Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!

Французинът Рашид Неказ е яростен защитник на правото на свобода
8 авг 2018 19:06, Анисия Иванова
216

Бизнесмен предлага да плати глобите, наложени на жени с бурки в Дания. От 1 август в страната беше въведена глоба за появата на обществени места с ислямски символи.

Рашид Неказ е френски бизнесмен от алжирски произход и яростен защитник на правото на свобода. На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки. И планира да прави това всеки месец.

Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят, в това число и правото на жените да носят никаб или да предпочетат да не носят. И го прави постоянно.

Още по темата

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.

Независимо от големите суми, Рашид е категоричен - няма ограничения колко ще плати, тъй като свободата за него била безусловна.

А иначе първата глоба в Дания след въвеждането им в началото на месеца беше наложена миналата седмица на 28-годишна жена. Тя е в размер на над 150 долара за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм, съобщава Bulgaria ON AIR.

При повторно нарушаване на забраната може да бъдат налагани и по-високи глоби.

Освен активист Рашид Неказ е бил и кандидат за президент в Алжир през 2014 година. И един от малкото опозиционни лидери, които се радваха на интерес сред младите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.
77
1
 
21
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Празна работа е това с глобите!По-иначе трябва да се действа-на второто появяване с бурка се отнема гражданството/визата и...дома!Да видиш как бързо ще се интегрират.По-нататък и тест със сланина трябва да има,ама да не избързваме.
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЩото са по силни,затова.Това е силата на Запада - да взривява деца с бомби, а после да слагат знамена на профилите и да пишат аз съм чарли.
75
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще задам само един въпрос на така наре4еният бизнесмен Защо в арабска държава европеика неможе да обле4е къса пола и да е с дълбоко деколте. Това не е ли ограни4ение на свободата. Или в арабските държави няма свобода а в европа мюмсюлманките го обръщат на свободия. Които искат да ходят забулени да се връщат в арабският свят. Европа не е за мюсюлманки. Щом не спазват европеиските закони 4иба.
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бъдеш силен е нещо временно и относително. Само Бог е силен. Бог е велик!
73
16
 
2
 
! Отговори
Руский преди 5 години
"Време разделно" е хубав но лъжлив и манипулативен филм.Любим филм ми е, защото обичам да гледам как ви колят и е6ат.Но има много героика, а вие българските *** и ***, просто не я заслужавате.Не сте народ, който е достоен за такава героика.Вам подхожда повече филм, изпълнен с мерзост, дребнавост, мижитурщина... като за *** като вас.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 78Това се нарича бизнес и не са виновни европейците и американците, а върхушката.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 78Щото са по силни,затова.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек сам не уважава народа си, няма кой друг да го уважава.
69
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нищо по-гнусно от фалшивият християнин. 99% от нас са точно такива.Жестоки, безсърдечни, грешни...Ходите на църква, но Христос не е в сърцата ви.Затова българите сме псевдо-християни.Покръстен, но нехристиянски народ.Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПринципно си прав,ОБАЧЕ всяка държава си има закони и всички било то граждани на тази държава или пришълци са ДЛЪЖНИ да спазватПринципно си прав, но защо еропейсктите държави и САЩ когато не са съгласни със законите в мюсюлмаските държави започват да ги бомбардират с бомби и ракети и избиват стотици хиляди цивилни мюсюлмански жени и деца?
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересно българите като раздават на кило писмености и кюмпютри на света защо България е първа по смъртност в света и бедна като африканска държава и в Европа презират българите и ги смятат за хора втора ръка, и им продават стоки второ качество?Коментирайте.
66
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 66Принципно си прав,ОБАЧЕ всяка държава си има закони и всички било то граждани на тази държава или пришълци са ДЛЪЖНИ да спазват тези закони.Ако не им изнася да си заминават там откъдето са дошли.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 66Има си норми на държание не можеш да имаш от едната страна лъвове, а от другата хиени и лъвове и да очакваш, че вторите ще победят. ССъщо така Европа не е длъжна да задоволи диваците от всички краища на света, защото на юг от Сахара могат да четат и пишат и имат нещо построено заради лошите европейци.
64
8
 
8
 
! Отговори
Антихриста е тук. преди 5 години
До скоро и във България също и било прието жените да носят забратки. Забрадката винаги е била неразделна част от народната носия. Във миналото хората са имали морал а не като сега всяка втора жена да си развява голотиите на публични места. Жените са се пазили чисти и девствени за първия си мъж който в 98% от случаите си запазват до живот.Освен това тези морални норми не са измислени от исляма. Християнството залага на абсолютно същите ценности. Всичко си го пише във библията. Но кой чете...
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.Това не вярно. В цяла 600 милинна Европа има не повече от няколко хиляди жени мюсюлманки които ходят с бурки. В страните като Франция и Белгия в които има забрана за носенето им досега са глобени не повече от десетина жени и той винаги плаща.
62
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
При второ нарушение- незабавна екстрадиция! За да не могат такива "добродетели" да им плащат и пингвините да си носят бурките в пещерите на Бора бора!
61
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Принципно е прав. Щом е демокрация и свобода всеки трявбва да може да се облича както си иска. Още повече, че жените които носят бурки винаги показват лицата си при проверка на документтите от властите.
60
18
 
3
 
! Отговори
Руский преди 5 години
Дръпна ли ви си акото, българченца?Нема го Тато да лиже кремлски седалища, а те да ви снасят "братски, социалистически помощи" и да ви вързват гащите.Лизнахте западните седалища, белким там ви огрее - ама йок ефенди.Виете сега като гладни пста срещу Луната.БЪЛГАРСКИ ***!
59
4
 
1
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
До ГошоOспокой са мелечко