Юмруци до басейна: Роми биха мъж, не ги пуснал на плаж!

Собственикът им обяснил, че има парти, но те настояли, че имат права
Обновена: 13 авг 2018 14:18 | 13 авг 2018 14:00, Вера К. Александрова
176
Юмруци до басейна: Роми биха мъж, не ги пуснал на плаж!
Снимка: Северина Димитрова, "Монитор"

Група роми пребиха собственик на частен плаж в Кюстендил, защото не ги пуснал до басейна. Екшънът с размяна на юмруци се разиграл вчера след обяд.

Тримата роми започнали да се държат арогантно още на входа. Собственикът им обяснил, че в момента край басейна се провежда частно парти и не може да ги пусне в комплекса.

Ромите обаче не приели обяснението и започнали да заплашват управителя, казали му, че и те имат права и не може да им се забранява достъпът до басейните, пише "Монитор".

След като не успели да влязат в комплекса, ядосаните роми заложили на юмруците и започнали да налагат собственика.

За броени минути мелето било потушено от полицаи, които били повикани и се отзовали веднага на сигнала. Тримата побойници на 41 г. , 42 г. и 43 г. били арестувани.

"Мъжете са нанесли удари в областта на главата на собственика на плажа. Ние получихме сигналът за скандала малко след 15 часа в неделния ден. Веднага побойниците бяха задържани, като и към момента са в ареста на полицията", уточниха от пресцентъра на полицията.

На задържаните са съставени актове, уведомен е и дежурен прокурор.


 


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Пфу! преди 6 месеца
Ако такива влязат в басейна, аз излизам от него и повече няма да вляза, дори след щателна дезинфекция.
60
2
 
1
 
! Отговори
РР преди 6 месеца
От всичко изчетено верно е че не са ги пуснали,останалото е абсолютна лъжа.Не ги пускат ,като им заявяват,че плажа е препълнен ,като в същото време пускат "българи" много по-тъмни от ромите.Познавам ги лично толкова са бели това семейство,че по-скоро приличат на руснаци,отколкото на роми.До бой се стига след като управителя хваща от косата жената и я поваля на земята. Афектиран от видяното съпруга на жената също посяга,намесват се и други хора,които случайно стават свидетели.Има запис .
59
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тримата побойници на 41 г. , 42 г. и 43 г.наричани само от медийте роми,да изтегят кредит и да направят басейн и да го стопанисват.Това също е тяхно право,а не само да ползват наготово всичко създадено от други.
58
1
 
41
 
! Отговори
Това не е лоша идея преди 6 месеца
Който има кафене, ресторант, басейн с плаж, фитнес зала и други подобни, може да ги обяви за частен клуб и да издава членски карти, преценявайки какви хора не би искал да стъпват в собствеността му.
Като впише като точка 1. в устава на частния си клуб, че само хора с минимум средно образование могат да бъдат членове, това ще го избави от някои неприятности. Който не е завършил гимназия или поне средно професионално училище, да се сърди на себе си!
57
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
предвид особеностите на етноса,при който говоренето и джангъра на висок глас 3 ма човека вдигат колкото 100 българи с децата,и честотата на къпане 1 път май и след това 1 път септември месец,ако собственика ги беше пуснал то повече там нормален човек нямаше да влезе и ще трябва басейна или да го затваря или да го прави за маалата,човека е прав да си пази бизнеса
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На задържаните са съставени актове, уведомен е и дежурен прокурор
-----------------------------
С това действията спрямо нападателите се изчерпват напълно, и НИЩО НЯМА ДА ПОСЛЕДВА, а след 24 часа ще са свободни и ще могат спокойно да пребият следващия попаднал на мерника им
55
10
 
0
 
! Отговори
дошли по Византия преди 6 месеца
Тва не са ли същите тези роми дошли по Византия тва са насила християнизираните роми , не казват Историците за да няма бунтове сред ромите но то се знае
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ромите ще ви научат да си търсите правата.
53
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хаха, собственикът повече няма да организира частни партита....гарантирано от ромите.
52
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
При толкова охранителни фирми с батки в държавата е срамота хулиганите да нарушават частните партита на хората.Следващият път си сложи двама биячи на входа да късат билетчета и не се разправяй с пимпанзита
51
1
 
28
 
! Отговори
Оня с мустачките преди 6 месеца
И кое му е лошото да полежат на плажа в Треблинка!?
50
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
щом басейна е частна собственост може да пуска който си иска собственика !
ние не ходим в маалата по техните басейни нали ?! така че
всяка жаба да си знае гьола !!
49
3
 
12
 
! Отговори
вила с басейн преди 6 месеца
Всички разни големци и разни от разни съюзи работодатели дето викаха на младежите ,а и на нас --изчезвай отвън чакат други ,след не -много време ще ядат на ромите големите дебели .....банички.
48
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има много богати роми.Защо те не правят частни басейни?Защо ромите си въобразяват че са само ползватели?Всеки частен стопанин има правото да допуска когото иска до стопанисваното от него съоръжение.
47
37
 
6
 
! Отговори
Винету преди 6 месеца
Ако не е имало парти -- собственика на басейна в затвора ! Аз искам такива правяа за ромите ,че да могат да си издигнат шатрите до на Винету вигвама и като погледне от прозореца си да се прехласва и цяла нощ песни и тянци на нарадите точно ,като неговите поданици от квИзгрев грПловдив ,не да си заровите главите да изгоните младежите и да се правите ,че няма проблем ,защото има биг проблем --не всички живеем отделно в богаташки квартали със собствени басейни.
46
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 51
Ела се пробвай басейни и заведения на плажа много :) Или ти си чупяч във форума. Тя търпимостта, ще свърши пак.
Предният път във Варна, като тръгна града към малаатаа и бяхте напълнилии с тор по улиците. Играете си с кибрита, а сте неграмотни.
45
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Такъв расизъм и апартейд дори в ЮАР е забранен вече!"

Да де, Окончателното решение за белите там е почти завършено - избиват ги систематично и почти не са останали.
44
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Престанете да делите хората и всявате омраза между тях!"

Понеже това трябва да е двустранно, нали? Ама не е, за тях сме "гаджо", отношението на ром към ром и на ром към гаджо е различно. Как да преглътнем, че ром на техния език значи "ЧОВЕК"? Сиреч, останалите не са ХОРА? С такава нагласа нали се сещате, че расизмът е от тях към останалите?
43
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не случайно в нормалните страни има фейсконтрол, който се грижи и за имиджа на заведението. Крайно време време е и тук да се въведе.
42
2
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Реакцията им е доказателство защо не трябва да бъдат пускани. А и нека не забравяме, че частната собственост е неприкосновена - никой няма право да ми казва какви правила за достъп ще определям.