Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!

Французинът Рашид Неказ е яростен защитник на правото на свобода
8 авг 2018 19:06, Анисия Иванова
216

Бизнесмен предлага да плати глобите, наложени на жени с бурки в Дания. От 1 август в страната беше въведена глоба за появата на обществени места с ислямски символи.

Рашид Неказ е френски бизнесмен от алжирски произход и яростен защитник на правото на свобода. На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки. И планира да прави това всеки месец.

Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят, в това число и правото на жените да носят никаб или да предпочетат да не носят. И го прави постоянно.

Още по темата

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.

Независимо от големите суми, Рашид е категоричен - няма ограничения колко ще плати, тъй като свободата за него била безусловна.

А иначе първата глоба в Дания след въвеждането им в началото на месеца беше наложена миналата седмица на 28-годишна жена. Тя е в размер на над 150 долара за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм, съобщава Bulgaria ON AIR.

При повторно нарушаване на забраната може да бъдат налагани и по-високи глоби.

Освен активист Рашид Неказ е бил и кандидат за президент в Алжир през 2014 година. И един от малкото опозиционни лидери, които се радваха на интерес сред младите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
53
 
! Отговори
Като е яростен преди 5 години
защитник на бурките - да си ходи в Алжир!
137
13
 
10
 
! Отговори
nina преди 5 години
В интерес на истината тук,в Дания за пръв път видях и християснски "фанатици"-евентуални хазяи,които имаха градина с каменни статуи на Исус и тнт,поканиха ни на литургия в събота и жената обясни Светата тройца на тригодишната ми дъщеря (всичко това за 30 мин...)Промити мозъци има навсякъде.Излишно е да казвам,че тази къща няма да бъде наета никога.От нас-мъжът ми,heavy metal и аз,ортодоксалната атеистка :)
136
15
 
2
 
! Отговори
nina преди 5 години
В интерес на истината тук,в Дания за пръв път видях и християснски "фанатици"-евентуални хазяи,които имаха градина с каменни статуи на Исус и тнт,поканиха ни на литургия в събота и жената обясни Светата тройца на тригодишната ми дъщеря (всичко това за 30 мин...)Промити мозъци има навсякъде.Излишно е да казвам,че тази къща няма да бъде наета никога...
135
1
 
27
 
! Отговори
Човека преди 5 години
Защо не помагаш на бедните мюсюлмани,а не да се правиш на оборотен и известен.Целта му е слава.
134
1
 
20
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Пф! Веселяци... Тия са ни били роби и са им викали пясъчни хора, също като онези диваци от Междузвездни Войни. Проблемът е, че се размножават като ..и добре, че е петрола, да си развяват байряка и още нещо.
133
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашид Неказ е типично френско име, т. е. тоя е толкова французин, колкото съм и аз. А що се отнася до свободата - ако мюсюлманките имаха право на свободен избор едва ли щяха да се опаковат като прокажени ***. Ислямът е най- о т в р а т и т е л н а т а религия, а мюсюлманите са най- м а л о у м н а т а и нагла *** на Земята.
132
1
 
28
 
! Отговори
Злаунчо преди 5 години
А на нашите ***" в Пазарджик им плащат по 150 лв. на месец да ги носят.
131
1
 
26
 
! Отговори
1 преди 5 години
Като е такъв "демократ" Какво ще направи, ако "европейка" се пусне по монокини на плаж в Саудитска Арабия, или в емирствата?
130
2
 
13
 
! Отговори
nina преди 5 години
4.Кааабата-вътре висят пергаменти с арабска поезия,предислямска,възхваляваща виното,любовта и газелите..Арабите са били номади,веселяци и готини хора преди да дойде религията и да им промие мозъците(стара арабска поезия)И те така... ;)
129
2
 
