Бременна в 8-ия месец издъхна в съня си, плодът – също!

Резултатите от експертизата ще бъдат готови до месец
15 авг 2018 16:07,
26
Бременна в 8-ия месец издъхна в съня си, плодът – също!
Снимка: архив, Булфото

30-годишна великотърновка, бременна в осмия месец, е починала при неизяснени обстоятелства в дома си. Мъртво е и бебето в утробата й.

Сигнал на телефон 112 е подала майката на починалата в 16:30 часа във вторник следобед.

Жената обяснила, че дъщеря й е бременна в осмия месец, спи и не се събужда, съобщи "24 часа".

На мястото веднага е изпратен екип, но медиците само констатирали смъртта на жената.

Все още причината за трагедията не е изяснена. Предстои да бъде извършена аутопсия в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов".

Резултатите от експертизата ще бъдат готови до месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
За съжаление понякога и млади хора си отиват. Не само старчоците. Така че да си поживеем!
23
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Не искам да ви разочаровам, но хората си умират. Това си е статистика в популацията, примерно х% ще се гътнат от удар. Нормални неща от жевота. Лекарите не могат да спасят всеки. Има и нелечими неща. А у нас много се пазим да не идем на лекар и ходим когато станало късно.
22
4
 
19
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Каква е тази експертиза чак след един месец? Това да не е разследване на самолетна катастрофа или падане на виадукта в Генуа.Жалко за жената и плода.
21
14
 
7
 
! Отговори
Погнусен преди 5 години
Линейката е закъсняла, лекарят в нея е бил пиян. Лекарят, който и следи бременността умишлено не си върши работата добре, защото тя не му дава достатъчно пари и е преценил, че иска тя да умре в 8 месец, за да не се занимава и да я изражда. В Българя се умира единствено от ПТП, самоубийство и лекарска грешка, но никога от болест. За съжаление науката не е открила как се присажда душа и понякога хората просто умират. Съболезнования на близките, дори и бежанци да са. Тъжно е. Давам хляб за тълпата.
20
11
 
0
 
! Отговори
Natasha преди 5 години
Ujas ujas ujas. Parvo saboleznovania kam vsizki blizki. Tochno predi 5 godini minah prez ada tochno v bulgaria . Nekadarnost neotgovornost za nishto. Tova e nai ciganskata nacia dai im samo da obsajdat horata s pari I koli . A doktorite sa za razstrel. Prodajni I dolni hora. Ima bog. Strah njamat lI. Boje bojeeeeeee
19
6
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
Какъв Марс те гони и каква е връзката със статията...и все още никой не е отишъл до Марс....и при най добро разположение на планетите пътуването само в едната посока е 7 до 8 месеца....
18
5
 
14
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Може би 3 ще излезе прав - рядко срещано, но все пак....може и това да е, и до кого опираме пак?? Защо така безотговорно, очакваме раждане на дете, а профилактика явно е липсвала...Голяма трагедия
17
10
 
10
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Пак ли ще скочат лекарите че не са виновни
16
13
 
8
 
! Отговори
аноним преди 5 години
Как пък при толкова консултации не видяха какво и е.Нали се гледа сърце плод околоплодна течност взима се кръв..Пак са с пали и пак българка.Операция шок и ужас в българските болници.
15
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да я прости жената и детенцето й.
14
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Лекар 12Примерно тя не си е свършила работата и е реагирала като типичен българин да чака до последно, за да иде на лекар? Ние сме така за жалост. Българите отиват на лекар, когато почнат системно да имат ниско/високо кръвно или да припадат. Тогава лекарите се чудят, как да извадят някой, който стремглаво се е запътил към гроба бутан напред от своя мързел, непокизъм и ниска здравна култура.
13
8
 
31
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До 2 Ти *** *** ли си бе.Ако се беше случило това нещо с твоята приятелка, друго щеше да лаеш сега.Такива като теб имат жал когато се случи нещо с тях,иначе за другите хора не им пука.По добре изобщо не изразяват мнение.
12
12
 
36
 
! Отговори
Лекар преди 5 години
За мен не е нормално 30 годишна бременна жена да почине в съня си. Очевидно някой не си е свършил работата, защото няма как да не е имало симптоми преди това
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРИ МОЗЪЧНА СМЪРТ ИНСУЛТ ЧОВЕК НЕ УМИРА ВЕДНАГА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ!!!ЗА ДА УМРЕШ ТРЯБВА ДА СПРЕ СЪРЦЕТО ЕДНО СЛАДКО ТУПКАЩО НЕЩО :)
10
3
 
24
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Сърце.Лека и пръст на жената !
9
23
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тамън мислех да напиша, че добре, че си е била вкъщи, че иначе пак лекарите щяха да са ви виновни, че са я уморили ... и гледам някой вече се е издр.искал отдолу, че и го подкрепили???
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За един месец хората отиват до Марс че и се връщат.
7
58
 
31
 
! Отговори
Лекарска грешка?!! преди 5 години
Вероятно лекарите пак са проспали нещо при консултациите (семейството не са бутнали достатъчно пари под масата).Ако са си вършели съвестно работата жената и детето й още щяха да са тук. После защо ги биели...
6
38
 
13
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Я сега напишете по една статия за всеки починал днес.
5
4
 
117
 
! Отговори
кокона маруца преди 5 години
Миличкото,отишло си е в съня!И си е взело и детенцето!Бог да ги прости!