Най-пиещите жени – украинките! Но най-много пият в Дания!

Първенци сред мъжете пък са румънците, сочи изследване
71
Най-пиещите жени – украинките! Но най-много пият в Дания!
Снимка: Pixabay

Най-пиещите алкохол жени са украинките, а най-много алкохол се пие в Дания. Това показва изследване на учени от  Вашингтонския университет, цитирано от Lancet и БНР.

Изследването е обхванало 28 милиона души от 195 страни и е продължило от 1990 до 2016 година.

Според данните най-пиещата нация в света са датчаните. В Дания редовно пият алкохол 95,3 % от жените и 97,1 % от мъжете. Близо до датчаните са норвежците, германците, поляците и французите.

По отношение на изпитото количество алкохол лидер при мъжете е Румъния с 8,2 алкохолни единици средно потребление, а при жените – Украйна с 4,2 алкохолни единици.

Най-малко пият мъжете в Пакистан и жените в Бангладеш, а най-ниска смъртност вследствие на употреба на алкохол е регистрирана в Кувейт, Иран и Палестина.


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
Lan преди 8 месеца
Да бе, и аз си мислех, че руснаците са пиещи, пък и ние. Ама и ние и те пием за кеф и мезим и се веселим. А северняците пият...тъжно. Пият докато се напият, без веселие и падат от алкохолна кома. Тъжна картинка!
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Моя позната в щатска лаборатория. Към нея веднаж се приближава смутено американска колежка. Стеснително я пита:"Вие сте от страна, в която пият много алкохол. У нас имаме голям проблем - брат ми стана алкохолик - всеки уикенд изпива по 8 бири (8х330 мл!). С какъв съвет можете да ни помогнете, как да се справим с проблема?". Нашата само хлъцнала от проблема и не могла да даде съвет.
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тая статия е заради пребитата камериерка от Украйна- ще изкарат украинките най- черните на света.
40
0
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 месеца
дo 39
Нещо си се объркал, брачед!
Пийнала женица не става двойна хубавица.
По-скоро е : " Няма грозна овцa, има трезвен овчар!"
39
2
 
14
 
! Отговори
Един българин преди 8 месеца
Пийнала женица - двойна хубавица! Щом е украинка - направо е за снимка! Да живее братския украински народ!
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
и в България жените не пият малко,а пък за пушене да не говорим.
37
13
 
16
 
! Отговори
3D принтирана водка преди 8 месеца
Русия не е в класациите, защото това е най-трезвата нация в света. Там изобщо алкохол не се пие, даже май не се продава. Всички са славяни и православни. Всеки ден ходят на църква и палят свещи. Всички са руси и светлооки. Хората са усмихнати и щастливи, няма прoстиtуция и морален упадък. Взимат най-големите заплати в света и имат най-добрата инфраструктура. Борят се за мир и нямат никакви оръжия освен 1-2, да сдържат агресора ЕС и САЩ. Затова и наложиха санкции на САЩ, да ги поставят на място
36
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 49

Леко да не спукап някоя вена бе русофил дементирал :) нали Украина и Русия бяха един народ нали от Украйна тръгва всичко :) интересно как ни го напомняте само когато ви изнася. И стига с тоя Крим :) дръжте си го :) идеална причина да ви бухат яки санкции на алкохолизираната *** :)
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
украйна=русия

един народ
34
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руснакът не е в класацията, защото е професионалист алкохолик и е в следващото ниво. Пие всичко, което съдържа алкохол, най вече етилов, но и на метиларката не се мръщи. Ватата не можем да я стигнем ако ще и срещу тях да тичаме. Ако повърнат алкохола който са изпили ще удавят целия свят. Велик народ, кво да правиш ха ха.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
най-много пият във финладия, днеса пак е фейк
32
0
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 8 месеца
тази статия би придобила някакъв смисъл ако бяха пояснили какво означава "алкохолна единица"...
31
1
 
13
 
! Отговори
Snorky преди 8 месеца
Уж ние българите пиехме най-много, а сега датчаните....последно?
30
1
 
14
 
! Отговори
Рибар преди 8 месеца
Ако фана златната рибка, трите ми желания ще са: 1.Желязно здраве, 2. Джакпота на тотото веднъж в месеца и 3. Винаги около мен да има готини подпинали мадами.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
47, аве човек, ти у ред ли си? Ние говорим за пияни жени, ти на политика го обръщаш... У събота сабале!
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Даже има една приказка, нещо в смисъл на напразни надежди, или очакване да стане чудо, та приказката е: Надай се *** на пияни жЕне!
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На фирмено парти една колежка се матира и седна на едно канапе. След малко повърна, с извинение, и то така, че се уплаших да не се задуши. Занесох я в стаята и я позимих. Тръгнах да слизам в ресторанта, а тя леко дойде на себе си, погледна ме с мpъcнишки поглед и вика: значи така а? Напи ме, а сега и ще ме .....? (Сещате се какво) Аз и казах да спи, а тя вика: как, сама ли? И започна да си разкопчава блузата. Няма значение какво стана после, ама мисълта ми е че пияната жена е много дашна!
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
дo Последните двама...
Леко пийнали жени -Да, но няма нищо по-отвратително от пияна жена в леглото.
25
0
 
13
 
! Отговори
Извратен преди 8 месеца
И аз обичам да опвам пияни женички! Малко е груба работа, щото нали сега е модерно да си мека китка и теб да те...., ама сред нашето поколение има доста изостанали, дето го правим с жени. Кво да прайш!
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нали уж Украйна беше Русия? Или само когато ви изнася? :)