Всички актьори накрая поглеждат към Русия... За Стивън Сегал

Това е сделка с Дявола, коментира киножурналистът Станислава Айви
7 авг 2018 12:30,
160

От екшън герой, раздаващ крошета и ритници в Холивуд, до заемащ висок дипломатически пост във външното министерство на Русия – Стивън Сегал ще отговаря за развитието на отношенията между Вашингтон и Москва в хуманитарната сфера.

Още по темата

Защо Владимир Путин взема под крилото си популярни актьори и изпълнители? Едва ли събира работна ръка за малък частен театър… Как се купува любовта на творците?

"Всички киноактьори рано или късно поглеждат към Русия. Вероятно в кариерата на Сегал е дошъл момент, в който той не е вече екшън герой. Връзката му с Русия изглежда като сделка с Дявола – трябва да са му обещали нещо много голямо. Намесени са вероятно много пари", отбеляза киножурналистът Станислава Айви.

Според нея изглежда, че Путин раздава паспорти на актьори в края на кариерата им. "Не можаха ли да си намерят по-адекватен консултант по отношенията със САЩ? Защо ли това не се случва с 20-годишните актьори?", попита риторично гостът в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Владимир Путин си плаща за много скъп PR, особено когато успява да накара американски актьори да плюват по държавата си", изтъкна тя в "България сутрин".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 5 години
А на вас,колко ви плащат американските фондации и НПО-та,за да плюете срещу народа си и срещу Русия, Стивън Сегал се е доказал и като спортист и като актьор и като защитник на екологията чрез филмите си, а журналистки като теб са жалки платени драскачи, които изпълняват поръчки на господарите си, това са най презряните хора- тези които нямат достойнство,нямат чувство за национална принадлежност,и биха продали и майка си за пари и грантове,както е модерно да се наричат продажните журналисти !!
124
1
 
8
 
! Отговори
Тази Айви не е в час преди 5 години
"Не можаха ли да си намерят по-адекватен консултант по отношенията със САЩ? Защо ли това не се случва с 20-годишните актьори?"Не могат, защото днешните 20-годишни актьори са разни наркоманчета и джендърчета, а Стивън Сегал е мъж на място
123
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Сегал е чувал всеки, за Путин също ... Коя обаче е Станислава Айви?
122
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видя от Ким и Денис Родман. Поне да беше взел някой по дребен че до него съвсем изглежда джендърче.
121
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
българинът разбира от футбол, политика, кино,....да, малък частен театър,къде са руснаците и къде сме ние с най-големия политически театър, с най-голямото шоу, с най-великите политици-актьори!!само, че има едно НО....нашия театър хич го няма на международната сцена
120
1
 
1
 
! Отговори
GFY преди 5 години
До АнонименKato Lary King naprimer!?
119
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стивън Сегал жалък арогантен завистлив алкохолик, понеже никъде не е желан и Путин му предлага 5000$ и паспорт за да си вдигне жалкия рейтинг, един истински мъж актьор когато вече залязва неговата звезда ще си отиде като легенда и ще остане в сърцата на всички негови почитатели без да ги предаде, жалък евре.ин
118
11
 
19
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Евтина платена статия. Въпросът е кой ви плаща на вас.
117
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалките истории на Путин нямат край :)))))
116
15
 
17
 
! Отговори
Комар преди 5 години
Стивън Сегал е банкрутирал отдавна.Всичките му филми са ниско бюджетни,режисирани лично от него,а също така и спонсорирани.Известен е с алчността си,както и със скъперничеството си.Водят се дела за сексуално насилие срещу него в момента,както писаха медиите наскоро.
115
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тази закъсала икономика и девалвирала рубла - това могат да си позволят само: залезли отдавна "звезди" и алкохолици като Жетар. Но пък Мадуро и това не може
114
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За двадесет сребърника ...
113
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много от актьорите са лицемерни и алчни хора, така че е разбираемо този флирт с Путин.
112
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 116Какви данъци бе, ***, след като нямали роли?Прочее Депардийо си играе/
111
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ненавиждам со ро сои дни те джендари у софиа и желая смърта им
110
4
 
9
 
! Отговори
а стига бе преди 5 години
До 111 АнонименИзпаднали в тежка криза двуполови същества след употребяване на двойна нарко доза се пробват да драскат но не им са получава
109
3
 
5
 
! Отговори
Know how преди 5 години
Добре че изпих бутилката водка преди да се кача на колелото, щото след това осем пъти падах и щях да я счупя
108
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ognyanz113 Стивън Сегал,както и Депардьо,са чревоугодници,с разклатено здраве,без шансове да получат и изиграят добра роля,които избягват данъци във Франция и САЩ,за да запазят парите,които са им останали след голямото пилеене.
107
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже какви нещастници са руснаците.
106
6
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Запалиха целия близък изток, ама Русия била агресор...Тъй де, понеже те са добрите и всичко за добро правят, та им е позволено.