Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!

Французинът Рашид Неказ е яростен защитник на правото на свобода
8 авг 2018 19:06, Анисия Иванова
216

Бизнесмен предлага да плати глобите, наложени на жени с бурки в Дания. От 1 август в страната беше въведена глоба за появата на обществени места с ислямски символи.

Рашид Неказ е френски бизнесмен от алжирски произход и яростен защитник на правото на свобода. На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки. И планира да прави това всеки месец.

Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят, в това число и правото на жените да носят никаб или да предпочетат да не носят. И го прави постоянно.

Още по темата

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.

Независимо от големите суми, Рашид е категоричен - няма ограничения колко ще плати, тъй като свободата за него била безусловна.

А иначе първата глоба в Дания след въвеждането им в началото на месеца беше наложена миналата седмица на 28-годишна жена. Тя е в размер на над 150 долара за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм, съобщава Bulgaria ON AIR.

При повторно нарушаване на забраната може да бъдат налагани и по-високи глоби.

Освен активист Рашид Неказ е бил и кандидат за президент в Алжир през 2014 година. И един от малкото опозиционни лидери, които се радваха на интерес сред младите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 133 Здравословен проблем Да ама не, ами зимата не носят ли бурки? Исляма само си търси причини да налага глупави правила, чудно е само колко много *** има да ги изпълняват масово се *** на изток))))
157
1
 
3
 
! Отговори
Стария пират преди 5 години
Точно така. Лека полека идват. Настъпват. И това заради мръсните, долни, продажни европейски и американски кравари.Повръща ми се.
156
4
 
21
 
! Отговори
Хаххаха преди 5 години
Който иска бурки да си стои в сирия, ирак, иран в арабския свят., който иска фес, да си стои в турция. Европа не е мястото на бурки и фесове. Някой европеец като иде в техните страни не му дават да носи къси панталони, къси поли. Защо ние трябва да се съобразяваме с техните закони, а те с нашите не? На който не му харесва... ВЪН, МАРШ, ГИТТИ, ЧИБА!!!
155
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От цялото мюслюмаствуване, мемкефе само идеята, като съм супер богат, да си кътам няколко женици, яки естествени и да си имам харемче с девочки ... Мммммм сладки, сладки ... Ама другите им мизерии, *** не кефят, *** хич !!!
154
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 146Айде пами тя ... Сега християнството било лошо ... Ама оуууу ***, стига приказва глупсоти.....
153
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До extremist. Датчаните просто ще вдигнат глобата 10 пъти. В един момент, бизнесмена ще се охълца и няколко хиляди хабинита, ще трябва да платят солидни глоби
152
0
 
19
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ИНТЕРЕСЕН КАЗУС:СПРОРЕД ЗАКОНА ТОЗИ "БИЗНЕСМЕН" ПОДТИКВА С ПАРИ ДЕЙНОСТ, НАРУШАВАЩА ЗАКОНА.СЪГЛАСНО ОБЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО В ЕС ФРАНЦИЯ ТРЯБВА ДА АРЕСТУВА ТОЗИ ИНДИВИД И ДА ГО ПРЕДАДЕ НА ДАНИЯ. ДАТЧАНИТЕ СЛЕДВА ДА ГО СЪДЯТ ЗА ПОДСТРЕКАЛСТВО....
151
0
 
16
 
! Отговори
БРАВО преди 5 години
Ето така ще си попълним дупките в бюджета. Давайте забрана БЪРЗО !
150
2
 
31
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
А на жените които не искат да са забулени в държави като Иран и Саудитска Арабия какво ще направи за тях този борец за свобода?
149
0
 
25
 
! Отговори
Един бой преди 5 години
Ако продължат да носят бурки в Европата един бой и ще спрат. От тия пингвини направо ми се гади.
148
0
 
45
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Тоя лъжец е защитник на ислямското робство- не на свободата!
147
0
 
55
 
! Отговори
Търговец преди 5 години
Търся турчин или саудитец,който е яростен защитник на правото на свобода- нека ми плати глобата за ходене по бански в Иран и за пиене на вино в Йемен. Не претендирам за глобата на жена ми- нека плати само моята но да се сети сам,без да съм го молил! А този "французин" ще го призная че е защитник на свободата,когато плати глобата на всички иранки,либийки,йеменки и саудитки,които искат да ходят без бурки и без мъже по плажа!
146
1
 
50
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 5 години
Към мюмюн който слага минуси в коментарите:Калцоне,вместо да слагаш минуси на хората си отвори по-добре тиквата и проумей,че никой по абсолютно никакъв начин не е длъжен никъде извън мюсюл.ви държави да се съобразява с религията и манталитета ви.Искате уважение и респект?Първо ВИЕ трябва да демонстрирате такова към света.След това света ще помисли и АКО имате късмет,може и да ви отвърне донякъде със същото.
145
1
 
19
 
! Отговори
Чист французин... преди 5 години
... и то етнически:Француз хан бин Рашид Кюрмюшоглу
144
1
 
32
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
До френския бизмисмиен Нерез:Ами като си яростен защитник на правата тогава хайде ходи и защитавай правата на репресираните християни които по една или друга причина живеят в мюсюлмански държави.Нали си за правата бе,резене ?!Ама си за тези права за които на теб персонално ти изнася.Плащал бил глобите....ей точно такивива *** пипери като теб създават размирици в норм.държави.
143
2
 
20
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Тайно и полека европа се връща с няколко века. Превземане става или с пари, или с подкопаване. И в двата случая има корумпирани и продани чиновници и политици, които за дната пара продават и майка си. За тях националност и чест нямат никакво значение
142
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали не може да се въведат и в България глоби по 2000 евра... !? Тоя направо може да ги предплати глобите
141
7
 
20
 
! Отговори
Ейййй преди 5 години
Дано скоро националистите в Германия вземат власта , че тези съвсем се оляха.Едно е сигурно , с такива призиви няма да чакаме много.Само Путин ще е пречка , защото той предпочита исляма пред католицизма , но уговорим ли Китай и той ще клекне.
140
3
 
35
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Аз пък му дарявам билет до Алжир , ако ще в първа класа.Но там май го чака ятаган вместо бурка и затова си седи в Европа.Кога най накрая ще има закон защитаващ достойнството на ЕС , айде кажи в Алжир , че ще спонсорираш всеки обиден християнин и после да видим.
139
1
 
38
 
! Отговори
Американ преди 5 години
В нормална страна ще е обчвен за persona non grata и изгонен от страната или недопускан в нея.. Па нека си плаща.