След атаката срещу медик: Лекарите да напуснат страната!

Призивите дойдоха от психиатъра д-р Цветеслава Гълъбова
8 авг 2018 21:52, Анисия Иванова
80

Мъж нападна лекарка в Детското отделение на болницата в Добрич. След посегателството последваха гневни реакция от гилдията и призиви родните медици да напуснат страната.

А ето как е станало: В късните часове на неделната нощ, в Детското отделение на многопрофилната болница в Добрич постъпва малко момче, придружено от родителите си.

Още по темата

Доктор Мариана Москова предлага на родителите детето да бъде изписано за домашно лечение. Първоначално родителите се съгласяват, но после размислят. Бащата става агресивен без особена причина, припомня Bulgaria ON AIR.

В социалните мрежи психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова призова всички лекари и сестри да напуснат България. От Българския лекарски съюз осъдиха поредния случай на нападнат медик.

Настояха за по-строги наказания срещу хората, позволили си да вдигна ръка над лекар. Въпреки призивите на д-р Гълъбова, нападнатата д-р Москова не мисли да напусне страната.

Тя се надява пациентите да станат по-толерантни. Мъжът нападнал д-р Москва е нанесъл и материални щети на лечебното заведение. Случаят тепърва се разследва от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези гледат от ушевите некадърници. И те така говорят, че щели сме да видим какво ще се случи, като изчезнели. Най-много да намалее престъпността, кражбите, далаверите и източването на касата.
6
10
 
18
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Да ходят да скубят немци и англичани щом могат. На нас не ни трябват.
5
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се махат наглеците крадливи. И без това до сега за каквото и да е лечение, съм си плащал от джоба и задължително в чужди реномирани клиники. Тези касапи освен да ти извадят орган и да ти продадат някакъв бъркоч който им донася бонус, за нищо друго не стават. А забравих, доста добре източват здравната каса.
4
20
 
24
 
! Отговори
Автомонтьор преди 5 години
Да се махат тия алчни същества в бели престилки нямат нищо общо със лекаря, по-скоро приличат на търговци със касови апарати и изградили лекарски картел за източване на Здравната каса Защо не се махат а само приказват махайте се бе шиптъри. Аз прибирам ли ви всеки месец такса за колата ако ви е здрава вие защо ни прибирате пари, когато сме здрави ?
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Д-р Москва!
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или да избият спешно нуждаещите се от помощ.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оценяваш нещо едва когато го загубиш... така че подкрепям!