САЩ намесени в нападението срещу Мадуро? Отричат!

Мадуро често обвинява САЩ в редица неща
5 авг 2018 19:52,
42
САЩ намесени в нападението срещу Мадуро? Отричат!
Снимкa: Reuters

Високопоставен представител на Белия дом отрече Съединените щати да стоят зад вчерашната експлозия на дрон, станала по време на реч пред военни на венецуелския президент Николас Мадуро, предаде Ройтерс.

"Мога да кажа недвусмислено, че САЩ и тяхното правителство по никакъв начин не са замесени в това", каза съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност Джон Болтън в интервю за телевизионното предаване "FOX news sunday".

Още по темата

Болтън изказа предположение, че самото правителство на Мадуро може да стои зад експлозията, пише БТА.

"Ако правителството на Венецуела има солидна информация, която иска да ни представи и която може да е нарушение на наказателния кодекс на САЩ, ще я разгледаме сериозно", добави той.

Мадуро често обвинява Съединените щати, които наложиха санкции срещу представители на неговото правителство, в заговор и планове да го свалят от власт.

Слабо известна групировка, наречена "Национално движение на войниците в тениски", пое отговорност за вчерашната атака. Мадуро остана невредим при експлозията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
1
 
! Отговори
niki преди 5 години
Ако САЩ го бяха направили този атентат, Мъдуро нямаше да могат да го истържат от паважа.Това си е негова постановка, защото друг ход не му остава, народа му мизерства, а той не пуска кокала.
39
5
 
0
 
! Отговори
Gavrosh преди 5 години
Ha...haaaaa.Da be da za vsi4ko e vinovna vinagi Amerika.Tozi fal6if atentat e negova idea kato fal6ivia prevrat na Dogan.Ako naistina ima6e atentat ili prevrat TE nema da sa zivi ili izbegali v druga dargava.Ne ni tarsete pod senkata na morkovite tolkova nisko!
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е инсценировка прекалено очевадно, на видеото се вижда че г-н президент го очакваше, сега ще има основание да избива невинни хора, Венецуела в момента е в много трагично състояние и нещата отиват на по зле.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е бил Тони Старк - АЙРАН МАН
36
0
 
4
 
! Отговори
Кой? Чичо Сам? преди 5 години
Не е такъв човек...
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯКОИ СЛУЖБИ СИГУРНО СЕГА СМЯТАТ ЧЕ СА ПОХАРЧИЛИ ОСАМА ПРЕКАЛЕНО ЛЕКОМИСЛЕНО ПРЕДИ ВРЕМЕ
34
3
 
4
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Обявявам създаването на Национално движение на дядовците без боксерки.Цел на движението- световен социализъм,мир, равноправие и голи цици на плажа в Бургас. После и на други места.Записвания се приемат от набор 1922г. до 1932 г.
33
3
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Китайците са замесени. Те произвеждат масово евтини дронове за простолюдието. Сигурен съм, че вътре в дрона пише "Made in China", a нe "Made in USA"
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме ние, бяха израелците, тях бийте
31
0
 
5
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
Правителството на САЩ може и да не е намесено в атентата но мър ша та Сорос сто процента е замесен
30
0
 
5
 
! Отговори
Реципрочно преди 5 години
Беше извършен неуспешен опит за убийство на президента Мадуро. Той обвинява щатите за това. Сащ отричат.
29
0
 
14
 
! Отговори
спрете пропагандата преди 5 години
Естествено , че краварите се опитват да убият поредния законно избран президент!!!Да повярваш на краварите и на антируските платени *** - означава сам да си наденеш примката !
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аматьорското изпълнение говори че техническата част не е дело на щатите. НО, подбуждането, вдъхновяването за атентата, тук може да се спори. Ако точно сега искаха да елиминират Мадуро щяха да го направят качествено. Изпълнението не не тяхно този път.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TOVA VSEKI GO ZNAE
26
0
 
15
 
! Отговори
78445 преди 5 години
Демократизирането явно не върви. Ще се минава на кубинския вариант. Кастро, колко пъти го мъчиха, ама пусти некадърници.
25
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на Мадура и на Ердоган дните са преброени ако продължават в същия дух. Единия заради петрола, а другия заради базата в Инджирлик и ядрените боеприпаси, които американците държат там.
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ създават тероризъм и анархия от която да се възползват навсякъде. Доказателства сума ти. То не беше кубински туитър, то не беше майдан фак еу, то не беше клона на ал кайда - ал нусра с ново име за да ги пишат "умерени", то не беше Ирак, Либия и къде ли не.
23
1
 
16
 
! Отговори
JO преди 5 години
Дори и да са те, няма да кажат: ние бяхме...
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
грантаджията пак блъска опорки сега пък бил германец...
21
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ? Не, невъзможно е да са замесени. Те не се занимават с такива неща и не се интересуват от държави с огромни петролни залежи. По една случайност са в Ирак и къде ли не още...