Пиян и дрогиран потроши Спешното в Перник, после: Сори!

Потърпевшите от агресията му още са в шок, искат наказание
8

Агресивният пациент, който изпотроши кабинет на Спешното отделение в Перник в събота, се извинил на екипа, станал жертва на поведението му.

Още по темата

Мъжът постъпил за преглед там след побой. По-късно се върнал и поискал описаните наранявания след прегледа му да бъдат променени.

След като медиците отказали, мъжът обърнал кушетка, счупил прозорец и няколко шишета с разтвори за вливане, разказа пред Bulgaria ON AIR медицинската сестра, която е била на смяна по това време Мая Алексова.

По това време пред Спешното е била и една санитарка. Двете успели да позвънят на 112. Полицията бързо се отзовала на сигнала.

"Още когато идваше към отделението, пациентът изглеждаше доста агресивен, носеше каубойска шапка. Въпреки, че го попитах накъде се е запътил, той ме подмина, влезе в лекарския кабинет, затвори рязко вратата и нещата започнаха да излизат извън контрол", допълни още Мая Алексова.

Тя посочи, че в неделя сутринта младежът е потърсил медиците, за да им се извини и да заплати щетите, които е нанесъл. Признал на дежурния лекар, че е бил пиян и дрогиран.

"Аз не се съгласих да дойда и да приема извинението. Това не е нещо, за което можеш да се извиниш. Предполагам, че се опитва да се спаси от закона. След инцидента не съм спала три дни, кошмарът, който преживях е ужасен, дори ме беше страх да се върна на работа", сподели Алексова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Перничанин преди 5 години
Месарчето са го уважи ли от зад в Перник няколко пъти и за това е толкова вещ.
7
1
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Нали наскоро имаше отвличане с ножица и го пуснаха без даже да го арестуват, какво да му направят на този?
6
3
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
загащен анцунг (адибас) до под мишниците, сандали обути върху бели чорапи, москвич с емблемата на мерцедес, борче на огледалото, китениче върху таблото,........... ПЕРНИК! всеки там е тарикат, и предимно интелугентен! сега са по тарикати де, сменили са москвичо с голфо!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типично българска работа
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова ли не можа да се намери едно ченге,дето да го изкърти тоя от бой,и след това да му се извини!?
3
0
 
11
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
Да плаща! Материални и нематериални щети! 10 000 глоба! Докога ще се разправяме с такива. Родния глуп***к разбира само от солени глоби! Ще станат кротки и примерни!
2
0
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А аз казвам "Кийтос!" на журналистката за поднесената на чист български език информация!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бийте ги бе, утре като се разболеете идете да потърдите помощ в желрзарията или в козметипния салон щото лекарите не ставали