ЦСКА се бори храбро, но загуби от Копенхаген в София

"Червените" имаха аванс, но загубиха с 1:2
Обновена: 9 авг 2018 22:49 | 9 авг 2018 22:48, Красимир Ангелов
117
ЦСКА се бори храбро, но загуби от Копенхаген в София
Снимка: Булфото

ЦСКА загуби домакинството си на датския ФК Копенхаген с 1:2 на пълния национален стадион "Васил Левски" в първа среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Домакините има за какво да съжаляват, тъй като още в 15-ата минута поведоха в резултата чрез Мауридес, но след пресилен червен картон на Чорбаджийски в 40-ата минута всичко се обърка.

В 64-ата минута Вавро изравни за гостите, а в 74-ата минута Кодро направи обрата в мача пълен след гол от дузпа, която бе свирена за побутване на Десподов срещу Бойлесен в наказателното поле.

Така на практика задачата на "червените" се оказва доста тежка и те трудно ще преминат третия квалификационен кръг на втория по сила европейски турнир.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
1
 
! Отговори
До 96 преди 5 години
Една каруца,ама пак са повече от вас в подХуене. И двата отбора сте за закриване
86
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦСКА (или ФК "Лупи", както предпочитате ;) ) няма как да се мъчи повече след 09.09.2016г., сега се мъчат бившият "Литекс" и една каруца бав.норазвиващи се припознавачи. :)
85
10
 
14
 
! Отговори
Мъките на хибрида преди 5 години
Мъките на хибрида Цска-София. Боже, колко оранжево-червена мъка има на този свят, Боже !
84
12
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Там ще ги бием.
83
9
 
13
 
! Отговори
ТИБЕР преди 5 години
Смешници жалки, що не кв*ичите сега бе? Само късмети не може, ДУЗПИ! Плюхте по ЛЕВСКИ-ЕВРОПЕЙСКИ........СЪЩИТЕ СТЕ ! СРАМ И ПОЗОР! Новият Евробоец били-хахахаха
82
3
 
13
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До Анонимен 98Червеният картон на Чорбаджийски е безспорен - удар в лицето на противника не може да се разглежда като борба за топката. За подобни изпълнения в родното първенство много пъти се е отървавал с жълт картон или дори само устна забележка, но в евротурнирите такива удари се наказват строго по правилник. Ситуацията при дузпата наистина е може би спорна, но намесата на Десподов не беше съвсем адекватна.
81
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след пресилен червен картон на Чорбаджийски в 40-ата минута всичко се обърка.така е като са свикнали БГ съдиите да си затварят очите. То ако не се блъска като коч какъв цесекарин ще е :)
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са кожодери говореха за безплатна кабелна де я на луната
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Махнете тоя пакет и върнете футбола на канал едно и сезираите сем 7 лева не сте.нормални
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради тая издънка на нова тв е време да се махне целия пакет с диемите от нова жалки и срамни репортери не ви лие срам бе
77
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олимпия догодина пак ела само синя тишина олимпия
76
8
 
18
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
75
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе *** като паднахте от Вадуц никакви ви нямаше, сега сте много отворени.Все пак ЦСКА играе с професионални отбори, за разлика от вас, където още първия мач срещу полупрофесионални футболисти отпаднахте.Ама за вас е простено все пак сте ***.
74
9
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
Мед капе в Подуенския обор ! *** мучат и не си спомнят ,че скоро загубиха от едно 5 хилядно село ,произведено в столица на държава с населението на Ботевград...И забравят ,че вече 26 години са нов отбор-ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992...
73
8
 
5
 
! Отговори
ЦСКА - ха-ха-ха преди 5 години
Футболът служи за забавление на милиони хора. Уви, ЦСКА-Сф. също.
72
12
 
9
 
! Отговори
Беновска пита ? преди 5 години
Докога Фк.Подуене ще продължава да ни излага? Докога футболни колоси като Вадуц ще са голямо препятсвие за евроидиотите от Фк.Подуене?
71
7
 
12
 
! Отговори
Беновска пита ? преди 5 години
Докога хибрида Литекс-Етрополе ще играе в София?
70
10
 
13
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Некадърниците в червено си помислиха,че играят с Монтана и че съдията им е комшия. Тоя *** Чорбаджийски направи най-тъпия фаул и напълно заслужено бе изгонено,въпреки че гледаше тъпо! За такива фаулове в Европа се дават директни червени картони и то правилно! У нас комшията -съдия ще се направи ,че не е видял. И това само показва,че тоя жалък отбор няма място в Европа, тъй като манталитета и начина му на играе е селско-български! дузпата си бе повече от чиста!Напълно заслужена датска победа л
69
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече няма.
68
11
 
14
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиотът преди 5 години
На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.