ДНК тест доказа: Японката Секаи Мори е дъщеря на Наим!

Тя ще получи част от наследството на големия шампион
8 авг 2018 15:30, Елка Василева
54

ДНК тест доказа, че японката Наоми Секаи Мори е дъщеря на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу. Така наследството на спортиста ще бъде разпределено между четиримата му наследници.

Анализът на пробите от тялото на покойния Сюлейманоглу доказва категорично, че най-великият щангист в историята е баща на Секаи Мори. Така 27-годишната японка автоматически става правен наследник на имотите и състоянието на шампиона, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

След смъртта си роденият в кърджалийското село Птичар Сюлейманоглу остави в наследство няколко недвижими имота и 2 милиона турски лири, които се равняват на около 640 000 лева.

Преди месец тялото на Сюлейманоглу беше ексхумирано, за да бъдат взети проби за ДНК анализ. Това предизвика остра реакция от страна на законните дъщери на Сюлейманоглу – Нилай, Есин и Сезин.

Наоми Секаи Мори е плод на любовта между щангиста и японска журналистка. Двамата се запознават на Олимпийските игри в Сеул през 1988 година. За кратко влюбените живеят в Анкара, но когато детето навършва 2 години, с майката се връща в Япония.

Самият Наим никога не е отричал съществуването на Наоми, въпреки че се стараеше да пази далеч от медиите личния си живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Стара новина....
44
1
 
14
 
! Отговори
Rado преди 5 години
Това е било и неговото желание. Голям човек и спортист! Мир на праха му!
43
4
 
3
 
! Отговори
hmn преди 5 години
щото и японците са с къси крака и квадратни глави :)
42
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ли ДАНС ще ударят таа Медия , само крадени Статии тука и така Бизнеса върви и то на 100%
41
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само неразбрах.ДНК...защо?то турците..и кадъмите се познават отдалече..къси крака ,квадратни глави...То тогава в българската коч...кошара всички сте турци...
40
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само неразбрах.ДНК...защо?то турците..и кадъмите се познават отдалече..къси крака ,квадратни глави...САМО ЛИТЕКС..Ама новия.....
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-големият щангист за 20-ти и 21-ви век само с 2 млн. лири ?!.Защо не му сметнеш имотите за милиони долари?Не ти пасва на хесапа и внушенията ли?
38
20
 
13
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Турция направо е експлоатирала Наим безплатно ! Наим подобрява няколко световни и олимпийски рекорда за Турция , прослави Турция пред света , подобри също собствените си предишни рекорди ,които никой не е в състояние да подобри в тази категория поне още 100 г. напред ! А турците му плащали някакви си лири ,с които е успял да купи 2 къщи и да спести 2 милиона лири ,около 600 000 лв. ! Грешката му е ,че чрез турското посолство в Сидни емигрира в Турция , а трябваше да остане в Австралия !
37
3
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Е е значи имаме кържалийско кюрпе в Джапан. Ама малко парици е оставил Оглу ефенди, тия 200-$300К за какво и за кого по напред? Той Каракачанов само в един апартамент повече има, а нито е дигаш щанги нито е дълбал японска гейша
36
12
 
23
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
В новината нещо ми направи много неприятно впечатление - В Турция Наим е имал няколко недвижими имота / може би 2 или три къщи / и 2 милиона лири тоест около 600 000 лв. ! В България не плащаха добре на спортистите ,но виждам ,че и в Турция не им плащат добре ! Наим подобри няколко световни и олимпийски рекорда за Турция , а има само 2 милиона лири ?! Ако беше се състезавал за САЩ или Германия щеше да има стотици милиони долари ! Най-големият щангист за 20-ти и 21-ви век само с 2 млн. лири ?!
35
0
 
38
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
До привет от Германия гюбреджиятаТа мисълта ми е тази японка на какъв език е общувала с Наим ?! Защо се е решила да роди дете от него след като нямат общ език и не могат да се разберат ?!-------Точно пък на тебе ще кажат, защо се е решила! Щом се е стигнало до дете явно са намерили общ език ти недей им мисли!
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че беше голям в тежката атлетика-беше,но има и други толеми имена!
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияИмаше такъв виц.Морски гларус от Поморие се хвали че цяла вечер "общувал" с една норвежка.И другите гларуси се зевзечат и го питат- Ти на какъв език си говори с норвежката.- Ами пъхнах и "преводача" в ръцете и тя се занимаваше сама с него през цялото време.
32
8
 
1
 
! Отговори
ШЕГА преди 5 години
Турците отдавна правят опити Мъж да роди , явно са успели .Голям пробив в Акушерството .
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от Германия"А и много ми е интересно на какъв език са общували японката и Наим ?!"---На немски, бе! Като теб, като твоя немски. Ама, ти сега май говориш на германски, а? :)
30
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази не и е до парите и наследството. Много по-голяма чест е, че е дъщеря на най-големия шампион-Наим Сюлейманоглу!
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Японката Секаи Мори е дъщеря на Наим!"Значи, японката Секаи Мори е туркиня, дъщеря е на "турчин от български произход".Както дъщерята на Ицо Стоичковия пък е омъжена за "българин от турски произход",както пише в една публикация на сайта от сутринта. :) :)
28
8
 
1
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Ако някой е слушал интервюта от Наим сигурно е забелязал ,че българският му език беше пълен с грешки ,все едно слушаш боксьора Ивайло Маринов / Исмаил Мустафов / ! Турския му език на Наим беше също много зле ! В YouTube има клипове от интервюта с Наим както на български така и на турски език , така че ако не ми вярвате гледайте ги ! Та мисълта ми е тази японка на какъв език е общувала с Наим ?! Защо се е решила да роди дете от него след като нямат общ език и не могат да се разберат ?!
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малка подробност обаче е, че за да получи наследство трябва да си смени гражданството с турско. Чужди граждани нямат право на наследство в Турция..Голям фантазьор си. Няма такова нещо. Вземи попрочети и се поограмоти малко
26
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво ни интересува това нас нормалните ХОРА