Осем наркодилъри в ареста в Слънчев бряг само за два дни

Сред тях са и трима чужденци, спипани с марихуана и екстази
13
Осем наркодилъри в ареста в Слънчев бряг само за два дни
Снимка: Булфото, архив

Осем мъже са задържани за притежаване и разпространение на наркотични вещества при полицейска операция в курортния комплекс "Слънчев бряг" на 3 и 4 август, съобщи МВР.

С повдигнати обвинения и мерки за неотклонение до 72 часа са двама 49-годишни, от София и Несебър. Криминално проявеният и осъждан столичанин е бил задържан край ресторант в курорта, след като при проверка у него бил открит найлонов плик с около 15 грама метамфетамин. От квартирата му полицаи са иззели и плик с амфетамин. От жителя на Несебър, който е криминално проявен, служители на реда иззели 41 пликчета с кокаин, шест - с канабис, пет - с хашиш и 337 таблетки екстази. Събраните срещу двамата мъже данни за притежаване и разпространение на наркотични вещества са докладвани на Окръжна прокуратура - Бургас.

Бързи производства са започнати срещу петима мъже, трима от тях чужди граждани, на които са били наложени 24-часови полицейски мерки за задържане.

От чужденците, проверени край хотел в Слънчев бряг, полицаи са иззели 11 свивки с марихуана и три розови хапчета, вероятно екстази, чийто точен състав е в процес на изясняване. Общо 400 грама канабис, разпределени в три найлонови топки, както и саморъчно свита цигара били открити при претърсване в апартамент в курорта, обитаван от 29-годишен старозагорец, криминално проявен и осъждан.

Русенец на 38 години е бил проверен в района на автогарата. От него полицията е иззела три плика с канабис и два - с метамфетамин.

В ранните часове на 4 август е бил арестуват в Несебър 15-годишен младеж от Стара Загора, след като при проверка у него били открити наркотични вещества. Работата по този случай продължава.

Ден по-късно, служители на РУ - Приморско също засекли тийнейджър с наркотици. Около 1.30 часа на 5 август, в двора на училище в града бил проверен 18-годишен местен младеж, от когото са били иззети плик с около 12 грама марихуана, а от дома му - още 4 грама от същия наркотик.

Задържан е с полицейска мярка за срок до 24 часа, по случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Къде е България ??? преди 5 години
За пореден път се случва смяна на властта в подземният свят , не съм за босовете но те се опитаха да въведат ред докато не станаха параноични, причинено от интригите на политици и генерали . Сега като ги няма няма и респект нито страх всеки си мисли че живеем в демократично свободно общество , това е илюзия прекомерната употреба на наркотици е пагобна , няма контрол истината е че откакто дойде царя България се върна в 19 век .Много ми е мъчно и ми е още по мъчно че санародниците ми са наркозавис
10
1
 
1
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
браво !!!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
SAMO OSEM MI TE SA STOTICI IMATE OCHE RABOTA.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали пипнаха Очите, разчистват за новия собственик на разпределението.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪДЕ :DМИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ОТНОВО :DСЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ СЛУЧАЙНО Е КУРОРТНАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ ТАКА Е ЗАСТРОЕНА И ТО С ХОТЕЛИ БАЯ СКЪПИ И ЧЕРЕПА ИМА ХОТЕЛ ТАМ МАЙ БЕШЕ ГЛОРИЯ ПАЛАСИ ХОТЕЛИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЯКОИ СА НАПРАВО ЧУДОВИЩА ПО РАЗМЕРИ ЯВНО МНОГО ПАРА Е НАЛЯТА ТАМ!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че не са хванали истински наркодилъри не са. Купонджийте яко са се заредили и ги нарекоха "наркодилъри".
5
1
 
4
 
! Отговори
хахо до 3 преди 5 години
Най-малко 50
4
1
 
8
 
! Отговори
65 преди 5 години
Ами за два дни разбира се ще ги задържат.Вие за колко искате?Да им пропадне бизнеса ли искате или да се депресират в кауша?
3
2
 
30
 
! Отговори
... преди 5 години
Ако пуснат обучени кучето по дискотеките или плажовете на Слънчака, ще останат неарестувани 50 човека.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе дженрърМейкчета,дето се пените тук във възхвала на властта,или си пеете песни за "възмездие" спрямо Очите и трупата артисти край него,"уловени" от "доблестната полЮЮЮция",вземете,идете до Слънчака и вижте,как съвсем свободно се продава дрога под път и над път,независимо от "заловените" "наркодилъри"!Идете бе,не е далече,а някои от вас най-вероятно са си вече там!!!
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак са от хората на БСП.