Лудогорец победи ЦСКА в дербито на кръга

Вандерсон вкара единственото попадение за успеха с 1:0
Обновена: 20 авг 2018 10:40 | 19 авг 2018 22:53, Красимир Ангелов
40
Лудогорец победи ЦСКА в дербито на кръга
Снимка: Булфото

Лудогорец нанесе първата загуба на ЦСКА в първенството този сезон след победа с 1:0 на своя стадион в Разград. След четири поредни победи "червените" не изиграха никак добър мач, а грешка на вратаря им Витаутас Черниаускас в 21-та минута бе достатъчна за Вандерсон да отбележи победното попадение.

Домакините имаха още няколко много добри ситуации за гол, докато “червените” удариха греда в края на срещата чрез Тиаго, а имаха и претенции за две неотсъдени дузпи.

Така след 5 изиграни кръга Левски вече е на върха в класирането с 13 точки, с 1 повече от ЦСКА. Лудогорец пък се върна в тройката и вече има 10 пункта.

Как се разви дербито на кръга четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
УЕФА е изпратила четиричленна комисия - две кадънки и две негърки, да видят стадиона на Етро-Поле. В резултат, Перуката е получил писмо от Брюксел, че Ц-С-К-А-48 няма право с такъв стадион да участва в евротурнирите!
21
1
 
3
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Далтониста Мльоци, трябва да бъде наказан, не му е за първи път. Но като знам какво представлява бфс-то ? Иначе се страхувам да не стане някоя друга глупост.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гейренци поствали тук..няма купа няма титла само вадуц лихтенщайн
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛОВЧАНЛИИ ТРЯБВА ДА СА ДОВОЛНИ ЧЕ ПАДНАХА САМО С ЕДИН ГОЛ ЗАМАЛКО ДА ИМ НАПЪЛНЯТ КОШНИЦАТА НА ИЗПРОВОДЯК
18
5
 
13
 
! Отговори
ГОСТ преди 5 години
Защо забравяме,че автентичното име на измисления цска е "Кърпачев" Ловеч?!
17
7
 
28
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Чорбари, не се ядосвайте, погледнете в сайта на УЕФА. Тези загуби от Копенхаген са записани към историята на Литекс, просто защото истинският Цска приключи земния си път на 9.9.2016г. така, че не се кахърете за загубите на Литекс...
16
8
 
23
 
! Отговори
A3 преди 5 години
Litex! Litex! litex!
15
8
 
29
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 5 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече няма. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
14
13
 
18
 
! Отговори
муспи преди 5 години
УЕФА не може да се разправя със всеки отбор, затова моли БФС начело с Перуката, да депортират този дивашки отбор заедно с администрацията в дивашките страни. За УЕФА големи български отбори са Левски, Славия, Тъча, Дунав, Локо Пд. При група пълна с комунистически отбори и особено пародията ЦСКА-Лече'48-Етро-Поле'98-Борисова градина-Парк на Свободата-Панчарево, е невъзможно да се изпращат повече еврофондове за развитие на футбола. Що се отнася до оня джебчия Домусчиеф, интерпол го търси!
13
6
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ей УЕФА, я чекай 7-8 часа пане а си эеам парите. После ги праетя квот щете тая чорба
12
12
 
24
 
! Отговори
УЕФА преди 5 години
Поради получен сигнал от ЦСКА 1948 за нарушение в регистрацията на ЦСКА-София, първенството на България се прекратява, обявявава се нулева година, а за първенец се определя отборът с най - много точки. Отборът ЦСКА - София се разформирова,тъй като по безспорен начин се доказва, че е менте и вреден за България В знак на протест е сечен от съдиите в Европа. УЕФА не толерира копия, тирета, гмо -та и ментетата. Решението е крайно и не подлежи на обжалване.
11
5
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Аве иэгърбич, тва и емполи глеам ми снеса 75лв. със эалог 20 А ти си лай кат немаш работа44922
10
12
 
9
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
колко да е безкрайна жалката говежда простотия...абе, с мача за гунди кво стана, със смоляновци ли ше играете или с дичо - липен? и кажете на онова *** коларов да си лега, че утре е на работа.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симитлийскио депутатин ли е бил рефер или он е бил на селски кукеркий сОбор?
8
9
 
18
 
! Отговори
муспи преди 5 години
А Ловеч нямат право да имат стадион в София! Живеем в правова държава, и съда постанови - на ЦЕКА се анулират всички мачове от 1948г. и отбора се обявява за нелегитимен, още повече че при справка наистина бил такъв - 1948г. е бил вкаран направо в А група, както и сега?! Марш в Белене комунистически прасета! Не ни кефят повече като непрекъснато падат, - искаме концлагер Белене за тях! И Ердоган вече не иска да се гушка с тях.
7
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е скандално.Докога Гелосания домус ще купува съдии.
6
4
 
13
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Свинюга-припознавач си, не се прави.
5
11
 
15
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Не съм нито от ЦСКА, нито от Левски...ноо...Левски кой поаледно европейски отбор биха...така като изброяваш за останалите бг отбори?
4
13
 
27
 
! Отговори
Цска-Сф. го бият... преди 5 години
Че то Цска то-Сф. всички си го бият. За 15-тина дена го биха 4 пъти. Първо го би Рига. След това Копенхаген. След това Копенхаген го повтори(защото му хареса), а сега го опъна и Лудогорец. А пък треньорът им се е кръстил Маестро. Наистина в Цска-Сф. всичко е смешно и жалко, защото всичко е менте и отбора и треньора...
3
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГМО Лафчис 1992 г. отново стигнаха дъното /не че от там скоро са се отлепяли/ да се радват, че техния вечен съперник падна след две неосъдени дузпи?! Ами утре и вас ще порежат, толкова сте про.сти, че чак дрънкате! Вместо всички да се обединят срещу тоя тумор платененото съдийство от редник Киро Гела и поредното му купуване на титлата още преди започване на първенството, всеки мрази другия и дава път на небългарския отбор на гелосания рд ик