедневие. Стига лицемерие...И жените взимат вече.И това което изброих са леките стероиди...Такава е ситуацията, другото е лъжа...Добавки...хахахахах...Химия брато..химия
3
0
 
1
 
! Отговори
slavianovo преди 7 месеца
edin na nula za haskovskata republika, oha...bg bezraboticata baia e spadnala...
2
4
 
7
 
! Отговори
2 милиона Батки преди 7 месеца
Бускули, мускули а в главата бръмбари. Мечтата на всеки втори младеж.
Чудя се колко дълго ще изкара тая *** преди да се разпадне?
1
3
 
2
 
! Отговори
Люлин Батка преди 7 месеца
Пратете Роско Петров да ви представлява,хахахаха....Той пак е заяякнал, че се беше окръглил доста. Всъщност съвсем сериозно пред 10 ден пред мен и едни лапета във един фитнес се набра 25 пъти и после направи 150 лицеви опори.