19-годишен шофьор се заби в дърво, уби две деца

Още едно момиче е в болница с опасност за живота
53
19-годишен шофьор се заби в дърво, уби две деца
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа е станала снощи около 21, 30 ч.  в местността "Крушките" на стария път от Варна до Бургас.

19-годишен шофьор е загубил контрола над управлението, автомобилът е излязъл от пътя и се е ударил в дърветата, след което се е преобърнал напречно на пътя.

На място за загинали непълнолетни момче и момиче.

Тежко е пострадало още едно момиче, което е в болница със съчетана травма и с опасност за живота.

Шофьорът е получил комоцио и травма на глава, настанен е за наблюдение в МБАЛ "Св. Анна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
3
 
! Отговори
До явор държавата преди 5 години
Предлагам ти да си пиеш лекарствата по-редовно,и да потърсиш спешно лекарска помощ,че точно такива като теб изграждат абсурдистан и го правят такъв какъвто е.Никой не ти е виновен за това,че не ти стига акъла да вържеш без чужда помощ 2+2.Малкия изр/од си е избивал комплексите на пътя и убил хора.Точка.Това е !Върви го цункай по челото за награда сега и после върви при родителите на убитите деца да им споделиш мнението си по въпроса.Щели да те окъпят от радост.....с лопати.
43
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да се забрани на всички под 21 години да карат коли!
42
0
 
13
 
! Отговори
ДО КОКО ! преди 5 години
Ти в ред ли си или са на лекарства?Какви ги плещиш и въобще четеш ли си писанията.Алооооо,коко ли си,боко ли си,чоко ли си не те знам,но точно такива като теб изграждат абсурдистан и го правят такъв какъвто е.Никой не ти е виновен за това че ти не можеш да вържеш 2+2.Малкия изр/од си е избивал комплексите на пътя и убил хора.Точка.Това е !Върви го цункай по челото за награда сега.
41
23
 
1
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Откъде сте сигурни Какво е станало всичко е Теория на вероятностите четете някаква статия някакви букви свързани в думи и си манипулирате сами луди хора какво да ви обяснявам Гледайте си статиите и се самонавива и те ***
40
2
 
23
 
! Отговори
Ивана преди 5 години
Сега Коко чети мойто момче празна тиква си ти ако всички мислеха като теб жив човек няма да има разбра ли убиййци такива горките дечица как може
39
4
 
11
 
! Отговори
Veli преди 5 години
Права е госпожата да гние в затвора смърт...
38
7
 
4
 
! Отговори
Tityna преди 5 години
Празна глава си ти ами ако е твойто дете убито ааа кво ще кажеш шемет такъв не мислите и тва е момчето да си яде бонбоните а не да убива невинни дечица смърт сега за него срамота затова сме в това положение сега да го одерат жив искам
37
1
 
13
 
! Отговори
Валентин ангелов преди 5 години
За да се оправи държавата , на такива олигофренчета въобще не трябва да им се дава право да упраляват МПС.
36
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КокоКолата е оръжие в ръцете на човек който не може да я контролира. С нея може да се убива както и с пистолет. За това колата има водач който трябва да преценява ситуацията състоянието на пътя и всичко останало за да не се стига до убийство с нея. Винаги може да има и странични фактори но когато самокатастрофираш в повечето случай сам си си виновен. Другото е оправдания. ,,На кривата ракета и космоса и пречи."
35
21
 
3
 
! Отговори
Явор държавата преди 5 години
Предлагам тези които хейтват момчето което е загубило контрол над автомобила да бъдат екзекутирани на центъра на София да ги съберат и да ги заколят такива хора не бива да живеят клане на празни глави това трябва за да се оправи държавата
34
27
 
2
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Тука е пълно с празни глави Как така съдите за момчето Само по нещо написано Ами ако е виновен пътя избивайте си комплексите в мазата между бурканите празни глави такива Вие нямате гънки имате гъби които са болни
33
1
 
26
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Поредният комплексиран лешперокретен убиващ хора по пътя.*** с напомпано самочувствие от маммммма и татиии които са го ,,възпитали" да вярва,че морето е до колене.Абсурдистанска действителност.
32
1
 
25
 
! Отговори
Баьо преди 5 години
ТВУ( трудово възпитателно училище ) за всички родители от периода на прехода и задължителна казарма 1 година да стават мъже подрастващите. Задължително средно образование при липса на такова спиране на социалните придобивки без право на глас на + 18 годишните и 68+ годишните и те да нямат право на глас на избори !!!
31
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновни са водачите над 65 г.,
30
11
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Какво коментирате всички!Жалко за загиналите дечица!Бог да ги прости,така е било писано,това е.Почивайте в мир мили деца!
29
2
 
9
 
! Отговори
До 28 Пепс преди 5 години
Противоречиш си - хем искаш колата да не е 10 годишна амортизирана, хем искаш да е до 80 к.с., а такива вече май няма или са голяма радкост. То до 100 к.с. нова кола вече почти няма. Отделно, че в провинцията колите са на над 20 години средна възраст, а не 10.
28
3
 
15
 
! Отговори
До 28 Пепс преди 5 години
Май не знаеш за какво пишеш.Не знаеш младите шофьори в каква "мощна" кола "скачат". Повечето "скачат" в колата на родителите си. Всеки нов шофьор започва с никакъв опит за волана, както навсякъде по света. Дали е амортизиран автомобили или не не се знае, важното е да е в изправност, а никой няма да тръгне да шофира неизправна кола. Коли до 80 к.с. вече са рядкост, както и тези до 100 к.с. ГО е за колата, а не за шофьора и няма как да стане по-скъпа. Предлагаш и дискриминация по опит и възраст н
27
3
 
33
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Крайно време е кормуване и ЗДП да се изучават задължително още от 9-10-ти клас в училище. Поне две години да им се набива в главите теория и практика.
26
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато корумпираните чиновници в НЕ-уважаемият ни съд се чудят как да отменят глобите наложени на касапите на пътя - тъй ще е и по- лошо ще става.Пияната *** Ставийки като затри двама какво му направиха, да не би да лежа в затвора?!
25
4
 
36
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Понеже по-младите водачи причиняват пвоече катастрофи, затова сега ще въвеждат медицински прегледи и тичане в КАТ на всеки две години за подновяване на книжките на шофьорите, които са на над 65 години и които причиняват най-малко катастрофи. Пълна имитация на загриженост за безопасността на движението.