Гришо отпадна в Торонто след тежка загуба от Андерсън

Представянето на най-добрия ни тенисист - добро като цяло
Обновена: 10 авг 2018 21:06 | 10 авг 2018 21:06, Веселина Йорданова
45
Гришо отпадна в Торонто след тежка загуба от Андерсън
Снимка: БТА

Кевин Андерсън успя да се справи с Григор Димитров в днешния 1/4-финален мач от "Мастърс" турнира в Торонто, след като го победи след 6:2, 6:2.

По този начин той прекъсна негативната си серия от пет поредни загуби срещу българина и постигна първа победа над него от турнира в Сан Хосе през 2012 година насам.

Южноафриканският гигант, който се намира в най-добрата форма в своята кариера, проби нашенеца на два пъти в първия сет - в петия и седмия гейм.

Във втория сет всичко бе решено след един-единствен пробив на нула още в първия гейм. Toва тотално срина нашенеца, който допусна и втори пробив в частта, но в седмия гейм. Така на практика той загуби доста тежко.

Като цяло въпреки отпадането представянето на Гришо в турнира не бе никак лошо, след като той елиминира Фернандо Вердаско и Франсис Тиафо във втория и третия кръг на надпреварата.


Още спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това е "Майстор в тениса"."Циципас влезе в историятаГръцката сензация е на финал в Торонто след успех и над Кевин АндерсънПреди да се срещне с Андерсън младият тенисист елиминира Доминик Тийм, Новак Джокович и Александър Зверев"И всичко ТОВА на 20г!!!!!!!!!Това е ЗВЕЗДА а не като Каунья който на 20г освен да препикава на Цеца-пироня оградата друго не правеше.П.П. На тези които чакат Годо (Каунья да направи нещо) ще кажа че на 20-21не си ли Някой в тенис, НИКОГА няма да станеш.
32
4
 
9
 
! Отговори
РККА преди 5 години
След края на сезона е аут от топ 10,ако не си стегне опинците до Австралия 2019 ще излети и от топ 20 ще рече че след по малко от 6 месеца ще започва всеки един турнир от първи кръг и то срещу противник с равен или по висок ранкинг,ще последват ранни отпадания и по с мършав награден фонд....та Грише тва че си убавец нема да ти плаща сметките,не че си за мислене *** тая вуйна де я ездиш може и да те изрита,че е свикнала на широко...
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20Според точките за текущата година Глиго-асковски наистина се представя отлично.18-ти е а след този турнир ще изпадне от 20-те.Следващият турнир - първи кръг М. Зверев и АКО мине във втори следва Ноле.Сбогом Минке, твой човек се удавИ.Догодина започва с позиция -25-30............Първи кръг и ддо там!!
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук има "дневални на пост" които като "Матросов на бруствера" бранят асковското недуразумение.Ако не им плащат за това значи са хипер-****оти.П.П. Ще ми липсва червеният потник на *** с който излезе на официален мач само и само да впечатли баба си Швепсова.Също и поливането с кофи студена вода, скачането от където му падне само и само да му щракнат "селфи".Жалко че не се е сетил да се качи на покрива на някой влак и "да сЪ щракнИ" в движение.Този е толкова жалък че не си струва времето..
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...Че Г.Д. СИ Е Валери Божинов в тениса няма съмнение. А тия дето го превъзнасят колко бил направил за България да прочетат какво правят Джокович и семейството му в Белград.Т. нар. "Гришо" - герой от 1ва страница на жълтите вестници и на провинциалните комплексари.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григор има раздвоение на личноста и трябва да се лекува един път си мисли че е анди мъри това добре но друг път влиза в образа на валерката божинов което не е добре
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието в една по-обективна бг медия: "Кевин Андерсън РАЗБИ Григор Димитров в Торонто"Няма "ГришУ", няма "тежка загуба", "Право куме в Очи"По заглавията ще ги познаете (на кой му плащат да лиже ***).
26
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е, че Гришо е супертенисист и ми е чудно колко ли трябва да си зле, за да го отричаш?
25
1
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 5 години
Я разкажи още някой виц, за да ти се посмеем!
24
6
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Как реши, че всички сме съгласни?!Има доста време и нищо не се знае. Гришо си има своя шанс да стане номер 1, както и много други. Анди Мъри стана номер 1 на 29 години и половина, а Гришо е на 27 години. После това номер 1 е някаква фикс идея на някакви хора, но едва ли е фикс идея на тенисистите, вкл. и на Гришо. Това, че някой си мисли нещо, а то не става, си е негова работа, а не на Гришо.
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22"..........Турнирът е много силен и всяка победа е голям успех за всеки в турнира"ХА-ХА-ХАкажи го на Надал, Федерер, Джокович и т.н.За тях всичко останало освен ТИТЛАТА е ПРОВАЛ.Виж за аматьорчета като *** наиситна всяка победа е повод да отвори шампанско щото му се случва доста рядко!!!Това е РАЗЛИКАТА м/у МАЙСТОРИТЕ и ПОСРЕДСТВЕНЯЦИТЕ като ***, които са в тура САМО за да пълнят бройката.Последна есен е "вашият" ***.От мен го запомни!!!!!
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22такива клоуни като теб са ми ясни от далеч.Да четеш Евангелието наобратно показва че си *** и нагъл провинциалист.Дали ти плащат за това или не ми е все едно.На това му се казва ГЬОСУРАТ!!Ненавиждам както провинциалистите така и гьосуратите и глупаците.А ти покриваш всички критереии от горните.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога няма да е номер едно обаче .Тук всички сме съгласни .
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
180 точки за ранглистата и 128050 долара, това спечели нашия Гришо от Роджър къп. Миналата година Гришо спечели 90 точки за ранглистата от същия турнир, т.е. сега Гришо се представи по-добре. Турнирът е много силен и всяка победа е голям успех за всеки в турнира. Само футболните фенове не могат да осмислят света на тениса.
19
4
 
8
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
Не бе, Гришо няма спечелен мач в кариерата си... според теб.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А.Зверев, трети в ранглистата, отпадна от Тциципас, който е 27-ми. Гришо, който е пети в ранглистата, загуби от шестия в ранглистата Андерсен. Така е в тениса. Важни са точките за ранглистата, а според тях нашия Гришо се представя отлично.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гришо не е спечелил мач тази година ,но продължава да е в топ 5 .Що за ранклиста има АТП ?
16
10
 
7
 
! Отговори
Браво Гришо! преди 5 години
От първите пет в ранглистата само един продължава, а от първите 15 продължават двама, но селчо си плямпа за маркуча.Реалността е, че нашия Гришо се представи по-добре от миналата година на тзои турнир и добави точки за ранглистата. Класира се сред първите осем на турнира, но не успя да се класира сред първите четири, както стана и с А.Зверев, Чилич, Тийм, Иснер, Джокович, Нишикори, Вавринка и много други, като повечето от изброените даже не можаха да достигнат до четвъртфинала, а Гришо успя.
15
6
 
4
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Кое му е доброто...
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то не е като да се хвърляш от яхтата с кака си Никол, ***!