Новата роля на Стивън Сегал: Представител на Русия в САЩ

Той ще е специален представител на МВнР на Русия
Обновена: 5 авг 2018 21:13 | 5 авг 2018 21:04,
14
Новата роля на Стивън Сегал: Представител на Русия в САЩ
Снимкa: Reuters, архив

Стивън Сегал бе назначен за специален представител на руското министерство на външните работи за хуманитарните връзки със САЩ, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на дипломатическото ведомство.

Американският актьор има руско гражданство.
"Стивън Сегал бе назначен за специален представител на министерството на външните работи на Русия по въпросите на руско-американските хуманитарни връзки.

Той има за задача да съдейства за по-нататъшното развитие на руско-американските отношения в хуманитарната сфера, включително взаимодействието в областта на културата, изкуствата, обществения и младежкия обмен и т. н.", се казва в съобщението.

От руското външно министерство уточниха, че актьорът ще заема обществено-политическа длъжност, за която няма да получава парично възнаграждение.

Това е случай, при който "народната дипломация се среща с традиционната дипломация. В международната практика може да се направи паралел с функциите на посланиците на добра воля на ООН", казаха от руското външнополитическо ведомство.

Роденият в САЩ Стивън Сегал получи руско гражданство през ноември 2016 г. Той често посещава Русия и нееднократно е изразявал симпатиите си към нея, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10 Родословното дърво на Сегал е много разнородно ,от няколко народи на бившата Руска империя в жилите му тече руска,украйнска ,калмикска /може би за това се увлекъл в будизма/еврейска,беларуска и др.кръв освен това е наследник и на шотландци,французи и др.Човека има право ,да се чувства какъвто иска,за повечето хора той е американец!
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стивън Сегал не струва нищо предател изменик, с тази измишльотина ще се опитва да си вдига рейтинга понеже в САЩ него харесват.
11
6
 
4
 
! Отговори
мазепа преди 5 години
Посланик в САЩ - всички бягат от ***.
10
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща му е евреин и се сменя името от Siegelman на Seagal. По бащина линия семейството му са евреи ешкенази. Дядо му е дошъл от Русия. Много слаб актьор.
9
1
 
9
 
! Отговори
дрис.бг журналя преди 5 години
Защо едни и същи статии се публикуват два дни поред с едни и същи грешки и неточности?
8
9
 
13
 
! Отговори
Влади преди 5 години
Първите му филми ставаха, щото махаше с ръце и крака, но откакто му надебеля гъ.за, вече никой не ги гледа. Реши да стане ренегат, като Ким Филби, Бърджийс, Майкейн и Дийн Рийд и да отиде в Русия. Само че, онези умряха в пиянство и самота, а Рийд се самоуби. Никой ренегат не прокопсва на Изток, всички ги презират. Депардийо , също се писа руснак, след залеза на кариерата си.Никога не е късно да станеш за резил!
7
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КИМ ЧЕН УН И ДЕНИС РОДМАН ПИ АР ФАЛШИВИЯ ПУТИН И СТИВЪН СЕГАЛ :DСЛУГИ НА ДЯВОЛА КОЛКОТО ИСКАШ ЗА ПАРИ И МАЙКИТЕ СИ ЩЕ ПРОДАДАТ!
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
pra baba mu I pra dado mu sa Ruski ever I
5
6
 
11
 
! Отговори
Стивън Сегал преди 5 години
не е европ.дал - няма и да бъде,и това люто дразни джендърпланетарните русофоби.
4
16
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Хахаха, тлъстият хвалипръцко нали твърди, че работи за ЦРУ? Сега на хранилката на Ху.йло ще ми става представител на МВнР.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се връзвайте, нарочно ги правят тези правописнни грешки за да събират коментари.
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велик мъж!
1
4
 
16
 
! Отговори
Валентин Александров преди 5 години
а бе блейки,каква рокля,какви 5лв бълнувате? той да не е вашият боко или цвоко?