Британски изтребители съпроводиха руски над Черно море

Руското министерство на отбраната обаче опроверга съобщението
Обновена: 16 авг 2018 07:13 | 15 авг 2018 22:08, Красимир Ангелов
161
Британски изтребители съпроводиха руски над Черно море
Снимка: Reuters

Британски изтребители са излетели под тревога от румънската военновъздушна база "Михаил Когълничану" на 13 август, за да съпроводят руски самолети над Черно море, предаде ТАСС, цитирайки говорител на кралските военновъздушни сили.

"Можем да потвърдим, че два базирани в Румъния изтребителя "Тайфун" на кралските военновъздушни сили излетяха на 13 август в отговор на действия на руски самолети, извършващи полети около въздушното пространство на НАТО над Черно море", заяви говорителят на британските ВВС.

Той добави, че изтребителите са наблюдавали самолетите от разстояние, но не е имало визуално прехващане.

За последния досега случай на съпровождане на руски самолет (бомбардировач Су-24) от британски самолети беше съобщено на 26 юли, отбелязва ТАСС.

Руското министерство на отбраната обаче опроверга съобщението на британските кралски военновъздушни сили.

На 13 август четири самолета от морската авиация на Черноморския флот, сред които нямаше нито един бомбардировач Су-24, изпълниха планови учебни полети над Черно море. След изпълнението на задачата на полета в зададения район от въздушното пространство на разстояние над 30 км беше забелязан военен самолет на страна от НАТО, съобщава руското министерство.

Самолетът не извърши никакви маневри, не се отклони от маршрута и не се приближи до руските самолети, връщащи се към летището, на което са разположени, подчерта министерството, като отбеляза, че полетите на морската авиация на руския Черноморски флот се изпълняват в строго съответствие с международните правила за използване на въздушното пространство и без да се нарушават границите на други страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАКЛЮЧЕНИЕТО Е ЯСНО:САМО ТРЕТОПОЛОВИТЕ ХАРЕСВАТ НАТО, ЗАЩОТО СЕГА СЕ УЗАКОНЯВА ТРЕТИЯ ПОЛ И НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ЖЕНЯТ ЗА ДРУГИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ.ЕСТЕСТВЕНО Е, ЧЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЯМА ДА ХАРЕСВАТ ЕВРОЦЕННОСТИТЕ, ДОРИ САМО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА.
65
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен79Щото българите са русофили, затова синчето на *** и още милион българи избягаха в САЩ.Що не в русия бе алкаш?Нали са русофили?*** и духовно *** си ти.
64
11
 
45
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Хайде сега някой да види на картата къде е Великобритания, къде е Русия и къде е Черно море.
63
22
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
99% от българите са русофили.1% са русофоби,които по презумция са животни с вроден *** и пълна духовна тъпота.
62
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Господин НикойИзвънреден труд плащат ли??? Дано да ти плащат , че с този срив на рублата пари за сол няма да изкараш.
61
8
 
19
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Бунак Ти да видиш когато генерал Кайтел влиза в актовата зала в Берлин да подписва акта за капитулация ,там освен Руснаците Американците и Англичаните вижда до тях и френският генерал Патен и с омраза пита Ама и тези ли са ни победили ? Голям смях падна като го прочетох това И това си е истинската история от този момент през 1945 година на миналият век
60
17
 
16
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Анонимен Аз пък гледах филм как Американските *** се *** от страх на моста който пазеха като чуха шума на Руските танкове по повод ученията в Калининград ,и на снимките се виждаха насраните и напикани панталони на големите герой от НАТО и се питах тези ли страхливци ще ни пазят от Руската армия .Ама то е едно да нападаш индианци и *** друго е да се биеш с Руснаци .Но те Американците имат лош спомен от войни с Руснаците в Сибир 1920 -1924 година .
59
15
 
18
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Анонимен Аз не знам дали Русофилите са прости хора ,но за англосаксонските *** съм сигурен че са такива .Ето и вчера в Германия узакониха третият пол ,следват ги Австрия ,Норвегия Дания ,Финландия ,Холандия и цялата им западна европа .Да не говорим за Инстамбулската конвенция за содомитите , за зоофилистиците и другата англосаксонска *** .Та само ненормални хора могат да си променят пола , и да си *** роднините и да се чивтосват с животните .
58
12
 
13
 
! Отговори
Терсенето преди 5 години
Боже Боже. Сега има Су 57. Това е. *** от софийската панелка не може да си върже цървулите, но обижда космическа сила.
57
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 67 до 68Важното е че си разбрал, че ти принадлежиш едновременно и към русофилите и към простите хора. Защото по дефиниция русофил е равно на супер *** човек.
56
16
 
15
 
! Отговори
67 до 68 преди 5 години
До Анонимен 68Правилно е:С русофили и С прости хора трудно се общува.
55
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 69Едва ли има по големи ръбове от българските русофили като теб.
54
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 65Късно е, лягай да нанкаш, преди това си изпий хапчетата! Да не вземеш да напишеш, че са избили 500000 български интелектуалци! Щото те са избивали само интелектуалците, което обяснява, защо останахме само с ръбове като теб!
53
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 67С русофили и прости хора трудно се общува.
52
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 61Govньо, имаше разследване на място на екип на Die Welt. Точно те дадоха занижената цифра.И разбери с болната главица - товане е мач! Стане ли нещо, ние сме определени за бойно поле, а не за зрители на състезание! Няма да можеш да коментираш резултата!
51
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БонобоЕдва ли може да има по-малко мозъче от мозъчето на български русофил предател.
50
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 60А ти се радвай че през мирно време без дори да сме обявили война на СССР, руските главорези със съдействието на българските комунисти са избили 50 хиляди българи без съд и присъда ей така за кеф на Сталин и неговите гъ3олизачи.
49
4
 
3
 
! Отговори
Терсенето преди 5 години
Само се моли, да не те зашлеви, страхливата ***. Ще ти отвърти главата. Всички северни народи, носят ***. Това индийците не го знаете.:)
48
7
 
16
 
! Отговори
V преди 5 години
С тез юрофайтари ще могат ли с бомбен товар да стигна до руския флот или на срадата на пътя ще им свърши бензиняя?
47
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там бяха убити 12, според някои 10 руски наемници.Че те само толкова вдовици дадоха по телевизията докато се усетят да запишат устите на другите 590.