10
 
! Отговори
nina преди 5 години
1.Облекото в пустинята-абсолютно практично,за да предпази телата на хората от пясъка и жегата,без значение пола.2.Многоженството-абсолютно практично по времето на Халифата и многобройните войни,които са оставяли вдовици и сираци.Тогава.3.Забраната на изображение на Мохамед в джамиите-една от тезите,че той е страдал от епилепсия и тези божествени "проблясъци",в които получава откровенията си, са били епилептични припадъци.
128
1
 
3
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
До Здравословен проблемКато гледам в Европата кой може да ражда минимум по 5, тая теория я разправяй на марсианците. Може би ще ти повярват.
127
4
 
4
 
! Отговори
Здравословен проблем преди 5 години
Сега изкуствено, с тези дрехи, се лишават от досег със слънцето жени с тъмна кожа, каквито са повечето мюсюлманки. В резултат на това са амоците, в които изпадат второ и трето поксоление мюсюлмани в Европа и безсмислените атентати, които само казват "Мюсюлманите са лоши! давайте да ги изгоним по-скоро от нашети земи!"
126
0
 
2
 
! Отговори
Здравословен проблем преди 5 години
Здравословен проблем е носенето на тези дрехи, ксоито скриват слънцето от кожата на жената.Ако знаете и да не знаете сега ще научите, че през ледниковата епоха в Европа има намерени труповете на стотици жени с пречупени гръбнаци от тежестта на бременността, защото кожата на жените е била тъмна и не се образувало достатъчно за костите витамин Д. С времето са могли да дават потомство жените със светла кожа. Другите са измирали.
125
0
 
5
 
! Отговори
nina преди 5 години
#133 Глупости.Фанатици има във всяка религия,всъщност религията се явява само предпоставка или причина ,за да се изяви фанатизмът.Комплекс за малоценност.Ако един даден човек е в мир със себе си и заобикалящия го свят,няма да има нужда да доказва себе си,да напала,да обяснява на останалите колко е прав и те колко са криви.Не може в 21 век да вярваш в нещо,което е създадено в 7 век и не е претърпяло никакво развитие и да искаш да го налагаш и на останалите.Или може,там където нивото на интелект и образование го приема.
124
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахъм трябва да има и ислям иначе феминизма и джендърите ще победят мъжкото начало.
123
1
 
15
 
! Отговори
nina преди 5 години
3.Браковете между деца и възрастни мъже в някой ислямски държави като Пакистан,Йемен и тнт няма да коментирам въобще.4.Виждам,че има тук някакви ***,които се опитват да оправдаят бурките-можем да поспорим на воля.По образование съм арабист.По арабска история и Ислям бях най-добрата в групата си.
122
1
 
17
 
! Отговори
nina преди 5 години
Всички тези,който в 21 век се завиват през глава поради религиозни причини и имат големи претенции на базата на нищото,просто защото или са достатъчно не-интелигентни,за да са им промити мозъците с религия,или се чувстват толкова невзрачни,че трябва по някакъв начин да заявят своята същност..1.Ако бабите ни през 16-19 век са носили кърпи на главите си-вече сме 21 век и не носят.2.Ако в пустинята са се препасвали през глава,за да се спасят от пясъчните бури-в Дания,както и цяла Европа няма нито пустиня,нито пясъчни бури,нужда от бурки също.3.Браковете между деца и възрастни мъже в някой и
121
1
 
7
 
! Отговори
Бае ви Стое преди 5 години
Стар винар знай ползата от ширата- бае ви Прое изпива половината си вино на шира а другата половина на ракия. Недейте забранявате ширата- уна многу върви зимъс със сланина и свинска пръжка,ша научим тез текерлеци да правят кат бае ви Прое,та да ни благославят дорде носят гъжви наместо мозък!
120
1
 
26
 
! Отговори
Манго преди 5 години
Свободата за него била безусловна. .. това ли е свобода, да ходиш забулен като Нинджа? Забулените вън от Европа! !!
119
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е французин колко магарето е лъв!