4 стъпки за сваляне на килограми по време на почивка

Възползвайте се от пясъка, за да спортувате активно
5
4 стъпки за сваляне на килограми по време на почивка
Снимка: unsplash

Ваканцията е едно от най-любимите ни неща. Имаме възможност да пътуваме, да опознаваме нови места, да си починем. Освен на релакс и забавления, понякога се отдаваме и на обилно хапване. В края на ваканцията установяваме, че сме с няколко килограма отгоре. Вижте 4 лесни стъпки, които ще ви помогнат да свалите килограми по време на лятната почивка.

Яжте морски дарове и риба

Летните почивки почти винаги включват голямо разнообразие от ястия, примамливи десерти. Ако искате да намалите с няколко сантиметра талията и да запазите добрата си форма преди почивката, заложете на морските дарове и рибата.

Също така може да добавите към менюто си по-чисти меса, да ги хапвате със свежа салата. Десертите заменете с пресни плодове. Едни от най-добрите за отслабване са диня, ананас и грейпфрут.

Обърнете внимание на напитките

Заменете безалкохолните напитки, алкохола и соковете от кутии с фрешове и кокосова вода. Те ще ви хидратират, а ако пиете от тях 20 минути преди хранене, ще ви помогнат и да приемете по-малко калории. Обърнете внимание и на подправките. Експериментирайте с тях. Зеленчуковите сокове може да овкусите с черен пипер, а плодовите с канела. Тези две подправки подобряват метаболизма.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лина, аз като ходя да ям ходя да се наям. Не да остана гладен ;)))
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По цял ден ходене под слънцето и киснене в морето и се сваля като луд. Слънцето и по специално слънчевите лъчи спомагат за разграждане на мазнините по 2 основни механизма и няколко вторични. Първите 2 са инфрачервените лъчи и производството на витамин Д.
2
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Наистина,по - лекичко с олинклузива, ще има храна и утре, спокойно. Дори във Варна, в един от хотелите, имаше табела да се консумира,толкова,колкото може да се изяде, "не заносвайте храната". А иначе наистина познаеам хора,които ходят да се наядат.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
просто плюскайте по-малко, като сте на ол-инклузив.