ЦСКА се бори храбро, но загуби от Копенхаген в София

"Червените" имаха аванс, но загубиха с 1:2
Обновена: 9 авг 2018 22:49 | 9 авг 2018 22:48, Красимир Ангелов
117
ЦСКА се бори храбро, но загуби от Копенхаген в София
Снимка: Булфото

ЦСКА загуби домакинството си на датския ФК Копенхаген с 1:2 на пълния национален стадион "Васил Левски" в първа среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Домакините има за какво да съжаляват, тъй като още в 15-ата минута поведоха в резултата чрез Мауридес, но след пресилен червен картон на Чорбаджийски в 40-ата минута всичко се обърка.

В 64-ата минута Вавро изравни за гостите, а в 74-ата минута Кодро направи обрата в мача пълен след гол от дузпа, която бе свирена за побутване на Десподов срещу Бойлесен в наказателното поле.

Така на практика задачата на "червените" се оказва доста тежка и те трудно ще преминат третия квалификационен кръг на втория по сила европейски турнир.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е този ЦСКА? ЦСКА фалира...
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Луд"От "навадуцването", по-леко не ни става, но поне знаем, че нас са "навадуцвали"."Кои "вас", бе "умник"... Ти футболист на Подуяне ли си, треньор ли си, част от ръководството ли си, спонсор или какво.... Ти си един кибик от трибуните и толкоз! Това не ти е "вас" и "нас"... Бъркаш хобито си със собственост или професия!
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦСКА-Евроидиотът"На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш.."През 50-те години унгарския футбол е 1 в Европа, че и в света бе "мозък".... Информирай се малко преди да ръсиш глупости! Все едно сега да кажеш за шампиона на Испания "невзрачен" отбор!?
64
3
 
5
 
! Отговори
Луд преди 5 години
До АнонименОт "навадуцването", по-леко не ни става, но поне знаем, че нас са "навадуцвали". А когато си бил участник в убийството на собствения си отбор и си припознал ловешкото отборче как е? Боли ли те сърцето, защото мои приятели цесекари ги боли.
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачът се развиваше перфектно тактически за ЦСКА, докато бяха 11:11 на терена. За съжаление не бяха подготвени за изцепката на Чорбаджийски да играят с човек по-малко, а се панираха от този факт! Всеки уважаващ себе си отбор трябва да е готов и на такива варианти, независимо от съперника! А е време това момче Чорбаджийски да седне поне на пейката.....
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Това не е ЦСКАЕ,.... в следствие на този твой "извод" от това някак си "по-леко" ли ти става от навадуцването от сервитьорите.... Копенхаген са равностойни на отбори от средата на Висшата лига!
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десподов прави изключително лошо впечатление с оправданията си. Играл си добре, но си паднал. Поздравяваш противника и гледаш да му намериш цаката за следващия мач. А не да се оправдаваш със съдии, бюджети, президенти, вятър, стадиони, стандарт на живот или каквото ида било друго. Манталитет!
60
6
 
12
 
! Отговори
аз преди 5 години
Ееех, на крива ракета космосът й пречи. Пресилено им били изгонили играча, дузпата била пресилена и тя. В крайна сметка е мач в Европа, не от селското ни първенство, където се ритат и блъскат като каруцари, а реферчетата си затварят очите в полза на 2-3 определени отбора
59
4
 
8
 
! Отговори
Пст преди 5 години
До Фен на ЦСКАМи определяйте си го. Никой друг като не ви признава за ЦСКА, дали сте а?
58
5
 
7
 
! Отговори
Много преди 5 години
, злоба и завист в този сайт. Съжалявам хората, които осмислят живота с омраза към някой отбор, който и да е той.
57
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Храбри армейци,ама не се знае от коя армия!От нашата наплюхме,ударихме и направихме дузпа!Това не е моята армия!
56
4
 
17
 
! Отговори
10 преди 5 години
ЦСКА се самопобеди с двете нарушения-червеният картон и дузпата!Ако не бяха дапуснати,резултатът щеше да е победа.А първият гол на гостуващите бе на отбраната,която го остави съвсем спокойно да си нагласи топката .Там-стабилна отбрана,посилвана динамично средна линия и резки контри!
55
7
 
26
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 5 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...
54
19
 
10
 
! Отговори
ЛеФски Радомир преди 5 години
Цска игра много силно , за този етап от развитието си. Ние леФскарите тайничко им завиждаме , ама не смеем да си го признаем...
53
11
 
19
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Чорбари, не се ядосвайте, вижте в сайта на УЕФА. Тази загуба от Копенхаген е записана към историята на Литекс, просто защото истинският Цска приключи земния си път на 9.9.2016г. така, че не се кахърете за загубите на Литекс...
52
9
 
13
 
! Отговори
ЦСКА Перник преди 5 години
Добър мач за ЦСКА СЪДЯТА малко се престара повече. Поздрав от ПЕРНИК
51
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лошото е че палачинката се обърна не са ония години по баи тошово време когато съдиите в повечето случаи партиини секретари помагаха всячески на червените даваха им дуспи гонеха за нищо противникови футболисти с този африканоиспански отбор и кикбоксьора чорбаджииски сте гола вода ще ви бият навсякъде като маче в дувар
50
11
 
16
 
! Отговори
Armen pop преди 5 години
чорбари, ко да ги праиш.... т.е. литекс исках да кажа
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички накрая пак ще гледат в групите Лудогорец докато си теглят сополите !
48
3
 
18
 
! Отговори
АСЕВ преди 5 години
ХРАБРИ,НО ***!ВОДИШ С 1-0 И ОНЯ ЧОРБАДЖИЙСКИ СИ ВАДИ ОЛИГОФРЕНИЧЕН ЧЕРВЕН КАРТОН!ПОСЛЕ ВКАРВАТ НА ЧЕРНИАУСКАС ГОЛ ОТ ХАЛИТЕ,А НАКРАЯ КИРЧО КОСМОНАВТА ЗАКОПАВА ОТБОРА С *** ДУЗПА!