Натуралният начин на живот - оптималният за здравето ни!

Д-р Йонко Мермерски със съвети за здраве и красота
17 авг 2018 13:45,
14

Нарушени баланси, неправилно хранене и в резултат влошено здравословно състояние - все по-често срещани проблеми сред съвременното общество. Възможно ли е обаче с малко усилия да наклоним везните в наша полза и да почерпим опит от световните познания по диетология, хранене, физиология и природна медицина?

Последната книга на д-р Йонко Мермерски "Храната от природата - източник на здраве и красота" синтезира всичко това. Тя е практическо средство, което лесно и приятно може да ни направи по-здрави, разказва Bulgaria ON AIR.

"Книгата написах въз основа на най-новите научни изследвания. С това изобилие от информация, което съвременният свят ни предоставя, е изключително лесно. Единственото, което човек трябва да направи е да погледне простичко на нещата и да си избере няколко здравословни навика, които не изискват никакви усилия", каза в студиото на "България сутрин" д-р Мермерски.

Целта е да се върне натуралният начин на хранене и живот, който е оптимален за здравето ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Василке, правилният израз е "луонноллинен начин на живот.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва наистина да си много ограничен, че да си купуваш книги за храненето и диетите написани от баща завършил селскостопански иснститут и агент на ДС и син завършил с родилни мъки химия и с рамото на баща си му турили титлата доктор. Ама доктор по какво е? По химия или по нещо друго е станал?Ако хванете някоя ци-га-н-ка да ви гледа на ръка повече верни неща ще ви каже, отколкото ще прочетете в книгата на тези двамата мошеници Мърморковски!
11
3
 
2
 
! Отговори
* преди 5 години
До доктораДокторе, напиши книга и кажи ка да се живее здравословно. Кажи заглавието някой ден във форума и ще я купя.Такива теми са интересни. Между другото повечето истински лечители, помогнали на хиляди хора, не са били лекари, но това е друга тема.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е смешно ,когато някой агроном като Мермерски -баща се прави на доктор.Известно е ,че агрономия по соца завършваха най-тъпите хора .Като искаш да бъдеш доктор -учи ШЕСТ години ,специализирай още поне три, чети ежедневно и бъди доктор!
9
1
 
15
 
! Отговори
доктора преди 5 години
До *Наистина ли си толкова пр0Зд, че не разбираш с какво?!ОК, казва ти да живееш здравословно, но ей така между другото ти пробутва една книга да си купиш, а покрай нея и цялата поредица от книги.Аз, ако напиша книга и ти кажа да живееш здравословно ще я купиш ли?Аз поне съм медик! Доктор съм по медицина. А той какъв е? Химик! Баща му учил за тракторист...Двамата набарали нишата за здравословното хранене и лъжат хората, като преписват от тук и там. Инфо по въпроса колкото искаш има...
8
10
 
1
 
! Отговори
* преди 5 години
и с какво ви заблуждава, като ви казва да живеете здравословно?
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя що е толкова мазен и лигав?Да не се е метнал на тейко си агента на ДС!
6
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Таткото агент на ДС и ***.Некадърното синче не може да влезе и да завърши медицина и учи химия, където се влизаше най-лесно и се изкарваше също така лесно, а с рамото на комунягата тате никакъв проблем. Много хора си мислят, че синчето е доктор по медицина, но не е. ДоХтор по химия е. И умишлено не се пише д.х.н., а просто доктор, за да заблуждава хората.На тези шарлатани, тяхна книга да ми подаряват няма да е взема, а какво остава да е купя. Още повече с такава пошла реклама, като видеото.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аман от експерти
4
1
 
11
 
! Отговори
не видях преди 5 години
Къде пише "платена публикация"?
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единия доктор по химия, другия професор, но по селскостопански машини.Вие им вЕрвайте.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проф. Мърморков и синчето са някаква напаст
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клана Мермерски да спрат да заблуждават хората и да им прибират парите.