Гришо с тежък жребий на старта в Торонто

Най-добрият ни тенисист е под номер 5 в основната схема
Обновена: 4 авг 2018 14:09 | 4 авг 2018 14:09, Веселина Йорданова
35
Гришо с тежък жребий на старта в Торонто
Снимка: БТА, архив

Най-добрият български тенисист Григор Димитров нямаше късмет при жребия за турнира в Торонто и попадна в много тежък поток.

Българинът е поставен под №5 в основната схема и ще почива в първия кръг, а след това може да играе срещу Фернандо Вердаско.

Испанецът не е най-любимият съперник на Гришо. Българинът има три загуби в петте си мача срещу ветерана. Вердаско обаче трябва да отстрани германеца Петер Гойовчик в първия кръг, за да стигне до среща с Димитров.

Успех във втория кръг може да прати хасковлията срещу Милош Раонич или Давид Гофен, с когото хасковлията ще участва на турнира на двойки. Следва вероятен мач срещу Кевин Андерсън, а в същата половина на схемата са още Саша Зверев, Новак Джокович и Доминик Тийм.

Още спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То не е като да поливаш с маркуча! Трябва да се стегне!
7
6
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ГРИШО Е ТОВА ,КОЕТО Е !!! ЗАЩО ИСКАТЕ ДА БЪДЕ ПО-ПО-ПО- ОТ СЕБЕСИ ??? ООО... РАЗБИРАМ - ВИЕ СТЕ НОВИЯТ ГЕРБ НА БЪЛГАРИЯ :-..." КРОКОДИЛ В ТИНЯТА -ОТВОРИЛ ГОЛЯМА УСТА... " !!! ПОНЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА КРОКОДИЛИ ,ЩЕ ГО ЗАМЕСТИМ С ОБИКНОВЕННА ..... !!!!!!!!! ДЖОКОВИЧ.. .ДА!!! ...-НО НАС НИ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ВЪРБА И ТОПОЛА ,А ...СЪРБИТЕ-ТЕ СИ ОСТАНАХА ОТ БУК И ДЪБ ,ГАБЪР И ДРЕН !!!
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гришо, я най-добре се връщай на яхтата с кака си Шерцингер в Сен Тропе да поскачате отново заедно и да се препичате на палубата. Тенисът го остави за тенисистите.
5
5
 
20
 
! Отговори
Мамин сладък преди 5 години
Голяма почивка си взе,нашия "аристократ" ...цял месец лайф! Сега,жребия виновен, ами лош е жребия да, срещу нашия слабак дори и дебютантите се нахъсват да го бият. Щото са му слаби ангелите и не може да си устои на мераците... хайде баба Шейцингер ще го утеши,няма страшно. Попарка ще му направи,ще го обгрижи.. това да е проблема,една загуба какво толкова? :)
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тежък значи жребия? Нашия 5-ти в света Вердаско 33-ти. А кога ще му бъде на нашия лек жребия? Може би ако играе с 137-я в света?
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що тежък! Да не излиза срещу Навратилова?
2
4
 
16
 
! Отговори
пери преди 5 години
Неговият жребий винаги е тежък, но все пак дано се пребори. Почина си, наигра се с Никол, така че да се стяга и да мачка.
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма слаби тенисисти - много се изравниха силите в тениса. Успех Гришо!